Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na pomoč – kako se imenuje ta del noge?

Na pomoč – kako se imenuje ta del noge?

Kako se imenuje del noge, ki sem ga označila z rdečo in kako tisti, ki je označen z zeleno? Gleženj in nart?

o-noge-1024

Tu so peronealne mišice.

Nartnica v grobem skočnica -petnica. Rdeč del bi lh bla klinasta kost nad njo je gleženjska kost, zelen del  stopalnice, naprej so prstnice..

Je lepo povedal. Bi pa vprašala ali je tvoja slika? Za tako suho nogo izstopa oteklina pri kosti? Težave na področju kolkov, medenice, ginekološke težave, žal vidim samo zunanji del stopala? Morda celo težave z limfami, zastajanjem vode. Celotno področje je tako otečeno.. Ni kritika, lepo prosim!  Je pa oteklina opozorilo, da ni ok.. Sama pa moraš poznati svoje lastno telo, Lp

Lej jih dohtarje…

Pogoglaj malo…

Stari jaz sem si sam diagnozo postavil. Res. ??? tocno sem vedel kje me bolj… Kje je modro… Uklopim google… Po 10minutah diagnoza uzpostavljena… Jones fracture.

Boga mi stari.

Pridem tja… 3h u cakalnici… Pa slikanje… Pa cakanje…  Ene 5h je vse skuoaj trajalo… Kaj mislite kaj so mi rekli… ??

Jones, ne…

A jeli??? Ma nemoj….

Nisam znao.

Tolko si me mrcvario i pustio cekat da bi mi reko to sto sam vec znao.

Smesno stari. Prav diskreditirani so v mojih oceh zaradi te situacije. Ja. Ok. Neko znanje ze morajo pokazat itd… Samo tako no…

Pa kr igrce igrajo… Un sparkle… Sem jo prav hotel slikat. Pa nastimam kamero ?? pa je sla neko dokumentacijo odpret na racunalniku….

Eeee.. Janso treba volit da bo vse v red spravil.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5151, 09.02.2022 ob 20:21
    Je lepo povedal. Bi pa vprašala ali je tvoja slika? Za tako suho nogo izstopa oteklina pri kosti? Težave na področju kolkov, medenice, ginekološke težave, žal vidim samo zunanji del stopala? Morda celo težave z limfami, zastajanjem vode. Celotno področje je tako otečeno.. Ni kritika, lepo prosim!  Je pa oteklina opozorilo, da ni ok.. Sama pa moraš poznati svoje lastno telo, Lp

Nisem avtor teme, mi je pa jasno, da je to stock photo:

https://www.shutterstock.com/image-photo/young-woman-sitting-on-couch-suffering-493898140

Posnel jo je ta finski fotograf ali fotografinja. Verjetno je ženska, ki se pojavlja še na drugih slikah.

Najboljše da ji sporočiš diagnozo. 🙂

https://www.shutterstock.com/g/perfectlab

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close