Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Članki o Iris Mulej, več kot očitno PR. Plačan?

Članki o Iris Mulej, več kot očitno PR. Plačan?

A kdo ve koliko recimo stane takšen promo prispevek o določeni osebi kot je ta na spodnjem linku in akkšen je postopek, da  si to “kupiš”?

https://novice.svet24.si/clanek/zabava/estrada/61fa7ce84dfe1/iris-mulej-nima-casa-razmisljati-o-negativnostih

Je kar očitno, da noben novinar ne bi šel tega pisat kar “out of the blue” in da je članek naročen.

A ji upada število naročnikov in mora javnost prepričevati, da je še vedno relevantna v Sloveniji, čeprav tukaj niti ne živi?

Ja, da je v Slovenijo ni zaradi covida in nenaklonjenosti ukrepom in cepljenju je pa res lepa reklama. Jaz je en bi angažiral, da mi promovira izdelke. Pa to ponavljanje,da ni smao influenserka. Ja kaj pa je? Neka “kupljena” Miss? Čanica Mense, ki je očitno s svojim fejk iq-jem naredila najmanj na svetu?

Pa vsi vemo,da se tudi to da kupit.

Po ceniku oglasnega prostora na Media 24   stane tedenski terminski zakup piar članka za svet24 700 evrov.

Je to to?

VSE ima danes svojo ceno.

bi bil že čas, da se začen z influenserji “brez dejavnosti” ukvarjati tudi naša Davčna uprava! Ne da samo male ribe po Bolhi lovijo.

https://www.davkoplacevalci.com/davcni-klepet/prikaz/510665/influencer-brezplacni-izdelki

https://www.zvezarfr.si/obdavcitev-dohodkov-iz-prodaje-gozdnih-sadezev?q=1254

Ona ni samo influenserka. LOL Kaj pa je še? Sponzoruša?

Ne spomnim se, da bi kdaj imela redno službo. Še s.p. je zaprla.

Verjetno si influencerka wanna be in te moti da je ze leta ni v Slo in je se vedno bolj zanimiva kot ti 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Influencer, 09.02.2022 ob 21:21

Verjetno si influencerka wanna be in te moti da je ze leta ni v Slo in je se vedno bolj zanimiva kot ti 😉

Ampak ne, prej nekdo, ki ima pod drobnogledom medije in transparentnost poslovanja  raznih promotorjev.

Delam, plačujem davke, ne hvatam krivine in ne mešam megle.

Ne vem kako posluje, si pa predstavljam, da bi tudi ona tako kot vse afne in amamcite morala imeti to normalno urejeno, saj oglašuje  slovenske produkte in podjetja.

Drugo vprašanje pa je, a ta podjetja s tem, da jo “najamejo” podpirajo tudi njeno pozo proti maskam, proti cepljenju in raznim ukrepom? Jaz razumem kot da jih in takšna podjetja me ne zanimajo.

Redno v storijih  deli tudi bolj “politično obarvane” poste za referendume in vse nebuloze tega sveta o virusu.

Tisti njen zapis o maskah je bil sploh legendaren.

Nehajte fovšijo zganjat.

Če imate kaj za pokazat, se pač izpostavite, zakupite oglasni prostor in delite utrinke iz svojega življenja s širnim svetom.

To danes res ni nobena umetnost.

Mene pa res zanima kako je ona lahko članica Mense? Glede na to, da sem sama prišla v nekih 5% in nisem šla teh testov delat, ker zase celo mislim, da jih ne bi naredila. Je pa moj partner in še nekaj jih poznam, pa so to malo posebni ljudje, na prvi pogled vidiš, da so res inteligentni. Ker mogoče igrajo par inštrumentov, berejo knjige, govorijo deset jezikov, rišejo ultra vrhunsko npr. in so precej razgledani. Kaj od tega zna ta avša?

Odgovor na objavo uporabnika
Pametna ko hudič, 10.02.2022 ob 20:52

Mene pa res zanima kako je ona lahko članica Mense? Glede na to, da sem sama prišla v nekih 5% in nisem šla teh testov delat, ker zase celo mislim, da jih ne bi naredila. Je pa moj partner in še nekaj jih poznam, pa so to malo posebni ljudje, na prvi pogled vidiš, da so res inteligentni. Ker mogoče igrajo par inštrumentov, berejo knjige, govorijo deset jezikov, rišejo ultra vrhunsko npr. in so precej razgledani. Kaj od tega zna ta avša?

Od te Mense ni bilo nič razen to, da se je takrat, ko je še kao hotela neko kariero delat, pohvalila, da  je to naredila. S tem so jo hoteli promovirat po mediji, kao da ni glupa misica, samo kaj ko je takoj vse porušila, čim je usta odprla. Totalno nespsoobna komuniciranja, da o igralstvu niti ne govorimo. V praksi je bila totalna antireklama za Menso.

So bile pa tisti čas ene aferice, da se da te teste tudi kupit.

Ona ni iz tega nikoli nič naredila, tudi ni bilo nikoli videt, da bi jo Mensa omenjala kot svojo članico na katero so ponosni ali da bi hodila na kakšna srečanja, karkoli. Kr neki.  V njenem lajfu je vse fejk. Še ko je hotela biti neka dizajnerka oblek, je preurejala kitajske cote. Potem pa kot najstnice lepila kristalčke na telefone. Nagnjena h kiču brez talentov.

Tega hvaljenja s tem, da je v sami spici pametnih ne kupim. Bi se morala na lastne oci in usesa prepricat.

Afnanje me ne pritegne, zame to ni nobeno delo, o objavljanju otrok pa niti ne bi zgubljala besed.

Uspeh je zame nekaj povsem drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close