Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Iščem naslov filma oz ime igralca

Iščem naslov filma oz ime igralca

V filmu je v komediji, igral milijonarja z jahto, ki se zaljubi v žensko z otroci, ki je na ladji(se ne spomnim njene vloge, mogoče je strežnica). Igralec je majhen, normalne postave, temnolas z brado. Mogoče Španec, vendar igra v angleških filmih. Prosim za naslov filma ali ime igralca. Hvala

A je to tisti, ko on izgubi spomin in je zato s strežnico z otroki?

Odgovor na objavo uporabnika
Amnezija, 07.02.2022 ob 22:54

A je to tisti, ko on izgubi spomin in je zato s strežnico z otroki?

Ona je izgubila spomin…A ni bilo tako?

ne ne, 07.02.2022 ob 22:56

Ona je izgubila spomin…A ni bilo tako?

Overboard

Da, pravi je. Hvalaaaa ti. Lep večer.

Anonimno875, 07.02.2022 ob 22:56

Overboard

To je remake filma Overboard iz leta 2018, kjer ON izgubi spomin. V filmu z Goldie Hawn pa ona izgubi spomin.

.https://www.youtube.com/watch?v=HH6OuDYKWNE

ne ne, 07.02.2022 ob 23:01

.https://www.youtube.com/watch?v=HH6OuDYKWNE

To je stara verzija tega filma iz osemdesetih z Goldie Hawn. Leta 2018 so posneli remake z enakim naslovom.

Hxufiggf7, 07.02.2022 ob 22:59

Da, pravi je. Hvalaaaa ti. Lep večer.

Me veseli, ni za kaj.

Amnezija, 07.02.2022 ob 23:04

To je stara verzija tega filma iz osemdesetih z Goldie Hawn. Leta 2018 so posneli remake z enakim naslovom.

In kaj a film iz 2018 je tolk zanimiv kot un iz 80ih?

Kako se vam sploh še da Hollywood gledat, a se ni čisto že izpel in je totalno brez stila?

Kokoši ???????, 07.02.2022 ob 23:24

In kaj a film iz 2018 je tolk zanimiv kot un iz 80ih?

Kako se vam sploh še da Hollywood gledat, a se ni čisto že izpel in je totalno brez stila?

Moj najljubši film je Bergmanov Divje jagode, sem cineast in še poklicno povezan s filmi, a o tujih okusih ne sodim. Mene samo veseli, da sem pomagal gospe, da je našla film in upam, da bo uživala v ogledu.

Amnestija, 08.02.2022 ob 00:30

Moj najljubši film je Bergmanov Divje jagode, sem cineast in še poklicno povezan s filmi, a o tujih okusih ne sodim. Mene samo veseli, da sem pomagal gospe, da je našla film in upam, da bo uživala v ogledu.

Imam Divje jagode na dvd-ju doma. Sicer pa je tudi med mojimi najljubšimi filmi en Bergmanov film.

Drgač pa jaz pa sodim o tujih okusih, ker me moti da amerika po celem svetu serje s svojo “kulturo” in mislim, da je podebilila do te mere svet z svojo neintelektualnostjo, da ljudje še dosti bolj obračajo glavo stran od pomembnih stvari in problemov kot bi drugače.

Sicer pa povej ali imajo nove verzije hollywoodskih filmov še toliko “čara” ali atmosfere v sebi kot so jo imele v 80ih?

Kokoši ???????, 08.02.2022 ob 01:57

Imam Divje jagode na dvd-ju doma. Sicer pa je tudi med mojimi najljubšimi filmi en Bergmanov film.

Drgač pa jaz pa sodim o tujih okusih, ker me moti da amerika po celem svetu serje s svojo “kulturo” in mislim, da je podebilila do te mere svet z svojo neintelektualnostjo, da ljudje še dosti bolj obračajo glavo stran od pomembnih stvari in problemov kot bi drugače.

Sicer pa povej ali imajo nove verzije hollywoodskih filmov še toliko “čara” ali atmosfere v sebi kot so jo imele v 80ih?

Preberi o čem gre tema. Beri toliko časa, da biš dojel.

Smrdljivc, 08.02.2022 ob 06:28

Preberi o čem gre tema. Beri toliko časa, da biš dojel.

A si ti avtističen ali kaj?

Kaj ti ni jasno?

Ko ko ko.kokodak!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close