kaj je z današnjimi tipi
Hči je bila 8 mesecev v zvezi z nekim čapcem, ki ji je stalno najedal s svojim slabim počutjem in od nje zahteval pozornost ves čas, naj bi razumela njegovo hipohondrijo in ga ves čas božala po glavi, kako je ubogi revček. Ker ga ni več prenašala, ga je pustila, pa ji je še pol leta gnjavil, kako mu je srce zlomila bla bla bla. Potem je naletela na enega, ki je na začetku bil okej, potem ji je pa jokal na rami, kako ga ena bejba ni hotela za tipa in kako je čisto bogi in ji s solznimi očmi povedal, da je cela dva tedna zbiral korajžo, da ji pristopi, ona pa mu je dala košarico, ueee ueee ueee. Okej, ta naj bi bil samo frend. Zdaj je dva meseca z enim, ki je tudi bil v začetku okej, zdaj pa govori o tem, kako je v depresiji, kako mu srce razbija in je verjetno smrtno bolan, kako mu bodo v službi dali odpoved, ker je stalno na bolniški, kako ga nihče ne razume bla bla bla. Pa posesiven grozno, užali se, če se ona pogovarja s prijatelji itd. Mu je že nakazala, da se tole ne bo dobro končalo. In je on že spet v depresiji in seveda spet na bolniški.
Lahko bi rekli, da najde same take tipe, ampak zaboga, saj noče takih.:)) Tudi njeni sodelavci, en sam jamr, ko se z njimi pogovarja, nihče jih ne razume in babe so grozne, oni pa z zlomljenimi srci. Pa kaj so to zaeni luzerji danes? To je staro 22, 23 let, bi morali biti na vrhuncu svojih moči, pa samo jamrajo. To je vse poženščeno, razčustvovano, sami neki pussyji. Ne morem verjet. Vprašam sodelavko, ki ima podobno staro hčer, tudi ona sveže “ločena”, ker je tip ves čas jokal.
Berem intervju od unega bivšega od baletnice Krašnje, tudi en sam jok in stok, pa kako psihira, ko nima poleg svojega sina 24/7. Solzne oči, joče in stoka, kako je bogi pa kako se je trudil, da bi ostal skupaj z njo. Najbrž je težil 100 na uro non stop, da ga ni mogla več prenašat. Bože mili, pa kakšni so to moški? A to jih mamice do 40. zavijajo v vato in jih prepričujejo, kako so za vse krivi drugi? Pa saj to sploh ni pripravljeno za življenje, no…
ma seveda, 07.02.2022 ob 20:56
Hči je bila 8 mesecev v zvezi z nekim čapcem, ki ji je stalno najedal s svojim slabim počutjem in od nje zahteval pozornost ves čas, naj bi razumela njegovo hipohondrijo in ga ves čas božala po glavi, kako je ubogi revček. Ker ga ni več prenašala, ga je pustila, pa ji je še pol leta gnjavil, kako mu je srce zlomila bla bla bla. Potem je naletela na enega, ki je na začetku bil okej, potem ji je pa jokal na rami, kako ga ena bejba ni hotela za tipa in kako je čisto bogi in ji s solznimi očmi povedal, da je cela dva tedna zbiral korajžo, da ji pristopi, ona pa mu je dala košarico, ueee ueee ueee. Okej, ta naj bi bil samo frend. Zdaj je dva meseca z enim, ki je tudi bil v začetku okej, zdaj pa govori o tem, kako je v depresiji, kako mu srce razbija in je verjetno smrtno bolan, kako mu bodo v službi dali odpoved, ker je stalno na bolniški, kako ga nihče ne razume bla bla bla. Pa posesiven grozno, užali se, če se ona pogovarja s prijatelji itd. Mu je že nakazala, da se tole ne bo dobro končalo. In je on že spet v depresiji in seveda spet na bolniški.
Lahko bi rekli, da najde same take tipe, ampak zaboga, saj noče takih.:)) Tudi njeni sodelavci, en sam jamr, ko se z njimi pogovarja, nihče jih ne razume in babe so grozne, oni pa z zlomljenimi srci. Pa kaj so to zaeni luzerji danes? To je staro 22, 23 let, bi morali biti na vrhuncu svojih moči, pa samo jamrajo. To je vse poženščeno, razčustvovano, sami neki pussyji. Ne morem verjet. Vprašam sodelavko, ki ima podobno staro hčer, tudi ona sveže “ločena”, ker je tip ves čas jokal.
Berem intervju od unega bivšega od baletnice Krašnje, tudi en sam jok in stok, pa kako psihira, ko nima poleg svojega sina 24/7. Solzne oči, joče in stoka, kako je bogi pa kako se je trudil, da bi ostal skupaj z njo. Najbrž je težil 100 na uro non stop, da ga ni mogla več prenašat. Bože mili, pa kakšni so to moški? A to jih mamice do 40. zavijajo v vato in jih prepričujejo, kako so za vse krivi drugi? Pa saj to sploh ni pripravljeno za življenje, no…
Zavestno ne izberemo tipe, podzavestno pa zelo. Očitno hčerka daje subtilbe znake, da je available za jokanje in se tipi počutijo very comfortable za igranje žrtev.
Namreč, če nekaj organsko ne preneseš, to zavohaš in predčasno našutiraš daleč od sebe, še preden bi se utegnila nasrat čustvena vez.
ma seveda, 07.02.2022 ob 21:04
A samo to dvoje poznaš? In pazi, tudi tak je lahko oboje. Po eni strani grozen jamrač, po drugi izrazito nasilen, ko ne gre tako, kot si je on zamislil.
Praktično ne poznam ne eno, ne drugo, ampak če bi že tko naneslo…
se pa vsekakor strinjam.
Kot bi pisala o meni. 2 leti sem vztrajala pri tipu, ki je ves čas težil z nekimi namišljenimi boleznimi, kazala zanimanje, ga mirila, tolažila… Pa ni in ni nehalo, še stopnjevalo se je. Dokler nisem zmogla več. Enkrat sem imela res hudo gripo, 40 vročino, šla v posteljo in hotela samo da mi da mir, da odležim svoje. Vmes sem ga samo enkrat prosila, da mi skuha čaj. Pa je bilo takoj, joj, ne morem, kaj si predstavljaš, ravno si merim pritisk, spet je narasel na 130/80, to ni normalno, to je povišan pritisk, najbrž bi moral do zdravnika…
Ej, to ne moreš verjet, ko sem ga pustila, pa potoki solza, kako sem ista kot vse druge, kako ga niti jaz ne razumem, kako se mu bo njegova bolezen poslabšala in bom jaz kriva (BTW od vsemogočih preiskav so bile vse b.p…. Ne vem, kaj je z njimi. Naleteti na normalnega je pravi čudež.
Bla bla, 07.02.2022 ob 21:05
Zavestno ne izberemo tipe, podzavestno pa zelo. Očitno hčerka daje subtilbe znake, da je available za jokanje in se tipi počutijo very comfortable za igranje žrtev.
Namreč, če nekaj organsko ne preneseš, to zavohaš in predčasno našutiraš daleč od sebe, še preden bi se utegnila nasrat čustvena vez.
Hahaha, čisto možno. Jo imajo za prijazno in razumevajočo, mogoče pa zato. Ampak pravim, da ne gre samo za njene tipe, isto opaža tudi pri sodelavcih, prijateljih… En kup jamračev in pojokavcev.
Še en dogodek. Sodelavec, cca 25, gre k šefu, ki ga je poklical, pride čez 15 min ven, vidno vznemirjen, joče, briše si solze in hlipa. Hči je zgrožena pomislila, da so ga k šefu klicali na telefon in je izvedel kakšno grozno novico. No, izkazalo se je, da ga je šef okrcal, ker je bil on edini, ki pri projektu, ki bi moral biti dokončan, ni prispeval svojega dela. Pa a je to normalno, no??
Takega prvega kot si opisala imam jaz. Sem prav pomislila, če je isti. Ampak je dvakrat starejši. Se jaz tudi sprašujem kaj je narobe z njim in imam pocasi poln kufer. In moj je bil svoj čas zelo fit, zmogel stvari, ki jih drugi niso,ni bil nek pusi. To je pa meni vse zaigrano. In jaz sem njegovi mami po karakterju podobna. Ima fajn mamo in verjetno me ima zato rada. Sem taka, da znam bit za vse odgovorna in za vse skrbim. To je kdaj narobe. Moj je imel pred seboj en izziv, ko bi lahko doživljenjsko za**bal in verjetno pričakoval mojo pomoč. Zanalašč mu nisem pomagala in sem čakala, da se sam znajde. V zadnjih 17 minutah od cele večnosti časa je iskal nek papir res pomemben. Mu je celo uspelo rešit. Na koncu sem mu res eno malenkost pomagala. To je vse zato, ker so grdo razvajeni. Jaz npr nisem. Sem marsikaj doživela, čemur rečejo zloraba. Znam pa zase poskrbet. In take je treba sterat nekam. Druga ne pomaga. Nobeno popuščanje. Meni se včasih že ne da, ampak živim z njim, pa pokazal je bistven napredek. Ena prejšnja, ko se je pustila in v bistvu popivala z njim, je bila precej boga. Pri meni tega ni in ne toleriram. Tudi te fore, ko je šel zdravniku, da je nekaj z njim narobe in pisal oporoko. Sem ga nadrla ful. Nisem si pa prišla gor zakaj to počne, mi je bilo pa jasno da je neke vrste čustveno izsiljevanje, sam jaz ne nasedem. Da je pa to celo tako razširjeno in moj ni edini, sem pa presenečena.
To je posledica mama’s boysev. Pod mamičinim okriljem, vedno so jih ščitile, vedno bile bitke namesto njih, za vsako malenkost je ostal doma namesto da bi šel v šolo, saj je šola tako stresna in ocenjevanja tako grozna. Pri 25-tih je stres še večji, vrženi v realno življenje ne znajo ničesar. Ne najti punce ne obdržati službe brez mamice. Išče mamico, ki bi ga ujčkala kot ga je mama, ampak itak da nobena tega ne bo prenašala, zato so pa vse punce v njegovih očeh iste, nobena ga ne razume in vse so zlobne.
Kodrlajsasta, 07.02.2022 ob 21:24
Takega prvega kot si opisala imam jaz. Sem prav pomislila, če je isti. Ampak je dvakrat starejši. Se jaz tudi sprašujem kaj je narobe z njim in imam pocasi poln kufer. In moj je bil svoj čas zelo fit, zmogel stvari, ki jih drugi niso,ni bil nek pusi. To je pa meni vse zaigrano. In jaz sem njegovi mami po karakterju podobna. Ima fajn mamo in verjetno me ima zato rada. Sem taka, da znam bit za vse odgovorna in za vse skrbim. To je kdaj narobe. Moj je imel pred seboj en izziv, ko bi lahko doživljenjsko za**bal in verjetno pričakoval mojo pomoč. Zanalašč mu nisem pomagala in sem čakala, da se sam znajde. V zadnjih 17 minutah od cele večnosti časa je iskal nek papir res pomemben. Mu je celo uspelo rešit. Na koncu sem mu res eno malenkost pomagala. To je vse zato, ker so grdo razvajeni. Jaz npr nisem. Sem marsikaj doživela, čemur rečejo zloraba. Znam pa zase poskrbet. In take je treba sterat nekam. Druga ne pomaga. Nobeno popuščanje. Meni se včasih že ne da, ampak živim z njim, pa pokazal je bistven napredek. Ena prejšnja, ko se je pustila in v bistvu popivala z njim, je bila precej boga. Pri meni tega ni in ne toleriram. Tudi te fore, ko je šel zdravniku, da je nekaj z njim narobe in pisal oporoko. Sem ga nadrla ful. Nisem si pa prišla gor zakaj to počne, mi je bilo pa jasno da je neke vrste čustveno izsiljevanje, sam jaz ne nasedem. Da je pa to celo tako razširjeno in moj ni edini, sem pa presenečena.
Ojoj, ti ne zavidam. V bistvu imaš še enega otroka, samo nadaljevala si delo njegove mame, zato ti je seveda hvaležna. On je pa nedorasel in tega se zaveda. Nikoli ni dozorel. A zakaj glumi bolezen? Izsiljuje tvojo pozornost, tvojo empatijo, hoče dokazati, da je resnično bolan, zato ne zmore tega, kar naj bi zmogli odrasli moški. Verjetno je od mame dobil nemalo pozornosti, ko je bil bolan, takrat je čutil veliko ugodje. Taki so ponavadi tudi veliko po bolniških. Da si ga nadrla, je edino pravilno.:) Želim ti moči za naprej.
Evo, še ena. Moj je sicer 35, imava dva otroka, no jaz imam 3, če štejem še moža. Praktično ga ne morem pustiti z otrokoma samega, ker je neodgovoren. In ja, ves čas je nekaj “bolan”, pa nikoli nič konkretnega. Sem pa znorela, ko je zaigral migrenski napad, jaz sem seveda morala biti izjemno čuteča do njega in razumevajoča. Potem pa pridem not brez trkanja in ga vidim, kako na telefonu igra igrico. Ej, sem zaropotala!!! Totalka sem znorela, odgrnila zavese, ga zbrcala na noge in mu dala za čistit po tleh.
Sej vem, vprašale boste zakaj sem s takim. Sej ko mu rečem, kaj mora narediti, naredi, ampak mi bo počasi živce požrl.
Psihološki prijemi da te kap, 07.02.2022 ob 21:40
Čakaj malo. Njegova mama in ti imata isti karakter?! Se pravi, ona je s svojo vzgojo že zajebala, vzredila pezdeta, ti ga boš pa samo še dokrajčila? Kje zaboga je njegov stari, da vam jebe mater vsem po spisku!
:)))) Očetje so copate, saj vidiš, da babe vzgajajo mulce, stari ne sme muksnit. Če bi stari izbral kak trši prijem, recimo dal mulca za par minut v svojo sobo, ker se dere brez veze (poglej spodnjo temo), je to nasilje nad otrokom. Vse je že nasilje, razen popolno podrejanje mulcu. Tako ga vzgajajo babe, ki ga vzgojijo v copatastega mevžastega pezdeta, ki cvili za vsak drek in ko mamice več ni, išče tako žensko, ki bi jo nadomeščala. Očetje danes več ne smejo udarit po mizi, ko je treba, v tem je štos. Kaj pričakuješ? Normalnih žensk, ki bi tipu dovolile, da opravi svojo očetovsko vlogo, je bore malo. HB imam eno izmed njih.
Naj v samem štartu povem, da sem ženska in alfa samica hkrati. Doma imam alfa samca. Takšnega o katerem lahko jamrajoče tukaj na forumu lahko samo sanjate.
Jaz takim ženskam rečem projektantke. Vzamejo si desca, da ga lahko spreminjajo in vižajo ko budalo, da se same počutijo boljše in si bildajo ego. Dejstvo pa je, da moškim ne pustijo biti moški, ker jim vse pulijo iz rok, misleč, da naredijo bolje. Odnos ni tekmovanje! Prav tako ni igranje vloge mati- sin, kar sem zasledila v parih komentarjih.
Ena je celo napisala, da je tipu kazensko dala za pucat tla. Po mojem bi rabila enega Šiptarja, da ji tedensko na suho pritisne batino v tazadnjo in še okol kepe.
Moški mora čutit, da ga ženska spoštuje in ženska mora čutit, da je pri moškem varna. To je osnova. Drug drugemu ugodita zato, ker hočeta in ne ker morata.
Kaj ženske a ne znate za tipa poskrbet❓❓❓
A sploh veste kako grozno so moški z ženskami delali 100 let nazaj. Če bi vedle bi bile VESELE, za te tipe dones.
Včas so tipi za ženske skrbel, zdaj pa morte ženske za tipe skrbet❗
Poglejte naučte jih kuhat pa za otroke skrbet, ve pa delite kariero pa najte si prijetno službeno okolje, s sodelavci katerimi boste z veseljem na kavicah visele. Pa lepega ljubimca si še prvoščite(in mu plačite fitnes in lepe cunjice).
Pol ko pridete domov pa je važno, da je za otroke tip poskrbu in pospravu vse in da vas kosilo že skuhano čaka. Če bo pa tip joku kako ga vse boli ga pa preslišite, malo objamite in to je to. Sej so tudi ženske jambrale skozi celo zgodovino.
hahaha haha, 07.02.2022 ob 21:46
:)))) Očetje so copate, saj vidiš, da babe vzgajajo mulce, stari ne sme muksnit. Če bi stari izbral kak trši prijem, recimo dal mulca za par minut v svojo sobo, ker se dere brez veze (poglej spodnjo temo), je to nasilje nad otrokom. Vse je že nasilje, razen popolno podrejanje mulcu. Tako ga vzgajajo babe, ki ga vzgojijo v copatastega mevžastega pezdeta, ki cvili za vsak drek in ko mamice več ni, išče tako žensko, ki bi jo nadomeščala. Očetje danes več ne smejo udarit po mizi, ko je treba, v tem je štos. Kaj pričakuješ? Normalnih žensk, ki bi tipu dovolile, da opravi svojo očetovsko vlogo, je bore malo. HB imam eno izmed njih.
Točno to. Moški so mevže, ker nimajo prave moške vzgoje v odraščanju. Pa ne da so toliko ženske krive, ampak moški pač manj sodelujejo pri vzgoji in se radi temu izognejo. Ženske pa naredijo kar znajo – scrkljajo. Joj upam, da bodo nove generacije pametnejše glede tega in moški in ženske.
Moški posvetite se vzgoji, 08.02.2022 ob 05:44
Točno to. Moški so mevže, ker nimajo prave moške vzgoje v odraščanju. Pa ne da so toliko ženske krive, ampak moški pač manj sodelujejo pri vzgoji in se radi temu izognejo. Ženske pa naredijo kar znajo – scrkljajo. Joj upam, da bodo nove generacije pametnejše glede tega in moški in ženske.
No, slovencem ne bo treba skrbet za naslednje generacije preveč, ker bodo kmalu usahnile, šle pa pa ?
Reve, 08.02.2022 ob 06:37
Kar je hčeri manjkalo v primarni družino zdaj išče v fantih. Vzorec ima od doma.
Če bi bilo to res, bi s takimi tipi zaživela, pa vidiš da se jih losa po parih mesecih oz. ko začnejo stokat in jamrat. Po moje jih je danes pač veliko. Skoraj vsaka mladenka kdaj naleti na kakšnega.
Forum je zaprt za komentiranje.