Če bi babovje zredčili za 3/4, bi se na planetu lažje dihalo
Babovje pollution, 07.02.2022 ob 18:10
Največji onesnaževalec na planetu je živinoreja. Takoj za njo pa babovje. Na srečo živino peljemo v klavnico, za babovje pa bo treba še najti ustrezen mehanizem.
Ko planet očistimo od 3/4 babovja, se bo veliko lažje zadihalo.
Je pimpidimpi danes še posebno skrčen, kaj?
Sej bo mimo, kot vedno, brez skrbi. Okrepil se ne bo, a bo ta najhuj jeza mim, kot vedno.
Ja bogi revček, ker imaš takšno mnenje. To res ni lepo od tebe veš, tudi tvoja mama je ženska. In ti ji želiš takšno usodo. Morda imaš tudi sestro, sestrično….
Moje mnenje pa je, da sem vesela, da TI obstajaš, da z nami tu na forumu objavljaš zabavne komentarje. Ker če te ne bi bilo, bi bilo prav dolgočasno.
Želim ti en krasen večer, pa čeprav brez ženske družbe.
Zasavčanka, 07.02.2022 ob 19:18
Ja bogi revček, ker imaš takšno mnenje. To res ni lepo od tebe veš, tudi tvoja mama je ženska. In ti ji želiš takšno usodo. Morda imaš tudi sestro, sestrično….
Moje mnenje pa je, da sem vesela, da TI obstajaš, da z nami tu na forumu objavljaš zabavne komentarje. Ker če te ne bi bilo, bi bilo prav dolgočasno.
Želim ti en krasen večer, pa čeprav brez ženske družbe.
Brez njega bi bilo na forumu dolgočasno?
Torej jaz sem dolgočasen?
Pa saj se jih že krči. Vsak mesec se kakšno zakolje ali pretepe. Ta zadnja, ki je umrla je za sabo pustila šest otrok.
https://www.mladina.si/194272/v-enem-letu-najmanj-87-000-zensk-ubitih-zgolj-zato-ker-so-zenske/
Bo v redu tele provokativno?
veš deeeeeee, 08.02.2022 ob 01:41
Veš de, če bi 3/4 žensk pobili, bi se začeli šele desci klat med sabo za preostalo 1/4. Že zdaj koljejo iz ljubosumja in osamljenosti ko zmešani, zasedajo 95 % zaporov itd. Nisem sicer za take ideje, ampak mislim, da bi bila situacija vseeno boljša, če bi 3/4 moških pobili kot pa 3/4 žensk.
Bedasto predvidevanje nekoga, ki ne ve veliko o živlenju in ljudeh.
Večina tipov je vsaj malo biseksualcev. Še nisi slušala, da moški v zaporih, internatih seksajo med seboj?
No to bi se zgodilo. Veliko tipov bi si pač našlo tipa namesto ženske.
Čeprav bolj humano bi jim bilo odvzeti spolni nagon. Veliko moških se ne bi z ženskami ukvarjali, če ne bi imeli želje po hopa cupi, heh.
Kdor odkrije zdravilo za moško spolnost bo največji car. Manj tekmovalnosti, manj grabežljivosti, manj mačo postopanja, ker ni treba osvajat bab. To bi bil popoln svet.
Forum je zaprt za komentiranje.