Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Po domače, kako v Trst?

Po domače, kako v Trst?

Kaj rabimo za v Italijo ,za čez mejo? Smo cepljeni in 2x preboleli,  bo dovolj ali rabimo še kak test ali neko potrdilo? Ali kdo kaj ve?

Ne sprašuj. Samo piči.

Nič, samo tisto FFP2 masko za javni promet.

Če ste iz obmejnega pasu do 60 km, ne rabite nič več, sicer morate naredit test (HAT ali PCR) in izpolnit Passenger Locator Form.

Odgovor na objavo uporabnika
ni tako, 07.02.2022 ob 18:12

Če ste iz obmejnega pasu do 60 km, ne rabite nič več, sicer morate naredit test (HAT ali PCR) in izpolnit Passenger Locator Form.

Popravek, ne rabite delat testov. Dovolj je qr koda

Jaz sem iz Lj. pa nisem nič izpolnila, sem 2x cepljena, spraševal ni pa nihče nič.

Anonimno 8011, 07.02.2022 ob 18:15

Jaz sem iz Lj. pa nisem nič izpolnila, sem 2x cepljena, spraševal ni pa nihče nič.

Na meji te nihče nič ne sprašuje, ker tam nikogar ni. A v notranjosti te italijanski policaji ustavijo, kontrolirajo (tudi plf), če nimaš mastno oglobijo in potem izženejo iz Italije.

Setubal, 07.02.2022 ob 19:08

Na meji te nihče nič ne sprašuje, ker tam nikogar ni. A v notranjosti te italijanski policaji ustavijo, kontrolirajo (tudi plf), če nimaš mastno oglobijo in potem izženejo iz Italije.

Kaj pa je to,,plf,,?

S 1.2 imajo nov zakon, od zadnjega cepljenja velja koda 6 mesecev in izpolnjen plf obrazec

rosana535, 07.02.2022 ob 19:38

Kaj pa je to,,plf,,?

Sem napisal zgoraj, Passenger Locator Form, najdeš na spletu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close