Sprehajam pse
Živjo,
psi so mi fajn, a ker imam premalo časa, da bi zanj lahko zadovoljivo skrbel in ker stanujem v bloku, sem se za pasje dobro odločil, da ga nimam (zaenkrat).
Če pa ima kdo premalo časa, da sprehodi svojega, ko je to potrebno, priskočim na pomoč. Lociran sem v centru mesta, sprehajam lahko zgodaj zjutraj, popoldne, zvečer ali ob vikendih. Lahko kjerkoli v Ljubljani.
Pri druženju s psom upoštevam navodila lastnika.
Za vsa vprašanja, mi prosim pišite na peter.ljubljana@gmail.com.
lp, peter
Anonimno 4927, 07.02.2022 ob 16:39
Kakšne pa so tvoje izkušnje in pridobljena znanja?
Haha. Za sprehajalca psa rabiš 5let delovnih izkušenj, dobro poznavanje pasjaščine, celovito znanje o montaži povodca, opravljen izpit iz hoje po parku in pločniku, zaželeno je znanje ritmične gimnastike, ki pride v poštev pri pobiranju kakcev, opravljen tečaj HACCP, osnovno poznavanje varatva pri delu.. hov hov
CrazY FroG ?, 07.02.2022 ob 16:52
Haha. Za sprehajalca psa rabiš 5let delovnih izkušenj, dobro poznavanje pasjaščine, celovito znanje o montaži povodca, opravljen izpit iz hoje po parku in pločniku, zaželeno je znanje ritmične gimnastike, ki pride v poštev pri pobiranju kakcev, opravljen tečaj HACCP, osnovno poznavanje varatva pri delu.. hov hov
no, kaj več od tega, da so ti psi všeč, se pričakuje ali misliš, da ne?
CrazY FroG ?, 07.02.2022 ob 17:23
Mja sam se ne prjavla za redn job na tri izmene pč pa ljubiteljsko sprehajanje psov in če je komu v interesu se bo že javu na mejl pa se pomenu tk da bo prav..
Sprehod psa je vse prej kot držanje vrvice na kateri je pes. Če sprehajalec nima izkušenj s psi, te lahko hitro spravi v neprijeten položaj in še najmanj je visok račun. Zgornje vprašanje je na mestu.
msolivija, 07.02.2022 ob 18:30
Sprehod psa je vse prej kot držanje vrvice na kateri je pes. Če sprehajalec nima izkušenj s psi, te lahko hitro spravi v neprijeten položaj in še najmanj je visok račun. Zgornje vprašanje je na mestu.
Na mestu je tudi elektronski naslov, kjer se lahko pogovarjate naprej. Monovke morate takoj smrtno resno komplicirati. Butare babje.
Sicer sem prepričana, da bi se našel tudi kak s kakim nezahtevnim psom, ki rabi pomoč. Svoje rottweilerke pa ne bi zaupala kar nekomu, čeprav je pridna, vzgojena, socializirana psica. Je kar težek karakter, he he. Mene in moža uboga, ker sva stroga in ne popuščava. Vprašanje kaj bi ona z nekom preveč nežnim naredila.
Pesoljubec, 07.02.2022 ob 18:39
Na mestu je tudi elektronski naslov, kjer se lahko pogovarjate naprej. Monovke morate takoj smrtno resno komplicirati. Butare babje.
Lep primer “kulturnega” človeka si.
Gospodič je dal oglas na forum in lahko odgovori na vprašanja tudi tu. Že kot zgoraj opisano, lahko pove ali mu je ok sprehajanje rotija ali čivave. Pa verjemi, da bo imel več težav s čivavo, kot vidim na sprehodih.
msolivija, 07.02.2022 ob 19:09
Lep primer “kulturnega” človeka si.
Gospodič je dal oglas na forum in lahko odgovori na vprašanja tudi tu. Že kot zgoraj opisano, lahko pove ali mu je ok sprehajanje rotija ali čivave. Pa verjemi, da bo imel več težav s čivavo, kot vidim na sprehodih.
Zblojenim čokjenim babam je kultura španska vas.
Forum je zaprt za komentiranje.