Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Bravo Izrael

Bravo Izrael

Odpravljajo pct, ker so končno dojeli, da cepivo nima smisla. Zagovorniki cepljenja in naivne ovce, se vam je kaj povesil nos, ker se pametnim ne bo treba cepit in bomo imeli enake pravice kot vi naivneži, ki ste nam privoščili kazni in vse najslabše?

Odgovor na objavo uporabnika
Holi, 07.02.2022 ob 14:59

Odpravljajo pct, ker so končno dojeli, da cepivo nima smisla. Zagovorniki cepljenja in naivne ovce, se vam je kaj povesil nos, ker se pametnim ne bo treba cepit in bomo imeli enake pravice kot vi naivneži, ki ste nam privoščili kazni in vse najslabše?

Sej bo kmalu povsod. Dolga a draga lajtunga

Pri nas bodo fašisti furali svoje še kak mesec dni, da bodo še kakšnega naivneži piknili. Do takrat pa cepilci v vrsto za svršavanje.

Popolnoma “cepljeni” Kanadčani so izgubili 81 % sposobnosti svojega imunskega sistema v primerjavi z necepljenimi in stvari se iz tedna v teden poslabšujejo.
Pri njih je 5,3-krat večja verjetnost, da se bodo okužili s Covid-19 kot ne”cepljenih” Kanadčanih.
To je “cepljenje” naredilo prebivalcem Kanade ..

https://www.facebook.com/701694363207484/photos/a.851690998207819/5082113055165571/

robi9, 07.02.2022 ob 15:42

Popolnoma “cepljeni” Kanadčani so izgubili 81 % sposobnosti svojega imunskega sistema v primerjavi z necepljenimi in stvari se iz tedna v teden poslabšujejo.
Pri njih je 5,3-krat večja verjetnost, da se bodo okužili s Covid-19 kot ne”cepljenih” Kanadčanih.
To je “cepljenje” naredilo prebivalcem Kanade ..

https://www.facebook.com/701694363207484/photos/a.851690998207819/5082113055165571/

Važno, da “prebolijo” v lažji obliki covid!?

Baje bodo vsi cepljeni dobili dodatek za poskusne podgane??

CrazY FroG ?, 07.02.2022 ob 15:49

Važno, da “prebolijo” v lažji obliki covid!?

Ali pa lažje umrejo.

Omicron je darilo narave in z njim bomo “precepljeni .

Zato pametni in tisti, ki hočejo dobro ljudem,  opuščajo vse ukrepe.

Nespametni in zlobni pa še vedno vpijejo: cepimo se, cepimo se, virus je nevaren.

Ne ni nevaren. Naravno cepivo je!

Ah, cel Izrael je v izrednem stanju, odkar se je razvedelo za prisluškovanje.

To je darilo ljudem, da bodo tiho – enako je naredil Johnson zaradi zabav.

Sicer super za Izraelce, ampak z zdravjem pa to nima nobene veze. vse je politika.

Niso pa povzeli novice iz Izraela, da so izraelski znanstveniki neizpodbitno ugotovili, da odločilno vlogo pri tem, kako bo nekdo zbolel za covidom, igra nivo vitamina D.

Kakšno tendenciozno pisanje… ne, nič se mi ni povesil nos. Moje cepljenje nima čisto nič opraviti s teboj in tvojimi pravicami – in v resnici niti z mojimi.

Jaz sem cepljen in ni fer, da boste antivakserji tako prišli čez, saj smo se nekateri žrtvovali zato, da se pandemija konča. Torej bi mi, ki smo se cepili morali biti privilegirani, ostali pa kaznovani.

Borči836, 07.02.2022 ob 18:02

Jaz sem cepljen in ni fer, da boste antivakserji tako prišli čez, saj smo se nekateri žrtvovali zato, da se pandemija konča. Torej bi mi, ki smo se cepili morali biti privilegirani, ostali pa kaznovani.

Tocno tako. Za nagrado pojdi se po četrti šus.

Karel veliki, 07.02.2022 ob 18:08

Tocno tako. Za nagrado pojdi se po četrti šus.

Tudi sam sem se počutil slabo ko se prejel bolezen. CBD oreščki so mi pomagali da sem se bolje počutil.

Zahtevaj placilo za sodelovanje v poskusu!

Aja, klinc, ne mores, ker si se cepil prostovoljno.

Upam, da bo danes kateri od novinarjev naše “strokovnjake” vprašal, kdaj bomo v Sloveniji ukinili PCT. Zdaj, ko jih ukinjajo tako v državah, ki so bolj precepljene in v tistih, ki so manj.

Pa upam, xa ne bo kateri od teh stručkotov rekel, da moramo počakati na nižje število hospotalizacij. Ker v Izrealu pišejo takole:
Število bolnikov, hospitaliziranih v Izraelu v resnem stanju zaradi COVID-19, je v nedeljo še naprej naraščalo in doseglo najvišje število od izbruha pandemije, kažejo novi podatki ministrstva za zdravje.

Še vir:

https://www.portfolio.hu/en/economy/20220207/despite-mild-omicron-israel-records-highest-number-of-serious-covid-19-cases-ever-525247

Novinarji, ajde, da vas vidimo, kakšna vprašanja jim boste postavljali. Ali vam, neodvisnim novinarjem vnaprej napišejo, kaj natančno in kako jih lahko vprašate?

gkfhčs, 07.02.2022 ob 16:27

Ah, cel Izrael je v izrednem stanju, odkar se je razvedelo za prisluškovanje.

To je darilo ljudem, da bodo tiho – enako je naredil Johnson zaradi zabav.

Sicer super za Izraelce, ampak z zdravjem pa to nima nobene veze. vse je politika.

Tako kot cepljenje z zdravjem nima nobene zveze. Tudi cepljenje in kode in zeleni pasporti so samo politika, ampak ovce bodo ostale ovce do konca.

rok-1, 07.02.2022 ob 18:01

Kakšno tendenciozno pisanje… ne, nič se mi ni povesil nos. Moje cepljenje nima čisto nič opraviti s teboj in tvojimi pravicami – in v resnici niti z mojimi.

Ima vso zvezo. Če ne bi vi drveli na cepljenje, bi bilo te farse od Covida že zdavnaj konec.

Saj si privilegiran, budalo brez sposobnosti kritičnega mišljenja! Borči836, šibaj hitro po 4. odmerek, pa ko boš tam, se pozanimaj, kdaj lahko prideš po petega, da ne boš zamudil.

Tudi Češka je danes ukinila covid pass

Za nagrado ti jaz odstopim vse svoje tri odmerke pa imaš mir do novega leta.

gkfhčs, 07.02.2022 ob 17:09

Niso pa povzeli novice iz Izraela, da so izraelski znanstveniki neizpodbitno ugotovili, da odločilno vlogo pri tem, kako bo nekdo zbolel za covidom, igra nivo vitamina D.

Točno tako!  Visoke doze D vitamina in pa to, da je Lekadol  (paracetamol), ki ga pri nas vsi jemljejo pri covidu, popolnoma neprimeren in poslabšuje stanje.

Zakaj nihče tega ne pove, ampak samo strašijo ljudi?

Že od jeseni 2020 se ve, da  paracetamol ni dober pri covidu. Zakaj tega ljudem ne povedo?!

Kdo  je bil ta kreten v beli Galli ravno kar na  planets, ki je ‘strokovno’ povedal, da za kovidon umre vsak deseti? Naša stroka si res zasluzi par zausnic pa se kaksno debelo tozbo. Res si privoscijo prevec lazi! Uboga starejsa generacija, ki jim je TV edini stik s svetom.

A se nisi šel cepit izključno zaradi zdravja, ki je edini merodajen argument??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close