Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kdaj pravi čas da partner prespi pri tebi, ko so otroci doma in ne pri bivšem

Kdaj pravi čas da partner prespi pri tebi, ko so otroci doma in ne pri bivšem

Oba ločena. Otroci od prej. Čez 40 let.

Kdaj ste se v vašem primeru odločili, da bi moški lahko prespal pri vas, ko so otroci doma in torej niso pri bivšem možu.

Otroka sta nad 11 let. 3 leta po ločitvi. Pri nas še ni prespal noben moški.

Par sva več kot 9 mesecev, partner pa kar…. Okleva….

Pokliči mene

Najboljše da večer, ponoči!

Poklici tudi mene,sem drugi v čakalni vrsti. Houp!

Se ze poznajo?

Kako so ga otroci sprejeli?

Ste ze sli kam skupaj?

Kako se razumejo?

Za čez noč bi ga pripeljala, kaj pa čez dan? Za seks imata hotele. Ne naredi otrokom tedna. Prespal bo, če se boste kdaj skupaj selili, nič prej. Za otroke je to hud stres.

To je šlo vse ok skoz!

Se poznajo. Vse je bilo zelo ok!

Želi resno vezo.

Ko so otroci polnoletni in grejo od doma

Prespal bo, če se boste kdaj skupaj selili, nič prej. Za otroke je to hud stres.

Na poročno noč in nič prej..

Prepusti času čas. Nič ne sili. Pripravljena bodi tudi na to da bosta imela otroka krizo.

Midva sva bila že kar doolgo skupaj…smo šli skupaj eno nedeljo na izlet, pa doma naredili večerjo in se fajn meli, potem je bila ura že ene deset, pa sem rekla otroku za mojega: kaj pa, če bi kar tukaj prespal, da se ne bo ponoči domov vozil…je rekel OK, zjutraj smo pekli palačinke in se poslovili.

Ko bosta prepričana, da želita skupaj preživeti življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
Hja, 08.02.2022 ob 13:01

Ko bosta prepričana, da želita skupaj preživeti življenje.

Tole je kar dober odgovor. Sicer pa, čim kasneje. Oziroma, zakaj sploh? Saj lahko “spita” drug pri drugem, ko so otroci pri očetu, a ne?

Odgovor na objavo uporabnika
ti nisiii gladkaaa, 06.02.2022 ob 21:04

Za čez noč bi ga pripeljala, kaj pa čez dan? Za seks imata hotele. Ne naredi otrokom tedna. Prespal bo, če se boste kdaj skupaj selili, nič prej. Za otroke je to hud stres.

kaksno dramo eni delate…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close