Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › binarno trgovanje

binarno trgovanje

pozdravljeni!mene pa zanjima,ce ima kdo,tovrstne izkusnje.jaz sem ze mislil probat z tem,bil sem celo na eni seji v mb.mislil sem ,da bo to kaj za zacetnike,bila pa je seja za ze izkusene in mi nic ni bilo prav jasno.slo pa se je za akademijo kjer moras startno placati potem pa se vsaki mesec clanarino,ki pa je kar zajetna.dobis mentorja,ki te vpelje v to predvsem prijavi,da seveda cimprej placas vpisnino nato pa seveda vsak mesec clanarino.dobil sem obcutek,da bi naj bila to ene vrste piramidna shema nwe vem?obljubljajo pa da ti stojijo ob vsakem koraku ob strani,pa seveda,da te pripeljejo nekje v do 18h mes,do financne neodvisnosti.kaj vi mislite?a je kdo v tem?a ima kdo kaksne izkusnje?

lep pozdrav!

Če zgleda kot piramida potem najverjetneje je piramida. Vzemi si čas, v miru razišči in preveri! Previdno z denarjem!

Odgovor na objavo uporabnika
Flash Crash, 07.02.2022 ob 00:57

Če zgleda kot piramida potem najverjetneje je piramida. Vzemi si čas, v miru razišči in preveri! Previdno z denarjem!

Če Si predstavljajo tvojo finančno neodvisnost s tem da po 18 mesecih plačevanja se ti najdeš nekoga ki bo plačeval tebi…in na tak način postaneš neodvisen pozabi.

Če je pa to tutorstvo za nek posel… imaš polno poslovnih angelov, le če imaš pravo idejo in ne potrebuješ plačevati, če ti z njihovo pomočjo uspe, pa daš nekaj % od posla, da spremljajo druge novince…

Že sam naslov teme “binarno trgovanje” pove, da sta za trgovanje potrebna dva, eden na strani ponudbe, drugi na strani povpraševanja.

to se gre za eno akademijo,ki bi te naj naucili kako trgovati z valutami.medvalutno trgovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close