NEZNAN KLICATELJ
Pozdravljeni,
že nekaj mesecev nas kliče na različne tel. št. doma nepoznana oseba z vidno številko, ki je ne poznamo. Ker so klici sumljivi – po pogovoru sodeč nas pozna…(omenja mene) nas zanima kdo je. Pri operaterju so povedali, da je lastnik št. znan, vendar je ne sme razkriti.
Še bolj pa je sumljivo to, ker kliče na št. ki jo uporablja bolan oče, ki jo imava samo z mamo – nisva je delile z nikomer.
Ima kdo kakšno idejo kako priti do predplačniške št. kupljene v trgovini??
Prav tako pa ko klicatelja pokličemo nazaj ne gre -> zapiše: Povezava ni mogoča (tudi če kličemo iz različnih številk).
Zelo bi bila hvaležna, če mi lahko kdo kako pomaga pri razlagi situacije, ki ni logična..
lp
Sprašuje o stvareh povezanih z mano, pri čemer omenja moje ime.
Želimo da se predstavi, vendar takrat prekine … Sicer se ne javljamo več, vendar klici še vedno so.
Zanima nas, kdo bi to bil, saj je največkrat klic na telefon bolnega očeta, katere št. nima nihče – služi temu, da pokliče ko potrebuje pomoč v sobi… Zlasti zato nas zanima kako bi kdo prišel do te številke?
Sicer smo sedaj to številko zamenjali, tako da se bo to upamo, da končalo, vendar še vedno ostaja vprašanje – kdo je klicatelj in koko je prišel do številke ter zakaj je nemogoče opraviti klic na to št.?
kakšne stvari sprašuje npr?
kaj naj bi kdo, ki te ne pozna spraševal o tebi in zakaj?
in če se oseba noče predstaviti, potem pač blokiraš številko.
v bolnici pa, če je oče pri sebi, mu to poveš in razčistiš z njim.
Želimo da se predstavi, vendar takrat prekine … Sicer se ne javljamo več, vendar klici še vedno so.
Na telefon se je javljal oče, ki je klicatelja tudi prosil da se predstavi. Vprašanja so precej osebne narave.
To z blokado je vse ok in razumljivo.
Vendar kot rečeno, ostaja želja po tem kako izvedeti kdo kliče (te številke ni dal nihče nikomur, oče niti ne pozna št. )… Če ne bi bilo takšno ozadje se sploh ne bi ukvarjali danes s tem. Ampak gre za št. ki je nikjer ni mogoče najti …
Obrnite se na kakšno detektivsko agencijo, jih je kar nekaj v Sloveniji, kvalitetnih. Hitro bodo ugotovili. Ne bo zastonj, vendar je tudi duševni mir nekaj vreden. Ne vem, koliko bi stalo, vendar mislim, da se da dogovoriti za razumno ceno. Druge rešitve ne vidim. Stvar je res čudna, potencialno zna biti tudi nevarna. Drugič bodite pripravljeni in ga posnemite, ko govori. Nekaj bo že.
Na telefon se je javljal oče, ki je klicatelja tudi prosil da se predstavi. Vprašanja so precej osebne narave.
To z blokado je vse ok in razumljivo.
Vendar kot rečeno, ostaja želja po tem kako izvedeti kdo kliče (te številke ni dal nihče nikomur, oče niti ne pozna št. )… Če ne bi bilo takšno ozadje se sploh ne bi ukvarjali danes s tem. Ampak gre za št. ki je nikjer ni mogoče najti …
—
osebne narave kaj npr.?
je to ženska, ali moški?
se iz teh vprašanj osebne narave, ne da sklepati kdo bi lahko bil?
kaj ta oseba želi? se samo pogovarjati?
je vaš oče oseba, ki ji zaupate, da on ne laže, da ne ve kdo je in kako je ta oseba dobila številko? lahko ima oče kakšne odprte zadeve s kom in se mu ta oseba tako maščuje. ne vem, samo razmišljam…
potem pa… jaz zase bi razmišljala tako: če se ne predstavi in, če z osebo ni mogoče imeti normalne komunikacije, je to njen problem, ne moj. in se s tem ne bi ukvarjala, ker za tem potem stoji nek pritisk, psihoza, manipulacija, želja prestašiti, vznemiriti, radovednost, ki ti ne pusti spati itd…. in potem je tudi jasno, da ta oseba to dela nalašč in je to njen namen. in jaz na take stvari pač ne padam. blokiraš in si rečeš, da ima ta oseba pač probleme in se s tem nehaš ukvarjati.
se mi pa zdi, da največ bi sklepala iz narave vprašanj, ki jih ta oseba postavlja.
Forum je zaprt za komentiranje.