Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Stalni naslov v stanovanju, ki ga oddajaš

Stalni naslov v stanovanju, ki ga oddajaš

Če imam svoje stanovanje, tam svoj stalni naslov. Potem pa se zaradi službe selim. V svoje lastniško stanovanje dobim najemnika.

Ali smem kot lastnik imeti svoj stalni naslov v tem lastniškem stanovanju, kjer imam najemnika?

V najemniškem stanovanju pa samo začasni naslov?

Najemnik je seveda legalno notri, plačevanje davkov pa to.

Imam stanovanje, ki ga oddajam, prijavljena sem tam za stalno, zacasno tu, kjer sem, najemniki so za stalno prijavljeni v mojem stanovanju.

Hvala. Torej to gre :).

Odgovor na objavo uporabnika
najemkoo, 06.02.2022 ob 08:23

Če imam svoje stanovanje, tam svoj stalni naslov. Potem pa se zaradi službe selim. V svoje lastniško stanovanje dobim najemnika.

Ali smem kot lastnik imeti svoj stalni naslov v tem lastniškem stanovanju, kjer imam najemnika?

V najemniškem stanovanju pa samo začasni naslov?

Najemnik je seveda legalno notri, plačevanje davkov pa to.

Ja, komot lahko tako.

Če ne bodo najemniki vrgli stran kakšne pošte, ki jo boš morda dobil od države, bo vse ok, nihče te ne bo preganjal.

Odgovor na objavo uporabnika
če ne bodo, 06.02.2022 ob 11:37

Če ne bodo najemniki vrgli stran kakšne pošte, ki jo boš morda dobil od države, bo vse ok, nihče te ne bo preganjal.

Tudi uradno posto zdaj lahko preusmeris izkljucno na zacasni naslov.

Ja, pošto nameravam na začasni naslov preusmerit.

Nima pa najemnik kakih težav, če je tam on prijavljen in jaz? Da ne bi imel on kakih težav glede skupnega gospodinjstva ali pa kaj takega? Verjetno je dovolj pojasnilo, dokaz, da ne živim tam in da imam drugje začasni naslov?

Itak pa ne bi šlo za družino, ampak eno osebo, mogoče par.

Edino bodo pomislili, da sta topla bratca. Zato raje vzemi najemnico, mlado in brhko študentko.

zdravo!gre gre brez skrbi,saj ti imas zac.bivalisce drugje tako ,da ni nobenih problemov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close