Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Preštejte se, kdo je še vedno tako zaostal da misli, da korona ni biznis nateg

Preštejte se, kdo je še vedno tako zaostal da misli, da korona ni biznis nateg

Kdo od slovencev še vedno misli

da je virus skočil iz krave na slona

da cepljenje deluje

da ne gre za plandemijo ki so jo psihopati milijarderji splanirali že pred desetletjem

da to ni igra bogatih kako fizično in psihično spraviti pod kontrolo vse zemljane z dojenčki vred in jih pocepiti s cepivi kjer je notri vse kaj drugega kot cepivo proti koroni

jaz sem zbolela za covidom in vem, da obstaja. Tudi cepila sem se že 3x. Sosed 50+, prej zdrav ko dren, zagrizen anticepilec, pa leži na respiratorju in so mu že odpovedale ledvice. Tako da ni heca s to boleznijo

Odgovor na objavo uporabnika
preštejmo jih, 05.02.2022 ob 19:07

Kdo od slovencev še vedno misli

da je virus skočil iz krave na slona

da cepljenje deluje

da ne gre za plandemijo ki so jo psihopati milijarderji splanirali že pred desetletjem

da to ni igra bogatih kako fizično in psihično spraviti pod kontrolo vse zemljane z dojenčki vred in jih pocepiti s cepivi kjer je notri vse kaj drugega kot cepivo proti koroni

Ni kaj za verjet, tako pač je. Virus obstaja in ni tako nedolžen kot se zdi, cepiva so varna (ja odstopanja so tako kot pri vseh cepivih in zdravilih še posebej ko poteka vse na globalni ravni, in je cepljenih dejansko polovica globalne populacije) tako pač je pa če verjameš ali ne- potem je to tvoj problem

Itak da je biznis, dokazi o tem so vse okoli nas. Sluzi se z vsem kar je povezano s to zgodbo.

Bolezen je dejstvo, zal je pa dejstvo tudi, da so cepiva zanic, ne opravljajo svojega dela. Jaz temu recem krs izdelek ali kic, ki se prodaja kot zlato. Mene ne zanima kdo se cepi, necepi od drugih ljudi, vsak po svoje in kot misli, da je zanj najbolje, jaz vem samo to,  da se mi tega vec ne gremo.

Vsi razen nekaj debilov, ki so se danes izgubili na obvoznici v Ljubljani.

Jebemti Kitajce…ki so bolni, da je kapljalo od mask bežali iz države

yram, 05.02.2022 ob 20:28

Itak da je biznis, dokazi o tem so vse okoli nas. Sluzi se z vsem kar je povezano s to zgodbo.

Bolezen je dejstvo, zal je pa dejstvo tudi, da so cepiva zanic, ne opravljajo svojega dela. Jaz temu recem krs izdelek ali kic, ki se prodaja kot zlato. Mene ne zanima kdo se cepi, necepi od drugih ljudi, vsak po svoje in kot misli, da je zanj najbolje, jaz vem samo to,  da se mi tega vec ne gremo.

Za debila iz otvoritvenega posta to ne drži.  Virusi za te debile NE obstajajo.  NOBENI.

Ker so pred tisočletji takratni učenjaki napisali, da gre za strup.  Taisti, ki so verjeli, da je mačka Bog.

Se strinjam z yram.??

tazaostali so se danes zbrali na konvoju

odgovor134, 05.02.2022 ob 20:32

Vsi razen nekaj debilov, ki so se danes izgubili na obvoznici v Ljubljani.

Vi imate pa res hude težave s tem konvojem ? dobili boste čir na želodcu …

———–

V javnost je prišlo ogromno stvari, ki so jih želeli prikriti, tako da prej ali slej bo resnica prišla na dan! Saj je že.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close