Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Slovenski vozniki!

Slovenski vozniki!

Vsi vemo/vedo,da so Slovenski vozniki najslabsi v EU! To je dejstvo!

Sedaj pa se se razkazujejo v tujini:

https://www.primorski.eu/trzaska/povzrocitelj-vozil-v-napacno-smer-od-ferneticev-do-devina-FY1032340

Ne bo držalo. Pejt malo v sosednjo Italijo pogledat kako tam vozijo, Te bo kap zadela.

Odgovor na objavo uporabnika
ajajajj, 05.02.2022 ob 18:33

Ne bo držalo. Pejt malo v sosednjo Italijo pogledat kako tam vozijo, Te bo kap zadela.

Absolutno ni res.

Vozim po celi Evropi.Slozbeno. Zelo veliko tudi po Italiji.Ni primerjave.; Slovencem je za vzet voznisko in za jih poslat nazaj v avtosolo! RES ni slabsih voznikov kot v Sloveniji. Tako,da tudi v tujini povzrocajo smrtne nesrece (in da potem bezijo) ,kot danes,me sploh ne cudi.

Slovenci ne znajo niti pravilno vozit po kroziscih!! Vsakic ko sem na kroziscu in vozim na zunanjem pasu,mi kdo preseka pot zato ker hoce ven iz krozisca!!! Kaj sele,da bi znali na avtocesti,itd. Balkanci pac.

Slab voznik se še oprosti, agresiven in podivjan, ki te hoče na cesti ubit, pa ne.

Anonimno 4495, 05.02.2022 ob 18:47

Slab voznik se še oprosti, agresiven in podivjan, ki te hoče na cesti ubit, pa ne.

Res. Mene je strah ko se vozim po Slovrnskih cestah. Ko grem cez mejo,se prav oddahnem. To je dejstvo.

Ne vem, komu se tukaj pritožujete? Če veste, da ne znate vozit, kaj delate na cestah?

Desperadodajka, 05.02.2022 ob 18:57

Ne vem, komu se tukaj pritožujete? Če veste, da ne znate vozit, kaj delate na cestah?

Cakamo tebe, da te koncno spravimo v grob.

hodim v Italijo in se počutim odlično. Držijo se pravil in ne izzivajo, dosti bolje je vozit v Italiji kot na primorskem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close