Vsi cepljeni
Šnelca_783, 05.02.2022 ob 16:50
Bolni oz zboleli.
Vsi v okolici ki so cepljeni so huje zboleli.
Eni pravijo, da ne vejo ce se bodo izvlekli. Lezijo bolni doma, ne v bolnici.
Tako je povsod.
Tudi pri nas je tako. 3x cepljeni so besni in prizadeti, ker cepivo ne pomaga nič. Zelo so zboleli ali zbolevajo.
Necepljeni sploh ne vedo, da imajo covid. Šele test jim razkrije. Prebolijo ne da bi karkoli čutili.
Šnelca_783, 05.02.2022 ob 17:05
Mama ti je laznivka, ker te je defektnega rodila. Zabitega in neumnega.?
Vem da vas je strah…zato pa tak napad.
Ne, tak napad je zato, ker tile trolčki SDS fašisti imajo nalogo da tukaj dežurajo in vsakega diskreditirajo ga poizkušajo narediti neverodostojnega- lažnivca, antivakserja- TO JE METODA SDS FAŠISTOV. trolčkov, ki morajo delati reklamo za Janšo, ker če bo Janša precepil 70% vse populacije, bo od mafije prejel 5,2 milijarde evrov- ETO ZATO SO TILE FAŠISTI TUKAJ in lažejo in nategujejo ljudi, da so cepiva OK, da pomagajo ljudem, V BISTVU PA GRE ZA DEPOPULACIJO LJUDI- UMORE- POBOJE MNOŽIČNE POBOJE Z GENSKO TERPAIJO V KATERI JE POLEG VSE SVINJARIJE ŠE GRAFEN HIDROKSID, ki povzroča krvne strdke
tudi mi tako, 05.02.2022 ob 17:09
Tudi pri nas je tako. 3x cepljeni so besni in prizadeti, ker cepivo ne pomaga nič. Zelo so zboleli ali zbolevajo.
Necepljeni sploh ne vedo, da imajo covid. Šele test jim razkrije. Prebolijo ne da bi karkoli čutili.
Pa še ena traparija. Jaz sem necepljen in sem rabil kak teden. Niti pod razno, da ne bi vedel, da nimam. Prve tri dni sem še kako vedel. Res vam je dolgčas.
samo povem, 05.02.2022 ob 17:11
Ne, tak napad je zato, ker tile trolčki SDS fašisti imajo nalogo da tukaj dežurajo in vsakega diskreditirajo ga poizkušajo narediti neverodostojnega- lažnivca, antivakserja- TO JE METODA SDS FAŠISTOV. trolčkov, ki morajo delati reklamo za Janšo, ker če bo Janša precepil 70% vse populacije, bo od mafije prejel 5,2 milijarde evrov- ETO ZATO SO TILE FAŠISTI TUKAJ in lažejo in nategujejo ljudi, da so cepiva OK, da pomagajo ljudem, V BISTVU PA GRE ZA DEPOPULACIJO LJUDI- UMORE- POBOJE MNOŽIČNE POBOJE Z GENSKO TERPAIJO V KATERI JE POLEG VSE SVINJARIJE ŠE GRAFEN HIDROKSID, ki povzroča krvne strdke
Joj zdj pa grem. Kakšni debili ste eni. Niti veš ne kaj pomeni depopulacija. Kar Pazi se, kmalu ti bojo pobral vse premoženje, te čipiral in ti določil nek temelji dohodek.
Dejstvo je, da je narava naredila, kar so stroka in politiki preprečili. Prekuzenost prebivslstva, ki je bila nujna. Sedaj pa ni izrednih razmer, ni zaprtja, na testnih točkah okuzeni, neokuzeni, ki se itak okužijo. Ja pač kaos, ki je izgubil nadzor. Zato vse skupaj nima več smisla.
Bolan ostani doma. Ker itak ne moreš migat ostali pa delat, ker zdrav čamit doma, mah saj bo kmalu pomlad in dela okoli bajt in na poljih, vrtovih, hvaležni vam bojo za karantene.
Ja cepljeni zbolevajo, nanen cepljenja je, da ne zboliš torej ne nam več prat možganov.
Vsi, ki ste se polno cepili ste jezni sami naše, da ste se nategnili na suho. Vidite, da zbolevate, a svojo jezo stresate na nas zdrave necepljene, ki imamo možgane s katerimi znamo razmišljat. Govorimo vam že dve leti, da je to virus zdravniške mafije, politikov, medijev, vi pa se vedno ovce verjamete v neki prehlad, ki ga preprečite s cepivom. Hahaha ha, norci, prodane duše. Še marsikaj bo prišlo ven, za vas pred časom teorija zarote se uresničuje.
A
Yule, 05.02.2022 ob 17:23
3 krat cepljeni so samo malo smrkavi, ko zbolijo za korono, anticepilci pa z lahkoto pristanejo v bolnici.
Pospravi že tole trobento v kovček, ker narod ni več neumen in ne naseda več. Dve leti ste terorizirali in bogateli, zdaj je konec.
Zbolevajo lažje, težje, umirajo… vsi enako, cepljeni in necepljeni. Kritični faktor so pridružene bolezni, cepivo pa je en velik neučinkovit flop.
traparija, 05.02.2022 ob 17:11
Pa še ena traparija. Jaz sem necepljen in sem rabil kak teden. Niti pod razno, da ne bi vedel, da nimam. Prve tri dni sem še kako vedel. Res vam je dolgčas.
Sem necepljen. V teh dveh letih sem bil nekajkrat v stiku z bolnimi, a zgleda, da se me Kovid boji.
Uf, šnelca, taka fina dama, pa take umazane besede! Hitro prste z žajfo sprat!
Pa še jaz: v službi nas je 9, vsi 3x cepljeni, prebolel samo 1, še delto po 2 dozah, pravi da ni še imel tako blagega prehlada. Pred kratkim se je še 3-ič cepil. Ostali nič, pa smo skoz v stiku s strankami, imamo otroke v šolah…
Blink blink blik -žarnicva: tporej iščimo vzroke še v genetiki in etnični pripadnosti, ne samo imunskih oistemih posameznih prebivalcev.
Zakaj npr. cepljeni Izraelci tudi cepljeni tako obolevali/obolevajo ? Portugalci pa bistveno manj? Severnjaki alias “Vikingi” bistveno manj? Druga genetika… drug izvor. Mi smo sicer “balkanci “; nekateri pa imamo tudo slovanske/skandinavske korenine naprimer. Sem neokužena, neprebolela in necepljena oseba; kovid me še ni povohal v teh dveh letih.
ponosen necepljeni, 05.02.2022 ob 18:13
Vsi, ki ste se polno cepili ste jezni sami naše, da ste se nategnili na suho. Vidite, da zbolevate, a svojo jezo stresate na nas zdrave necepljene, ki imamo možgane s katerimi znamo razmišljat. Govorimo vam že dve leti, da je to virus zdravniške mafije, politikov, medijev, vi pa se vedno ovce verjamete v neki prehlad, ki ga preprečite s cepivom. Hahaha ha, norci, prodane duše. Še marsikaj bo prišlo ven, za vas pred časom teorija zarote se uresničuje.
A
Zakaj bi bil jezen sam nase? Men je čist kul haha mislim da ste vi ravno tisti ki ste jezni in razočarani da se ni izteklo ravno tako kot ste “napovedali”
Forum je zaprt za komentiranje.