Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Če si prebolel in preživel.. ni več smiselno?!?

Če si prebolel in preživel.. ni več smiselno?!?

No ja.. zdaj se bodo pa na P spravili. Js skoz pravim, da T ni vsega kriv. Živžav?https://www.zurnal24.si/zdravje/alojz-ihan-status-prebolevnika-nima-vec-veliko-smisla-381018

Tud ihanovo življenje nima prav veliko smisla, tepec naj si kupi strik in se obesi gnoj zabiti

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 05.02.2022 ob 10:49

Tud ihanovo življenje nima prav veliko smisla, tepec naj si kupi strik in se obesi gnoj zabiti

Tocno tako prasec manipulativni jih bo ze dobil enkrat tja kamor jih mora.

CrazY FroG ?, 05.02.2022 ob 10:45

No ja.. zdaj se bodo pa na P spravili. Js skoz pravim, da T ni vsega kriv. Živžav?https://www.zurnal24.si/zdravje/alojz-ihan-status-prebolevnika-nima-vec-veliko-smisla-381018

mater jim… ze naslov neumen, pol pa preberes prve vrstice in razlaga kako je nivo protiteles nizji…

stop tukaj ihan… kako je mogoce, da prebolevnikom merite nivo protiteles… ce trdite, da ne obstaja zanesljivo sredstvo za merjenje in zato PREISKAVE PTOTITELES NE PRIZNAVATE KOT DOKAZA PREBOLEVNOSTI.

s cem je pol zdaj ta lolek meril ta domnevno nizji nivo protiteles, ce ta zanesljiva preiskava, kot trdi sicer, NE OBSTAJA…

3x poknjeni imajo blizu 0 proziteles po manj kot mesecu dni od tretjega suta… a tisto pa velja neomejeno…

VSE KODA TAKOJ UKINIT IN LJUDI PUSTIT NORMALNO ŽIVETI

Jaz se že ves čas testiram, po potrebi pravzaprav. Do sedaj vedno neg. Se pazim, držim se pravil. Zakaj in za kaj naj bi bil T kriv?

zakaj bi bil t kriv, 05.02.2022 ob 10:58

Jaz se že ves čas testiram, po potrebi pravzaprav. Do sedaj vedno neg. Se pazim, držim se pravil. Zakaj in za kaj naj bi bil T kriv?

Eh to se hecam, ko pa so več mesecu nakladali kako T ni kredibiln in je treba ukint to in celo plačevalo se je itd.. itd.. no zdaj so šaltali na P.. seveda argumenti spet kr neki kot pravi dvv ampak “tapametnim” je verjetno vse jasno..

Ja, imajo problem. Če bomo v parih mesecih vsi preboleli, so na nuli. Testi ne bodo več potrebni, cepivo, maske…zdravniki bodo morali začet migat,… konec dolce vita. Konec strahovlade protestnikov ne bodo več mogli haklat…

CrazY FroG ?, 05.02.2022 ob 11:07

Eh to se hecam, ko pa so več mesecu nakladali kako T ni kredibiln in je treba ukint to in celo plačevalo se je itd.. itd.. no zdaj so šaltali na P.. seveda argumenti spet kr neki kot pravi dvv ampak “tapametnim” je verjetno vse jasno..

dodajmo se vprasanje za tega velepametnega strokovnjaka kako je mogoce, da so 3x cepljeni z neomejeno kodo sploh smiselni, ce pa zbolevajo praktično tudi takoj po tretjem sutu. ..

razgnat to belo bando mafijsko takoj in ukinit vse kode

Farsa, vse je navadna farsa.

Prebolevniki smo kaznovani.Ukinali so nam evropsko potrdilo o prebolevnosti.

Redno se testiramo in vemo,da ne širimo okužb naprej…

Torej glavno je samo cepljenje,bogatenje,služenje…

Diktatura,nacizem,fašizem….

wd40a, 05.02.2022 ob 11:11

Ja, imajo problem. Če bomo v parih mesecih vsi preboleli, so na nuli. Testi ne bodo več potrebni, cepivo, maske…zdravniki bodo morali začet migat,… konec dolce vita. Konec strahovlade protestnikov ne bodo več mogli haklat…

Bingo !

V tujih medijih sem ze kar nekajkrat prebral. da je omikron za cepljene. In necepljene. Da se vsi kotnekakookuzimo in potem lepo mirno povedo: Huh, pa smo cez.

Kajti posledice so in bodo. O tem ni vec dvoma, poglejte Izrael, … in se kaksno mocno cepljeno drzavo.

In Klaus se veselo smehlja…..

Tako je. To je problem, ker fašizem in cepilni genocid več ne bo imel smisla, saj se nihče več ne bo želel cepiti.

Tako tudi ta genocidna fašistična skupina več nima smisla in naj si kupijo štrik.

Namenjeno “wd40”.

fakmi…, 05.02.2022 ob 12:07

V tujih medijih sem ze kar nekajkrat prebral. da je omikron za cepljene. In necepljene. Da se vsi kotnekakookuzimo in potem lepo mirno povedo: Huh, pa smo cez.

Kajti posledice so in bodo. O tem ni vec dvoma, poglejte Izrael, … in se kaksno mocno cepljeno drzavo.

In Klaus se veselo smehlja…..

Izrael-precepljenost 67%.

Fašistom se tudi cepljenje ne zdi smiselno. Strupeni zvarki so samo za debile. Zato se Fauci, politična mafija, elita…ne cepijo.

https://www.facebook.com/100075883171604/videos/1277421329337112

Necepilka, 05.02.2022 ob 11:48

Prebolevniki smo kaznovani.Ukinali so nam evropsko potrdilo o prebolevnosti.

Redno se testiramo in vemo,da ne širimo okužb naprej…

Torej glavno je samo cepljenje,bogatenje,služenje…

Diktatura,nacizem,fašizem….

Tole na sodišču pade kolikor je dolgo in široko.

Kakšna budalaština. Če si prebolel za Slovenijo, si prebolel tudi za svet. Prebolelost je enako prebolelost pri nas in čez mejo. Samo naj mi probajo odkloniti potrdilo o prebolelosti, če bi slučajno prebolel.

Pa tole, ko trdi, da tezje prebolevas, vec protiteles imas.. Sploh ni res, jaz sem imela cisto blage simptome, kar mimo mene je slo, pa sem takrat imela 5x vec protiteles kot moz, ki ga je fajn zdelalo..

Kje najdejo take manipulatorje, a so res cisto vsi placani??

Imajo plačano ekipo lažnivcev, ki se res trudi, a vedno manj uspeha.

Ja pa piiizzdaaa.. nobene različice nisem prebolela, ker očitno imam jeklen imunski sistem, tale pa o vprašljivosti zaščite??

Pa a resno “ne vedo” kaj so tumbali nedolgo nazaj vse do začetka tega izkoriščanja bolezni in mislijo da folk pozablja? pa saj je vse črno na belem.

kaj naj rečem jaz, ki tudi zbolet ne morem, da bi dobila vsaj slovensko potrdilo za 6 mesecev ??????..

citiram necepilko

Pfizer vas pozdravlja. Cepite se.

https://fb.watch/a_k6NYcI0K/

nekaj časa bo mir.

potem pride nov virus, precej hujši do tega.

tole je bila samo vaja.

Robi650, 05.02.2022 ob 16:27

Pfizer vas pozdravlja. Cepite se.

https://fb.watch/a_k6NYcI0K/

To je strašno. Že zdavnaj bi morali prenehati s cepljenjem.

Pa zakaj tako rinejo in rinejo s temi pobijanji?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close