Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Majda1948 za take aktivnosti moramo??darovaz?

Majda1948 za take aktivnosti moramo??darovaz?

..https://siol.net/novice/svet/don-euro-duhovnik-zapravljal-tuj-denar-za-prostitucijo-klube-in-diamante-572121..

Opa.. popravek: moramo darovat??

skromni in ponižni…

So na koncu vsa dobra dela kaznovana.

Cerkev je en nateg. Hujši od covid ukrepov 🙂 da se lahko taki prašiči mastijo

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 04.02.2022 ob 20:09

Opa.. popravek: moramo darovat??

Se mi zdi, da ti nisi prav veliko daroval. Nikomur!

Odkar ima naš župnik boljši avto od vseh faranov sem pri darovih v cerkvi bolj skromna. Tudi karitasu namenim manj, odkar je dobra prijateljica povedala kako z blagom opravljajo.

zato pa je priporočilo petdeset evrov:-)

Bolje je, da darujete brez posrednikov v prave roke. Smo vendarle vsi krvavi pod kožo.

Anonimno 7982, 04.02.2022 ob 21:31

Odkar ima naš župnik boljši avto od vseh faranov sem pri darovih v cerkvi bolj skromna. Tudi karitasu namenim manj, odkar je dobra prijateljica povedala kako z blagom opravljajo.

Kako z blagom opravljajo?

S prerazporejanjem blaga za upravičence, kar pa pogosto ni v skladu s pravilnikom in prihaja do kršitev kot je naprimer neopravičena odtujitev blaga.

Opravljajo storitev, 04.02.2022 ob 22:16

S prerazporejanjem blaga za upravičence, kar pa pogosto ni v skladu s pravilnikom in prihaja do kršitev kot je naprimer neopravičena odtujitev blaga.

Napiši da kradejo. Samo, a imaš dokaze ali samo opravljaš?

Opravljam mar sem na policiji. Najprej me popraviš, da lahko pišem bolj lahkotno nato zahtevaš dokaze kot da smo na sodniji……

Ne odpre mi povezave, verjetno že ni kaj pametnega. Darovati pa moramo župnijam in gospodom župnikom zaradi morale in zaradi nebes, pa tudi za širšo družbo je dobro, če je gospod župnik dobro preskrbljen, imajo tudi ateisti koristi od tega, čeprav so preveč neumni in cinični, da bi se tega zavedali. Saj gospod župnik tudi nič v grob ne nese, ampak vrne denar v gospodarstvo obrtnikom, prodajalcem nemških in italijanskih avtomobilov, ribičem s kvalitetnim ulovom itd.

Popolnoma napačno gledaš na stvari, to že meji na greh. Moraš se zavedati, da je za dober avto drago vzdrževanje, večja poraba, tudi velike pnevmatike so dražje, popravila raznih elektronskih in mehanskih pomagal, ki jih drugi avtomobili sploh nimajo, recimo avtomatski menjalnik, to je vse zelo drago, mogoče so pa celo kakšni obroki za lizing, obresti, vse to veliko nanese. Tako da je z nabavo dražjega avtomobila gospod župnik v bistvu postal večji revež od vas vseh, tako se žrtvuje za vas, vi bi mu pa kar odtegnili darove, ko jih najbolj potrebuje, to se mi res ne zdi prav nič krščansko.

Majda1948, 05.02.2022 ob 11:30

Ne odpre mi povezave, verjetno že ni kaj pametnega. Darovati pa moramo župnijam in gospodom župnikom zaradi morale in zaradi nebes, pa tudi za širšo družbo je dobro, če je gospod župnik dobro preskrbljen, imajo tudi ateisti koristi od tega, čeprav so preveč neumni in cinični, da bi se tega zavedali. Saj gospod župnik tudi nič v grob ne nese, ampak vrne denar v gospodarstvo obrtnikom, prodajalcem nemških in italijanskih avtomobilov, ribičem s kvalitetnim ulovom itd.

praviš, da ti ne odpre? Ma iz enih bogih deklin je hudiča izganjal, ampak pokvarjeni izprijeni ljudje to takoj kr s seksom povezujejo…

Tako je ponavadi, ja, ko gospodje župniki hočejo pomagat, pa jih takoj obtožijo nečesa. Preveč je kristjanofobije na svetu.

Pomagajo pomagajo. Punčkam 10 < let razširiti tesno pičkco in fantkom ritno luknjo. Pomagajo, ko svoje orjake z denarjem faranov potiskajo v prostitutke, kurbe ki so pogosto prisiljene v prostitucijo.pomagajo širiti pohlep. Božja beseda je našla svojo pot. Aleluja

Prosim, da nehate z grešnimi izrazi, lahko tudi lepše poveste, da ste ateisti in želite po smrti v pekel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close