Če spet srečaš bivšega
Tiste, ki ste srečale bivšega še preden ste ga prebolele, kako vam je bilo?
Jaz bivšega še nisem prebolela. On je mene zapustil, vendar ga imam še vedno rada, čeprav je že leto in pol mimo. Vmes ga nisem srečala. Ga bom pa v kratkem srečala pa se bojim, da bi se spet vse osvežilo, da bom spet na začetku prebolevanja.
Kako se je pri vas izšlo?
Če bi ga že prebolela, se ne bi več sekirala, če ga srečam. Tako se pa bojim, da bo spet vse od začetka, ko bom videla njegov nasmeh…
nisem prebolela, 04.02.2022 ob 12:04
Tiste, ki ste srečale bivšega še preden ste ga prebolele, kako vam je bilo?
Jaz bivšega še nisem prebolela. On je mene zapustil, vendar ga imam še vedno rada, čeprav je že leto in pol mimo. Vmes ga nisem srečala. Ga bom pa v kratkem srečala pa se bojim, da bi se spet vse osvežilo, da bom spet na začetku prebolevanja.
Kako se je pri vas izšlo?
Če bi ga že prebolela, se ne bi več sekirala, če ga srečam. Tako se pa bojim, da bo spet vse od začetka, ko bom videla njegov nasmeh…
Itak da si ga prebolela po tolikšnem času, tebi se le zdi da ne. Nič ne bo, greš mimo kot da ga ne poznaš in je to to. Če te kaj vpraša rečeš pomota pa adijo. Kaj se sekiraš. On se zate ni.
Pa v lov za svojega Valentinčka 😉 Jaz sem na današnji dan pred 20 leti spoznala svojo ljubezen življenja. Na Valentinovo sva imela prvi uradni dejt in nisem vedela kaj mu kupiti. Je bilo malo zgodaj za darila.. pa sem kupila en plišast srček z vrvico, ko si jo potegnil je cel vibriral ? še zdaj ga ima v avtu. Pomlad je, čas je za nove začetke in nove ljubezni, kar je šlo je šlo z razlogom. Pozabi, da je obstajal.
nisem prebolela, 04.02.2022 ob 12:22
Ne morem it mimo, ker moram direkt k njemu na dom.
In ne nisem ga še prebolela. To vem.
Niti pod razno me ne zanima lov na moške. Sem bila pred desetletja sama, bom pa še naprej. Z dedci so sami križi in težave.
Ja, kakor naletiš.. ne obupaj. Se še najde kakšen fejst. No, če se ne moreš izogniti, potem se pa strogo poslovno pogovarjaj in glej da greš čim prej proč od tam.
Kaj pomeni preboleti nekoga? Poglobi se malo v to vprašanje za trenutek pa boš ugotovila, da si, samo tega še ne veš. Zanimiva je naša psiha. Poskusi obratno za spremembo. Zamoti se z nečim vsak dan tako, da vsaj za 5min ne boš mogla misliti nanj. En primer, ki je deloval pri meni (nisem prebolevala moškega, da ne bo pomote) je bil potop v ledeno vodo, adrenalinska vožnja z rally voznikom, streljanje s pravim orožjem, plezanje, potapljanje, .. ko moraš biti 100% pri stvari. In tako vsak dan nekaj, dokler se en dan ne zbudiš in imaš tako zaposlene misli in poln lajf, da se zgodi, da že mesece ne pomisliš na to. Delaj na sebi, svoji sreči in naj ti bo cilj polno življenje. Mislim, da si to zaslužiš.
letoinpol, 04.02.2022 ob 12:42
lej, leto in pol je malo dolgo za prebolevanje tipa.
mogoče bi bilo dobro, da se greš parkrat pogovorit s kakim terapevtom, da ne boš 10 let zgubila zaradi ene budale, ki ni hotel bit s tabo.
ni res; to ni isto kot prebolevanje po smrti; tam človeka ni več – tukaj je pa še živ. In nekateri prebolevajo spet vsakič, ko ga ponovno vidijo, srečajo.
bistvo in velika razlika, 04.02.2022 ob 13:27
ni res; to ni isto kot prebolevanje po smrti; tam človeka ni več – tukaj je pa še živ. In nekateri prebolevajo spet vsakič, ko ga ponovno vidijo, srečajo.
Bistvo je, da je noče. Pika. Zakaj ne preboliš? Ker gojiš upanje, da bosta spet skupaj. Prenehaš z zalivanjem mrtve rože, pa je. Dokler si sama delaš utvare, sanjariš, pa je tako in bo tako ostalo..
Mene zanimajo izkušnje. Naj katera, ki še ni prebolela pa ga je srečala, napiše svoje izkušnje.
Ne zanimajo me odgovori v stilu: preboli ga, zakaj ga ne preboliš…
Zanimajo me izkušnje tistih, ki ste bile v podobni situaciji, kako vam je bilo. In ne, ne morem se ognit temu, da grem do njega. In ja, je možno, da me bo pričakal v objemu druge. Sicer upam, da bo, če ima drugo, vsaj toliko obziren, da me res ne bo počakal skupaj z njo.
Ni enostavno ampak nimaš kaj, če je srečanje nujno. Dala čez in čist verjamem, da ga še niste prebolela. Pa ne poslušat teh, ki pravijo, da ste za psihologa. Pač ne znajo globoko imeti radi. Poskusite se čimbolj psihično pripravit, za po srečanju pa imejte pripravljeno kakšno druženje s prijateljico ali nekom, da se zamotite in tudi brez obsojanja pogovorite.
M320, 04.02.2022 ob 13:44
Bistvo je, da je noče. Pika. Zakaj ne preboliš? Ker gojiš upanje, da bosta spet skupaj. Prenehaš z zalivanjem mrtve rože, pa je. Dokler si sama delaš utvare, sanjariš, pa je tako in bo tako ostalo..
kaj to meni zapoveduješ, saj jaz ne gojim nobenega upanja po bivšem 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.