Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › KONVOJ SVOBODE; NAVODILA

KONVOJ SVOBODE; NAVODILA

Zbiralisce je jutri (sobota) ob 7 uri na pocivaliscu Barje (smer proti KP) ! Start ob 8!

Upam, da je policija že v nizkem štartu.  Kar je preveč, je preveč !!    Anticepilcem se je čisto odpeljalo !

Kakšni policaji?! V tujini so konvojem mahali,se rokovali,jih usmerjali. Če bodo pa naši policaji poskušali nagajati konvoju bo pa to sigurno delo politike. Bravo za konvoj v Sloveniji in za konvoje po Evropi v ponedeljek!!!

LAŽ!

Zbiranje je zjutraj po Sloveniji, od 7. ure zjutraj in se gre v Ljubljano, na Brnčičevi je zbor ob 11. uri! 

Morda bi pa svojo odvečno energijo koristneje uporabili za pomoč preobremenjenemu osebju v bolnišnicah ???

Začetek Konvoja svobode Slovenija,v soboto 5.2.2022. v Ljubljani…
Začnemo se zbirati ob 10:30 do 11:00 ko je predviden štart. Razdelili se bomo na dva konvoja,. En konvoj se odpravi po Ljubljani po vseh večjih ulicah in mimo Glavnih inštitucij, Zaloška cesta, Celovška, Tržaška, Dolenjska, Dunajska. Peljali se bomo tudi mimo RTV-TV, Pop TV, pred parlamentom pa se bo konvoj ustavil za c.c.a. 30min, nato pa se bo odpravil ven iz Ljubljane proti gorenjski, skozi Medvode, Škofjo loko v Kranj, in po isti poti nazaj kjer se se opet združi zopet z drugim konvojem. Nato oba konvoja naredita združeno še en krog po Ljubljani.
Drugi Konvoj pa gre po avtocesti proti Kopru in vsakem večjem kraju zaokroži čez center, naredi kratek postanek, nakar se vrne na avtocesto. (Vrhnika Logatec in Postojna), potem pa na Sežano in po stari cesti v Koper, kjer postopek ponovimo, z malo daljšo pavzo in se nato vrnemo nazaj proti Ljubljani, kjer se združi s prvim konvojem in naredita krog po Ljubljani.
Na koncu, se še enkrat vstavimo in dorečemo še za akcije za prihodnje dni.

Aleksandar Polšak                                                                                                                           31.1.2022
Radovica 29e
8330 Metlika

MINISTERSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

POLICIJA

Generalna policiska uprava
Štefanova ulica 2,1501 Ljubljana

Zadeva: Splošno obvestilo vsem policijskim postajam o KONVOJU SVOBODE SLOVENIJE

Spoštovani policisti in policistke, kot povsod po svetu smo tudi v Sloveniji organizirali konvoj svobode. Obveščamo vas, da bomo z aktivnostmi v cestnem prometu začeli 5.2.2022 ob 11. uri v Ljubljani, na Brnčičevi ulici v Črnučah. Vendar moramo vam povedati da to ne bo enodnevni dogodek in nameravamo vztrajati, do zmage nad režimom. Za prvi dan je potovalni načrt že izdelan in vam ga tudi prilagamo. Za ostale ostale dni in o morebitnih spremembah zaradi velikega interesa ljudstva, vas bomo sproti obveščali. Obveščamo vas zato , ker naš namen ni nagajati, temveč sodelovati z vami, kajti borimo se za svobodo vseh nas in naših potomcev.
 Organizator tega dogodka sem jaz Aleksandar  (Sašo) Polšak , rojen 2.5. 1970, v Ljubljani, moj emšo za identifikacijo je 0205970500058, stanujoč Radovica 29e, 8330 Metlika. Za vse nadaljne informacije sem vam na razpolago tudi na Tel. Št. 070/743-440.

Priloga: potovalni načrt za soboto 5.2.2022.

Podpis: Aleksandar Polšak

Se mi zdi, da bodo konvoji tistih, ki gredo na podaljšan vikend danes in jutri precej daljši…. vsaj tko je videt danes tule po Gorenjski.

Naprošamo vse avtovleke po Sloveniji, da pridejo na pomoč, ko nam bo zmanjkalo bencina oz. nafte!

Vaša Andrej Despotović in Robert Žugelj

Sem slišal, da se zberemo na Lomu ob 7.00 jutri.

kaj je zdaj res in kaj ne?

Prinesite kanglice in lopatke. Sokove in sendviče priskrbimo mi.

Odgovor na objavo uporabnika
Prava navodila, 04.02.2022 ob 12:43

Sem slišal, da se zberemo na Lomu ob 7.00 jutri.

kaj je zdaj res in kaj ne?

Konvoj iz GORENJSKE
? Radovljica
? Kranj
? Kamnik
Konvoj iz BELE KRAJINE
?Metlika (Gala, 6:30)
?Novo mesto
Konvoj iz OBALE
? KOPER
? Pokopališče ?7:00
? Kozina
? Divača
? POSTOJNA
Konvoj iz NOTRANJSKE
? Postojna
…
? LJUBLJANA
Konvoj iz DOLENJSKE
? Novo mesto

LAZ!

ZBIRANJE JE OB 7 URI NA PARKINGU BTC V LJ!! NATO GREMO NAPREJ V LJ IN DO PRIMORSKE.

Anonimno 7846, 04.02.2022 ob 08:25

Zbiralisce je jutri (sobota) ob 7 uri na pocivaliscu Barje (smer proti KP) ! Start ob 8!

Patetično

Saso143, 04.02.2022 ob 13:06

LAZ!

ZBIRANJE JE OB 7 URI NA PARKINGU BTC V LJ!! NATO GREMO NAPREJ V LJ IN DO PRIMORSKE.

Imaš na FB Slovenski konvoj svobode, da ne boš zastonj čakal v BTC… haha

obvestilo policiji, 04.02.2022 ob 12:00

Aleksandar Polšak                                                                                                                           31.1.2022
Radovica 29e
8330 Metlika

MINISTERSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE

POLICIJA

Generalna policiska uprava
Štefanova ulica 2,1501 Ljubljana

Zadeva: Splošno obvestilo vsem policijskim postajam o KONVOJU SVOBODE SLOVENIJE

Spoštovani policisti in policistke, kot povsod po svetu smo tudi v Sloveniji organizirali konvoj svobode. Obveščamo vas, da bomo z aktivnostmi v cestnem prometu začeli 5.2.2022 ob 11. uri v Ljubljani, na Brnčičevi ulici v Črnučah. Vendar moramo vam povedati da to ne bo enodnevni dogodek in nameravamo vztrajati, do zmage nad režimom. Za prvi dan je potovalni načrt že izdelan in vam ga tudi prilagamo. Za ostale ostale dni in o morebitnih spremembah zaradi velikega interesa ljudstva, vas bomo sproti obveščali. Obveščamo vas zato , ker naš namen ni nagajati, temveč sodelovati z vami, kajti borimo se za svobodo vseh nas in naših potomcev.
 Organizator tega dogodka sem jaz Aleksandar  (Sašo) Polšak , rojen 2.5. 1970, v Ljubljani, moj emšo za identifikacijo je 0205970500058, stanujoč Radovica 29e, 8330 Metlika. Za vse nadaljne informacije sem vam na razpolago tudi na Tel. Št. 070/743-440.

Priloga: potovalni načrt za soboto 5.2.2022.

Podpis: Aleksandar Polšak

Če bi bil jaz Hojs bi te z mamo peljala direktno na Goli otok.

Policija je bila obveščena o neprijavljenem sobotnem protestnem shodu, za katerega ocenjuje, da bi se lahko razširil na različne lokacije po Sloveniji. “Posebnost tega shoda je, da bo potekal na javnih cestah, udeleženci pa se bodo vozili z različnimi motornimi vozili. Shod doslej ni bil prijavljen,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Shod naj bi sicer potekal v Ljubljani pod geslom “Konvoj svobode Slovenije”. Policija opozarja, da zaradi neprijavljenosti shoda to pomeni, da organizator ni poskrbel za varnostne ukrepe, niti ni priskrbel dovoljenja za zapore cest in jih ni seznanil s programom. V skladu z zakonom v takšnih primerih za red skrbijo policisti.

In kaj to pomeni ta konvoj? A bodo blokirali ceste, ali bodo samo trošili svoj bencin zdaj ko je dražji?

Ko bo kdo tvoj, čeprav ri tega vseeno ne privoščim, imel po cepljenju za 180 stopinj drugačno življenje zaradi zapletov po cepljenju, boe drugačnega mnenja. Sploh če gre za mladostnika, mladega človeka! Alibpa mamo, očeta z nepreskrbljenimi otroki!

saško s flaško, 04.02.2022 ob 13:56

Imaš na FB Slovenski konvoj svobode, da ne boš zastonj čakal v BTC… haha

Pazi da gledaš pravi fb raču. Sta dva!

Dve strani, 04.02.2022 ob 20:51

Pazi da gledaš pravi fb raču. Sta dva!

Ne trolaj.  A ti že prpo stiska ali kako?  Policiji niste prijavili tega shoda.  Če boste delali galamo po mestu in se ustavljali ali delali zapore vas bodo policaji pohopsali in oglobili.

Tečaj slovenščine tudi nebi škodil. Minist E rstvo

Anonimno 2850, 05.02.2022 ob 10:48

Tečaj slovenščine tudi nebi škodil. Minist E rstvo

nebi ali ne bi?

se na tečaju slovenjštine te ga ni ste učili?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close