Kdo bo poskrbel za muco, muce od ubite ženske s 6 otroki,je kdo tam blizu
Zdej jih boš slišala, kot se spodobi tu na Mon. ☺☺☺
Je pa tudi meni takoj padla v oči črno bela muca. Lepa. Trenutno imajo ljudje preveč dela okrog tega. Upam, da bo kakšen sosed poskrbel, jo mogoče vzel ali pa morda, če bi društvo poskrbelo. Zdi se prijazna muca. In neboleča, glede na to, da ni nikamor derkala ob neznanih ljudeh.
Vesel oče, 04.02.2022 ob 08:03
Se pravi, edina svetla točka te incestiozne jugo familije?
Vseh osem je ciganov razen muca.
Ah, mački se znajdejo!
Ne, mački se ne znajdejo sami, to je srednjeveška mislenost, za mačka je treba poskrbet: ga redno hranit, mu nudit zatočišče, veterinarsko oskrbo, sterilizirati oz. kastrirati, nego.
Dajte se takih škodljivih in nazadnjaških komentarjev raje vzdržat. Kažete nizko stopnjo inteligence in empatije.
Otrokom in muci želim mirno življenje.
catlover, 04.02.2022 ob 09:35
Ne, mački se ne znajdejo sami, to je srednjeveška mislenost, za mačka je treba poskrbet: ga redno hranit, mu nudit zatočišče, veterinarsko oskrbo, sterilizirati oz. kastrirati, nego.
Dajte se takih škodljivih in nazadnjaških komentarjev raje vzdržat. Kažete nizko stopnjo inteligence in empatije.
Otrokom in muci želim mirno življenje.
Seveda se znajdejo. Tudi k nam je prišel maček in ostal. Na začetku zelo boječ jedel samo, če si se umaknil. Sedaj je pa tako kot on hoče. Brez skrbi, da bodo sosedje poskrbeli za mačko.
Za mačko bo sigurno kdo poskrbel. Mačka se bo približala kakšni hiši in ljudje ji bodo sigurno dali jesti in vodo. Saj smo vendar ljudje, živali pa so živa bitja.
Tudi jaz sem opazila lepo črno belo muco, prav tako smo imeli mi pri hiši, neke noči pa je čudežno izginila in od takrat je nismo več videli. Še zdaj se večkrat spomnim nanjo.
mentalna sirota, 04.02.2022 ob 12:12
“sterilizirati oz. kastrirati”
Če bi bil jaz maček, bi jo ucvrl kolikor me tace nesejo od ljudi, ki bi mi tako radi “pomagali”.
Škoda, da ni tej “dobrotnici” že kdo tako “pomagal”
a to pomeni, da se goniš okoli kot maček, da si zaplodil po 15 mladičev letno in vse to sam preživljaš?
Je že tam, 04.02.2022 ob 08:04
Muca je že v zavetišču, upam da dobi dober dom.
Forum je zaprt za komentiranje.