Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prekinitev delovnega razmerja kako ukrepati?

Prekinitev delovnega razmerja kako ukrepati?

Na agenciji sem bil zaposlen do konec oktrobra letošnjega leta. Službo so mi našli v firmi, kjer so me zaradi finančnih težav odpustili 31.01.22. Agencija mi je ponudila drugo službo, ki sem jo odklonil zaradi oddaljenosti in nočnih. Dala mi je v podpis odpoved z 31.01.22. Sedaj pa vidim, da mi zavod sploh ne pripada oz. podpora na zavodu. Kako lahko še kaj ukrepam, da lahko pridem na zavod?

Prosim za pomoč! Hvala

Ne pripada in ne morete popraviti. Podpisali ste verjetno sporazumno odpoved.

Preberite kaj podpisujete! Vedno!

Ne vem če bi vam kateri odvetnik lahko kaj naredil, da ste bili zavedeni ali kaj podobno… pa še plačali bi ga toliko, kot bi dobili nadomestila.

Najbolje kar v lov na drugo službo. Kaj in v katerem kraju iščete?

Ne pripada in ne morete popraviti. 

—

to je res.

če je bilo ponujeno delo PRIMERNO za vas, za vašo izobrazbo, znanje… potem vam ne pripada ne zavod, ne nadomestilo, ker ste pač zavrnil DELO.

nočna in oddaljenost ni (za delodajalca) nobena ovira, da ne bi mogel tega sprejeti. edino če bi dokazoval, da zaradi zdravstvenih razlogov ne zmorete nočnega dela, ampak to bi moral povedati, ko so vam to ponujali.

oziroma… sedaj sem se spomnila še nekaj… naj bi eno ponudbo celo imel pravico zavrniti, druge potem pa ne več. pozanimajte se pri kakšnem odvetniku. so odvetniki, ki za tak nasvet, do pol ure ne računajo nič. ali pa kot brezposeln imate pravico do brezplačne pomoči. ali pa napišite to na kakšnem pravniškem forumu…

Saj je dosti služb okoli, v našem koncu se podjetja tepejo za delavce, trenutno se uvaža bosanske srbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close