Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Saša Petek Cirkus Time 2

Saša Petek Cirkus Time 2

Vsa Slovenija jo že ima za norca :)): https://www.tiktok.com/@bigjim457/video/7060522912587025669?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7046358289261807109

Ahahahah ta je navaden klovn!

500.000 prebivalcev na celem planetu. Ta je res za na psihjatricni pregled!

Koliko kV.km bo pripadalo vsakemu prebivalcu?

Nora baba ,,takih je še nekaj, ki norijo po protestih.  Za bruhati !!!

Ok razumem nekak da si proti kovid ukrepom cepivom bla bla bla si pač trotl. Ampak da si tako zelo zblojen pa res…Groza haha, niti nimam nekih besed. Gledal sem malo te njihove videe in nevem kot da so neki odrešeniki? Deluje res kot neka sekta ali kult ta njihova zborovanja. Not pa itak same brezposelne mame in Facebook ženske pa tu pa tam neki “stalker” tipi iz Facebooka.

Juzna Francija je moja!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2720, 03.02.2022 ob 19:01

Ok razumem nekak da si proti kovid ukrepom cepivom bla bla bla si pač trotl. Ampak da si tako zelo zblojen pa res…Groza haha, niti nimam nekih besed. Gledal sem malo te njihove videe in nevem kot da so neki odrešeniki? Deluje res kot neka sekta ali kult ta njihova zborovanja. Not pa itak same brezposelne mame in Facebook ženske pa tu pa tam neki “stalker” tipi iz Facebooka.

To JE sekta!

Ko si enkrat noter ne mores vec ven!! Razen ko so ti izpraznili bancni racun in duso!

V čigavem interesu je, da bi na svetu ostalo le 500.000 ljudi? Katerih? Očitno črnih, saj se belci cepijo in testirajo – torej zastrupljajo. Do črncev cepivo sploh ne pride, ni denarja. In potem baj bi ostalo 500.000 nerazvitih ljudi? Ki niti niso navajeni delat in ustvarjat? KOMU je to v interesu? Kakšnim elitam? Mogoče idiotskim elitam ali kako? Zakaj bi bilo v interesu elit, da pobijejo najbolj pridne, ustvarjalne in razvite? KDO jim bo pa delal potem in služil milijarde za njihove presrane riti??? Afričani gotovo ne.

Zanima me884, 03.02.2022 ob 20:02

V čigavem interesu je, da bi na svetu ostalo le 500.000 ljudi? Katerih? Očitno črnih, saj se belci cepijo in testirajo – torej zastrupljajo. Do črncev cepivo sploh ne pride, ni denarja. In potem baj bi ostalo 500.000 nerazvitih ljudi? Ki niti niso navajeni delat in ustvarjat? KOMU je to v interesu? Kakšnim elitam? Mogoče idiotskim elitam ali kako? Zakaj bi bilo v interesu elit, da pobijejo najbolj pridne, ustvarjalne in razvite? KDO jim bo pa delal potem in služil milijarde za njihove presrane riti??? Afričani gotovo ne.

Tudi mene zanima ZAKAJ naj bi hoteli najbolj bogati zmanjsat svetovno populacijo?!? Komu bi potem prodajali njihove izdelke,storitve,itd??? Ti od ops res nido normalni.

Aahahhahahahahaa ops sekta!

Anonimno303, 03.02.2022 ob 21:37

Aahahhahahahahaa ops sekta!

Ej če rees haha, gledo sem en video ko so not v eni koči, tota baba pa predava zravn…? Svašta

VSAK ki ima vsaj malo mozganov se drzi dale,DALEC stran od tistih sektasev OPS!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close