Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A je zdaj ze vsem jasno ali se ne

A je zdaj ze vsem jasno ali se ne

Da maske, razdalja, razkuzevanje rok, cepljenje, prebolevnost in klinc deluje proti virusu?

Januarja 2020 je bilo na nasi OS pol otrok, druga polovica je bila BOLNA doma.

Sedaj je po pol razreda doma, ker imajo pozitiven test ali karanteno zaradi druzinskih clanov. Boln ni prakticno nihce.

Pri meni deluje, pa delam v šoli. Dve leti niti prehlajena, prej pa vsaj dvakrat letno, eno je bila hujša viroza. Dvomim, da je tako zaradi cepljenja, jaz bi rekla, da ravno maske in razkuževanje…

Mularija je pa doma zaradi ukrepov, ne zaradi bolezni.:))

Odgovor na objavo uporabnika
vse kar, 03.02.2022 ob 06:30

Pri meni deluje, pa delam v šoli. Dve leti niti prehlajena, prej pa vsaj dvakrat letno, eno je bila hujša viroza. Dvomim, da je tako zaradi cepljenja, jaz bi rekla, da ravno maske in razkuževanje…

Mularija je pa doma zaradi ukrepov, ne zaradi bolezni.:))

Pol pa že dela, če gre teb tk dobro. Sploh pa, da so otroc doma zrt ukrepov je zlo smiselno. Ravno zato so ukrepi, da se bolezen ne širi, ne širjenje bolezni nj bi pa pripomoglo k aktivni udeležbi pri pouku.. torej jp, če dobr pomislimo.. deluje, deluje.. sam rezultat je pč enak? (kar se pouka tiče)

CrazY FroG ?, 03.02.2022 ob 06:41

Pol pa že dela, če gre teb tk dobro. Sploh pa, da so otroc doma zrt ukrepov je zlo smiselno. Ravno zato so ukrepi, da se bolezen ne širi, ne širjenje bolezni nj bi pa pripomoglo k aktivni udeležbi pri pouku.. torej jp, če dobr pomislimo.. deluje, deluje.. sam rezultat je pč enak? (kar se pouka tiče)

Ukrepi zato, da se ne širi, pa 23.000 novih okužb. :))))))))))) Hvala za smeh.

Nic vec ne deluje. Noben ukrep, ampak ne morejo zdaj priznat no, da je konec :))) Igrajmo se naprej.

yram, 03.02.2022 ob 07:35

Nic vec ne deluje. Noben ukrep, ampak ne morejo zdaj priznat no, da je konec :))) Igrajmo se naprej.

O, a zato, ker imate pri vas spet novo rundo okužb, ne deluje? Mogoče se pa ne držite ukrepov tako, kot ti misliš? Ker enim pa vseeno ratuje.

Ker je tako simpl reči, da ne deluje, pri tem pa na polno goljufajo – od tega, da imajo lažna potrdila o cepljenju, testiranju, družijo se na polno, hodijo naokoli brez vsega, maske če je res nujno, pa še to pod nosom, razkuževanje kaj je že to, kakšno preverjanje PCT neki…. Ja, res ne deluje nič. Pri takih res nič ne deluje, razen gajžla. Samo nismo na Kitajskem, tako da imamo, kar imamo.

dobro jutro, 03.02.2022 ob 07:59

O, a zato, ker imate pri vas spet novo rundo okužb, ne deluje? Mogoče se pa ne držite ukrepov tako, kot ti misliš? Ker enim pa vseeno ratuje.

Ker je tako simpl reči, da ne deluje, pri tem pa na polno goljufajo – od tega, da imajo lažna potrdila o cepljenju, testiranju, družijo se na polno, hodijo naokoli brez vsega, maske če je res nujno, pa še to pod nosom, razkuževanje kaj je že to, kakšno preverjanje PCT neki…. Ja, res ne deluje nič. Pri takih res nič ne deluje, razen gajžla. Samo nismo na Kitajskem, tako da imamo, kar imamo.

Smo ze cez dali (razen mene) pa nismo edini. Ukrepi delujejo kot pocen kondom za preprecevanje nosecnosti. Maske ne pomagajo. Otroci so okuzeni kljub vecurnemu sedenju v ucilnici z masko.

Ti kar ostani v svojem balončku.

Replicirala sem dobro jutro.

Se strinjam, takrat so bili doma, ker so bili res bolni, zdaj pa trije bolani doma, ostalih 20 pa v karanteni noge v luft..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close