Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Strah pred spolnostjo

Strah pred spolnostjo

Rabim pomoč oz. mnenja izkušenih ljudi. Sem 20 letnik, ki ima punco. Moja punca si resno želi seksa vendar mene je strah, ker ne želim, da postane noseča. Ona ni na tabletkah in je rekla, da tudi ne želi biti. Jaz bi imel kondom in preden mi pride, bi tudi penis dal ven za vsak slučaj. Res me je strah imeti seks vendar si zelo želim nočem pa postati očka ali pa da bi morala ona narediti splav. Zanimajo me vaša mnenja in izkušnje.

Vsakič ko imaš cishetero spolni odnos je možnost zanositve, na voljo imaš razne vrste preventive (kondomi, tablete, spermacidi, diafragma…) in kurative (plan b, splav…) ?

S seksom pac pride tudi odgovornost, če nanjo nisi pripravljen, nisi zrel za spolne odnose (vsajne tiste klasične PIV)

Ta forum res ne premore več izvirnih provokacij, pa iz koga se norca delate?

Človek je bitje fantazije, lahko tudi fantazijsko bitje. Za erotične fantazije trdijo, da so najmočnejše.  Odgovor avtorju, ni ta prava, oziroma, ni ta pravega kontakta. Svoje čase so rekli, da mora fant znati punci po srčku povrtat. Tudi kakšna punca to tehniko obvlada. Pri takem povrtavanju lahko pride na drugi strani do premočnega odziva. V kontaktu z nasprotnim spolom je treba biti z nekaterimi besedami zelo previden. Fant pa punca morata kar veliko neke terapije opraviti drug na drugem, da se vsaj približno znormalizirata v odnosu drug do drugega. Ja, pa včasih je bilo kakšni zelo všeč, če se je znal kdo z njo normalno pogovarjati, da je to spontan pogovor. Se nadaljuje kot neverendingstory…

Poglej jaz 25 let uporabljam kondome. Vmes em 1 leto tablete, tablete ne priporočam. Kondomi so zakon. Nič ne skrbi. Jaz sem zanosila, točno takrat, ko sem načrtno brez kondoma, drugače nisem. No stvar je taka. Ni ti ga treba dat prej ven. Mojemu pride in midva pol še malo sexava. In meni je super, ker dalj traja. Pa še nikoli se ni nič zgodilo, sprema je v kondomu na varnem. In tudi, če sva pol še kar nekaj časa sexala še nikoli nisem zanosila. Zelo varno, čisto itd. Punci pol sperma ne teče še ne vem koliko časa dol. Ne rabi vložkov itd.

Porivaj v ta rdečo in nosečnosti ne bo, če pa želi ostati devica do poroke imata pa še eno varijanto na voljo, tudi take “device” obstajajo..

Odgovor na objavo uporabnika
boječka20, 01.02.2022 ob 22:48

Rabim pomoč oz. mnenja izkušenih ljudi. Sem 20 letnik, ki ima punco. Moja punca si resno želi seksa vendar mene je strah, ker ne želim, da postane noseča. Ona ni na tabletkah in je rekla, da tudi ne želi biti. Jaz bi imel kondom in preden mi pride, bi tudi penis dal ven za vsak slučaj. Res me je strah imeti seks vendar si zelo želim nočem pa postati očka ali pa da bi morala ona narediti splav. Zanimajo me vaša mnenja in izkušnje.

Hm…zanosi lahko samo na plodne dneve. Ce ne ve, kdaj jih ima, ni zrela za sex, oz. za posledice sexa.

Drgac pa…kondomi so varni. Relativno. Ne rabis nc prej vn luleka dajat. Spermi ne more skozi latex.

In ja…sexat med tardeco…zihr najbolj varno 😉

In se nekaj…tvoja je ocitno kr pametna, ker ni na tabletkah. Vecjega sranja na svetu ni.

Hm, če imaš dovolj dolgega, naredi iz njega vsaj en vozel. Bosta oba vesela.

Kondomi so varni. Najbrž če primerjaš riziko, niso tabletke nič bolj varne, tudi s tabletkami so že zanosili. Če boš kondom uporabljal tako, kot je treba – pred penetracijo nataknil novega iz ovitka, stisnil ven zrak… skoraj ni mogoče, da poči. Izogibaj se tega, da ga daš prej gor in da te še punca zadovoljuje z roko (nohti) ali z usti (zobje), pa se nimaš kaj bati. Ni ga treba dat ven, ko ti pride. Jaz uporabljam kondome 25 let in sem zanosila takrat, ko sem želela in seksala brez.

Punca naj si še naloži aplikacijo flo, vanjo bo vnašala dneve menstruacije in bo imela malo boljši pregled, kdaj ima plodne dneve, kdaj več in kdaj manj možnosti, da zanosi. Če se vama zgodi, da pa res poči kondom v plodnih dnevih, še vedno lahko gresta po jutranjo tabletko, sta dost stara in ni potrebno, da vaju je sram.

Seks je zakon, velik zamujas

Avtor tega teksta je tipična ženska, kajti, samo ženska glava lahko tako razmišlja.

Čisto enostavno.kresni jo,če je nebos ti bo šla pa drugam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close