Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Hladno topla žena

Hladno topla žena

Žena me enkrat zmerja in ima kolerične izpade, spet drugič pa je poplnoma normalna. Me ima, da bi se ločil, vendar me normalne epizode prepričajo, da tega ne storim, ko pa spet pride do kakšnega izpada, bi se, potem čez kakšen dan pa spet ne. A je tak toplo – hladen odnos normalen?

To je tipčno za toksične odnose in lastnosti toksičnih ljudi. Ko bi šel rad proč, so vsi sladki. In to se ponavlja, sladko obdobje pa je vedno krajše.

A si jo vprašal, kaj je narobe z njo? Ženske smo čudna bitja…hormoni, luna, planeti, mena,…vse to vpliva na nas. Moški pa tudi ne priznate svojih⁰ napak,…in en dan te lažje prenaša, drug dan težje…začaran krog 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Limeta s korono, 01.02.2022 ob 20:25

A si jo vprašal, kaj je narobe z njo? Ženske smo čudna bitja…hormoni, luna, planeti, mena,…vse to vpliva na nas. Moški pa tudi ne priznate svojih⁰ napak,…in en dan te lažje prenaša, drug dan težje…začaran krog 😉

Ne. Nismo. To so samo izgovori za neumnice.

Odgovor na objavo uporabnika
toplo-hladno, 01.02.2022 ob 18:01

Žena me enkrat zmerja in ima kolerične izpade, spet drugič pa je poplnoma normalna. Me ima, da bi se ločil, vendar me normalne epizode prepričajo, da tega ne storim, ko pa spet pride do kakšnega izpada, bi se, potem čez kakšen dan pa spet ne. A je tak toplo – hladen odnos normalen?

Saj se ti zmeša.. tole po mojem ni ok. Pa kaj pred poroko tega ni delala al kako? Ne vem v kaj si gledal, da nisi tega opazil? Če je pa šele sedaj začela s tem, je pa zagotovo kaj zbolela in bi bilo fajn da se gre komu pokazat

Žena ima sigurno kakšno motnjo. Naj obišče psihiatra ali psihologa. Nihče si ne zasluži zmerjanja.

Nič niste napisali o vašem odnosu do nje. Ste pozorni, jo zanemarjate, obljubljate, pa obljub ne izpolnite, itd. Če menite, da ste ok, ne, potem, takšno obnašanje nikakor ni normalno. In tega nikakor ne smete tolerirati. Z ženo se pogovorite, vsekakor je priporočljiv obisk kakšnega strokovnjaka. Glede na napisano, gre za psihično motnjo.  Če se bo branila, vzorec toplo hladno, pa se bo še vedno ponavljal, potem čim prej zaključite ta odnos. Iz izkušenj, ne bo bolje, le vedno hujše. Upam le, da nimata otrok. Če jih imate, zaščitite tudi otroke. Naslednja žrtev bodo namreč oni.

Po moje ima ona težave sama s sabo. A počne, nekaj kar jo zanima? Reci naj se več ukvarja sama s sabo. Šola, krožki, … To je značilno za ljudi brez cilja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close