Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Moški, kakšne ustnice imate radi na ženski?

Moški, kakšne ustnice imate radi na ženski?

Nalimajte fotke obraza gor.

Sramne so najlepše.  ?????

Odgovor na objavo uporabnika
Hribolazec238, 01.02.2022 ob 10:58

Sramne so najlepše.  ?????

Zato, ker so sramežljive pa tiho?

M320, 01.02.2022 ob 11:00

Zato, ker so sramežljive pa tiho?

????????

Prikaži izvorno sliko

Hribolazec238, 01.02.2022 ob 11:17

????????

Prikaži izvorno sliko

Prav zbiratelj, a? Lepo. Vsak hobi je fajn. Važno, da človeku ni dolgčas

Tanke ustnice imajo žleht ženske. Ustnice so ogledalo vagine. Ženske, ki imajo tanke ustnice so takšne, ki te bodo obrale do kosti, dobil boš nekaj seksa, a še več trpljenja.

main-qimg-47c5237f2fcfdc37980572926d4a555a

Ženske s polnimi ustnicami, ponazarjajo vulvo energičnosti, srčnosti, radosti in poželenja ter strasti. Kličejo, da osrečijo slehernega moškega.

scarlett-johansson-1311776053-view-0

preprost odgovor, 01.02.2022 ob 11:26

Tanke ustnice imajo žleht ženske. Ustnice so ogledalo vagine. Ženske, ki imajo tanke ustnice so takšne, ki te bodo obrale do kosti, dobil boš nekaj seksa, a še več trpljenja.

main-qimg-47c5237f2fcfdc37980572926d4a555a

Ženske s polnimi ustnicami, ponazarjajo vulvo energičnosti, srčnosti, radosti in poželenja ter strasti. Kličejo, da osrečijo slehernega moškega.

scarlett-johansson-1311776053-view-0

Hja, sam kaj ko so vas te lisičke babje pretentale in izumile filerje. Vi ubožci pa sedaj ne boste mogli pravočasno odkriti katera vas bo obrala…spodaj pa ne moreš kar pokukati. Kaj boste pa zdaj?

News flash zate, ključ do ženske vagine je v njenih možganih. Očaraj jo s pametjo, dokazi da si boljši in bolj prefrigan od nje, da si jo kos, pa ti bo jedla iz rok. Ali tiča. Al karkoli si pač želiš… Saj poznaš tisto o Uršiki zali..

Žleht ženske s tankimi ustnicami investirajo v filerje in te nato s polnimi ustnicami oberejo do kosti.

Moški ste res naivni.

Moj pravi sigurno ne račje. Ne vem zakaj si to delajo ženske

toliko, 01.02.2022 ob 11:33

Žleht ženske s tankimi ustnicami investirajo v filerje in te nato s polnimi ustnicami oberejo do kosti.

Moški ste res naivni.

No, Đohansonova sigurno nima filerjev, pa verjamem, da ima tudi spodaj zelo sočno in mamljivo.

meni so mi všeč nedolžne ženske ustnice.

-https://youtu.be/5-Mu2a3G79o

. https://youtu.be/5-Mu2a3G79o

. https://youtu.be/8ng2alc-fdk

.

. https://youtu.be/GwMiCHnpcrI

M320, 01.02.2022 ob 11:30

Hja, sam kaj ko so vas te lisičke babje pretentale in izumile filerje. Vi ubožci pa sedaj ne boste mogli pravočasno odkriti katera vas bo obrala…spodaj pa ne moreš kar pokukati. Kaj boste pa zdaj?

News flash zate, ključ do ženske vagine je v njenih možganih. Očaraj jo s pametjo, dokazi da si boljši in bolj prefrigan od nje, da si jo kos, pa ti bo jedla iz rok. Ali tiča. Al karkoli si pač želiš… Saj poznaš tisto o Uršiki zali..

Tale prva na sliki ji že na faci vidiš da je žleht kot sto mater

sej se pa napumpane ustnice jasno prepoznajo. Torej ce si jih je ena dala napumpat itak ni simpatiko. Tista ki ima lepe naravne bo itak pol boljsa izbira

ahahh, 01.02.2022 ob 11:38

No, Đohansonova sigurno nima filerjev, pa verjamem, da ima tudi spodaj zelo sočno in mamljivo.

To je ena. Jolijeva je druga, potem se pa skoraj že konča.

ajoooooj, 01.02.2022 ob 12:06

Tale prva na sliki ji že na faci vidiš da je žleht kot sto mater

Če že, to vidiš v očeh. Sam videz vara, prekleto da res. Veš kolikokrat sem se uštela pri ljudeh, ki izgledajo kot angelčki, v resnici pa take kače hinavske. Ni pravila. Strup je v srcu in se zanašati na oceno videza, ustnic je malo mimo. Z nekaterimi ljudje živijo leta pa šele nato ugotovijo kaj so si nakopali.. Jaz opazim po hoji, drži, načinu govora, plesu, premikanju telesa . Sam to je že poklicna deformacija in ni prednost v življenju. Včasih si želiš družbe, pa bi pasalo da marsikaj ne veš

Naravni, polni ustnici.

Tistih s tankimi še pogledam ne, račk tudi ne.

Polne ustnice imajo zelo redke. nekako to ni značilnost bele rase, niti azijk recimo. Takšne ustnice imajo kvečjemu črnke.

Tako da če vam je to všeč pri ženskah, je to večinoma vse umetno.

Meni ni všeč. Tudi zaradi zadeve,ki jo večini moških asociira ne.

Ni nič boljše s polnimi ustnicami, kvečjemu slabše. Slabši oprijem, ker ženska pod to nabreklo ustnico nič ne čuti in  ne ve kaj dela. 🙂

naravno my ass, 01.02.2022 ob 14:02

Polne ustnice imajo zelo redke. nekako to ni značilnost bele rase, niti azijk recimo. Takšne ustnice imajo kvečjemu črnke.

Tako da če vam je to všeč pri ženskah, je to večinoma vse umetno.

Meni ni všeč. Tudi zaradi zadeve,ki jo večini moških asociira ne.

Ni nič boljše s polnimi ustnicami, kvečjemu slabše. Slabši oprijem, ker ženska pod to nabreklo ustnico nič ne čuti in  ne ve kaj dela. 🙂

Tudi Skandinavke dobiš z zelo polnimi ustnicami. Ta blond pevka od Abbe za primer.

. https://youtu.be/5t-6YJjrKFk

Polne ustnice so lepe, pa velike oči in ozek nos.  Tanka usta so zelo neprivlacna.

Tista ustnica, ki sem oblizaval so bila večina sočne, mesena, so bile pa ene, ki, jim dihanje na usta in igranje z jezikom ni nič pomenilo…, je bilo brezveze se trudit okoli tega, čeprav so hotle sex.. Za dober lizanac je pa treba seveda imet urejene zobe…, pol je to to, če so ustnice vsaj malo mesene za oblizat..

ghj859, 01.02.2022 ob 10:49

Nalimajte fotke obraza gor.

Še raje manjše. Sovražim velike nabuhle.

Naravne, brez botoksa so top. Pri meni isto velja tudi za prsi in rit – naravno športno je top.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close