Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Poročeni prijatelj si ga meče na roke, ker je pač ženska v menopavzi

Poročeni prijatelj si ga meče na roke, ker je pač ženska v menopavzi

Benti na veliko, kaj kurac sem se poročil, da si ga moram sedaj na roke metat.Kak beda je to, ko enkrat pička pride v menopavzo in je suha prekla med nogami. Kaj češ s tako. Dec hoče fukat do 85 leta vsaj, ni čudno da gredo pol vsi k prostitutkam. Dec ki doma ne dobi, bo šel drgam to je dejstvo.Pravi tudi da je zatežena da jo ima poln kurac.

Ja pa mu ti ritko nastavi, če se že tako obremenjuješ s spolnostjo drugih. Ali pa začni sam sexat, da ti ne bo treba živet v pravljicah drugih.

Pravijo da zdrave in normalne zenske imajo normalno seksulano zivljenje do 60 leta.

Do 85 so zelo zelo redke.?????

Opazam s pomocjo komentarjev na forumu ki so mi odprle oci, da vecina zensk zaslepi moskega na zacetku, porodi 1 ali dva otroka, potem ga zavrze oz se custveno ohladi. Zelo grdo, da ga tako izkoristi za svoje baby cilje. Pa denarno ga ozame, ko otrokom mora moski vse financirat, da njej ostane vse za licila, obleke, torbice in kavice.

Ne bit copate!!!

Sozalje.

Odgovor na objavo uporabnika
tako, 01.02.2022 ob 10:01

Ja pa mu ti ritko nastavi, če se že tako obremenjuješ s spolnostjo drugih. Ali pa začni sam sexat, da ti ne bo treba živet v pravljicah drugih.

Dobra ????

Če sam opravi v tem obdobju ni nič čudnega ali narobe. Glede na obnašanje in govorjenje… je pa druga zgodba.

Takšna ženska bi dobro naredila, če bi se znebila te prtljage.

Zakaj mu pa ne pomagaš, če si ti tak dober prijatelj? Sej zato kr ne bosta geja bla. Včasih so to fantje skos počeli, naprimer v vojski, pa s sošolci…

Nima veze menopavza, jaz mojemu ne dam ze 10 let.. Kje/s cim si ga dr.ka me ne zanima.

Šnelca_783, 01.02.2022 ob 10:09

Pravijo da zdrave in normalne zenske imajo normalno seksulano zivljenje do 60 leta.

Do 85 so zelo zelo redke.?????

Opazam s pomocjo komentarjev na forumu ki so mi odprle oci, da vecina zensk zaslepi moskega na zacetku, porodi 1 ali dva otroka, potem ga zavrze oz se custveno ohladi. Zelo grdo, da ga tako izkoristi za svoje baby cilje. Pa denarno ga ozame, ko otrokom mora moski vse financirat, da njej ostane vse za licila, obleke, torbice in kavice.

Ne bit copate!!!

Sozalje.

Jaz bi pa rekla bodi copata. Raje copata kot pa klošar, pijanček in poln bolezni od raznih radodajk. Družina je radost, varen pristan, v katerega se z veseljem vračaš in imaš svoje. Svoje naslednike, svoje pleme, svoj kotiček na svetu. Večina samskih moških klavrno propade. Drugi še vržejo v delo in gonijo za uspehom, da bi drugim dokazali kako srečni so, v resnici so pa osamljeni, razočarani in obupani nad življenjem. Ga še nisem srečala samskega in resnično zadovoljnega moškega.

Ju hasd, 01.02.2022 ob 10:48

Nima veze menopavza, jaz mojemu ne dam ze 10 let.. Kje/s cim si ga dr.ka me ne zanima.

In te š kar gleda???

Poznam ene 20 70 letnic ki so se pred 50 zaključile.tako da….normalne ženske nehajo pri 45 prav tako normalni moski

zato je pa bog ustvaril več žensk kot moških. Da ima lahko vsak moški več žensk.

————–

Dec hoče fukat do 85 leta vsaj…

————–

Hoče že. Vprašanje je pa, če sploh zmore :p

momčilo, 01.02.2022 ob 12:22

zato je pa bog ustvaril več žensk kot moških. Da ima lahko vsak moški več žensk.

Ne drži, saj je trenutno več moških od žensk na svetu.

M320, 01.02.2022 ob 11:04

Jaz bi pa rekla bodi copata. Raje copata kot pa klošar, pijanček in poln bolezni od raznih radodajk. Družina je radost, varen pristan, v katerega se z veseljem vračaš in imaš svoje. Svoje naslednike, svoje pleme, svoj kotiček na svetu. Večina samskih moških klavrno propade. Drugi še vržejo v delo in gonijo za uspehom, da bi drugim dokazali kako srečni so, v resnici so pa osamljeni, razočarani in obupani nad življenjem. Ga še nisem srečala samskega in resnično zadovoljnega moškega.

Se ti zdi radost, da moski dela in pride ob 16h domov, ter mora prvo nest smeti. Potem it v trgovino, skuhat, pomit posodo. Zena pa ves dan doma, otroci v vrtcu ali soli. Zena se ustane 15 min preden moz pride domov, prespala ves dopoldan in skoraj dan. Ob 18h ko bi se rad ulegel na kavc, pa mu spocita zena zacne najedat naj gre na bankomat in dvigne njej 100 eur za novo torbico in za mulce 100eur. Revez tece na bankomat. Ko se vrne mu da na mizo kvas, moko, naj zamesi testo za pico in jo spece. Revez se loti pico pect. Zvecer ko bi rad gledal tv- porocila ali nogomet ga ona pljune v faco ko vidi da je zmatran in mu rece naj jo zmasira da bo lahko zaspala.

No, take mamo. Glavno da je rodila in sedaj bo do penzije pocivala. Sploh se zanj ne zmeni, kako se on pocuti, kaj je z njim, za njegove zelje.

Normalen moski pa od zenske pricakuje da doma pocisti, skuha, je voljna za popoldanski klepet in sprehod. Zvecer pa bi se zanj lahko potrudila 15 min do pol ure.

Noben pri 50-ih ne bi protestiral ko bi bil 2x ali 3x na teden od svoje zazeljen. Pac bi rekel ” ni vsak dan”, ni pa niti 2x letno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close