Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Golob placa

Golob placa

Sem prebrala clanek da je za Goloba 36.500 eur mesecno cist normalna placa. A se zaj? Jaz toliko z dvema fakultetama ne zasluzim v celem letu, bruto bruto. A se vam zdi to normalno za drzavno sluzbo. Lp

že dela cenzura

Ne, zanj je 6000 evrov neto plače normalna plača za direktorja. Tovarna laži melje dalje.

A je cajt za malco, pa bi en sendvič?

?

Nisem lih na Golobovi strani ampak s tem svojim pisanjem ste res dolgočasni. Bolj kot ga boste glodal in razgaljal, več glasov bo pobral, a vam to res ni jasno?

V intervjuju za Reporter je rekel, da je njemu to normalna plača. LOL

Upam, da mu je novinar povedal, kolikšne plače imajo Odlazkovi novinarji in koliko odstopajo od normalne, če imajo srečo, da sploh so redno zaposleni, večina jih ni.

Težko si bo s takšnimi izjavami zagotovil naklonjenost medijev in slabo plačanih pisunov.

Odgovor na objavo uporabnika
Takole je, 31.01.2022 ob 12:20

Nisem lih na Golobovi strani ampak s tem svojim pisanjem ste res dolgočasni. Bolj kot ga boste glodal in razgaljal, več glasov bo pobral, a vam to res ni jasno?

Iz ZZZS je prejšnji teden povedala da so nekomu bolniško izplačali 20000 euro, ker nimajo omejitve za bolniške ne v višini in ne v trajanju.

Tako, da tako velike place me ne presenetijo, jih je veliko takih vendar samo on trenutno na tnalu.

Morda ne bi bilo slabo da FURS objavi 100 najvišjih plač, pa bi videli kako visoke plače nekaterih so v Sloveniji.

Replika54g1, 31.01.2022 ob 12:16

A je cajt za malco, pa bi en sendvič?

?

Cajt je za sendvič in Pingo, pa še za nadgradnjo: bonboni 505 s črto in za tablico čokoladke Životinjsko carstvo.

A ti ne bi bila vesela patriotske nagrade, Replika?

Golob vsaj pove, koliko dobiva, je dobil. Naši vrli politiki pa ne. V državi se jemlje in se dela neumne. Bolje Golob, kot to kar imamo sedaj.

plače v energetiki so bile vedno visoke. vemo, zakaj zdaj izpostavljajo goloba, na petrolu so plače bile vedno še višje

https://topjob.finance.si/8964068/Lestvica-kdo-od-direktorjev-v-energetiki-je-lani-zasluzil-najvec

https://oe.finance.si/8936526/Place-direktorjev-v-energetiki-Berlocnik-z-najvisjo-v-GEN-I-najvecji-poviski

Žan ban pet podgan, 31.01.2022 ob 12:30

Cajt je za sendvič in Pingo, pa še za nadgradnjo: bonboni 505 s črto in za tablico čokoladke Životinjsko carstvo.

A ti ne bi bila vesela patriotske nagrade, Replika?

Jest sem bolj za ? suši ?

O pa ja, 31.01.2022 ob 12:29

Iz ZZZS je prejšnji teden povedala da so nekomu bolniško izplačali 20000 euro, ker nimajo omejitve za bolniške ne v višini in ne v trajanju.

Tako, da tako velike place me ne presenetijo, jih je veliko takih vendar samo on trenutno na tnalu.

Morda ne bi bilo slabo da FURS objavi 100 najvišjih plač, pa bi videli kako visoke plače nekaterih so v Sloveniji.

V privat sektorju ima zarad mene lahko človek plačo 100k€, to je čist njegova stvar. Javni sektor je drugo in tukaj bi mogla bit večja pozornost, ker praktično vsak, ki dela na ne najnižjem položaju v JS, malo dela za državo, velik pa zase!

Bolniške so pa spet ena od anomalij, ki jih imamo samo v SLo, baje še v Bolgariji. Dolžina in višina namreč. To bi blo res za posekat lovke vsem!

Pa kaj vas žuli njegova plača? A ste imeli najcenejšo elektriko? Plin? Torej si jo zasluži. Vi bi vse na minimalce stlačli potem pa ni čudno, da gre vse v Kur…ker pametni ljudje ne bodo delali za drobiž.

Takole je, 31.01.2022 ob 12:45

V privat sektorju ima zarad mene lahko človek plačo 100k€, to je čist njegova stvar. Javni sektor je drugo in tukaj bi mogla bit večja pozornost, ker praktično vsak, ki dela na ne najnižjem položaju v JS, malo dela za državo, velik pa zase!

Bolniške so pa spet ena od anomalij, ki jih imamo samo v SLo, baje še v Bolgariji. Dolžina in višina namreč. To bi blo res za posekat lovke vsem!

No, še dobro, da potem verjameš, da Janša fura svoj življenjski slog s 3000 neto plače. :)))))))))))))

Res ste neverjetni. Tisti, ki kradejo kot srake, zdaj strokovnjaku oporekajo visoko plačo. Obenem pa tulijo, da je treba taistim strokovnjakom plače še povišat, da nam ne bodo zbežali v tujino. Kdo bi jih razumel.

Golob diha SDS-u za ovratnik kar pomeni, da je na dan 24.04.2022 po 19.uri velika verjetnost žalostnega ljubljenega vodje in skupinskega plesa s kislimi nasmeški v kleti na Trstenjakovi…

Za državno službo ne – a njegova služba ni bila državna, ko se je zaposlil tam. Če je bil vreden – zaradi mene lahko tudi milijon mesečno.

Človek ki se zna pogajati in je iznajdljiv, bi nam tudi na čelu države prišel prav. Čeprav… v takem primeru pa mora biti plača po predpisih za državne službe, kar je za takega ena žalost.

Golob pravi, da je finančno neodvisen. Zaradi 3000 evrov plače sigurno ne greš v politiko.

svečarji norijo kot zmešani s plačo goloba. pa kaj, zakaj nobenega ne zanima koliko imajo drugi generalni direktorji? aja, ker niso šli v politiko, golob resno ogroža vašega princa, zato vas tako žuli

ne moti vas pa, da je toninček kupil letalo za 72 milijonov evrov, ki ga bomo vsi plačali

Očitno je to edina stvar, ki so jo uspeli izvohati. Že bolje Golob, katerega prihodki so znani in transparentni, kot Janša s sumljivimi bosanskimi krediti, opranim denarjem s pomočjo Madžarske, fiktivnimi nepremičninskimi transakcijami in ostala mutna posla…

Pa ravno bodo skurili sto milijonov za energetske bone. Pa milijon za teste na dan, pa stotine milijonov za karantene, bolniške … Ne, za to je denarja kot pečka.

kghosć, 31.01.2022 ob 12:58

No, še dobro, da potem verjameš, da Janša fura svoj življenjski slog s 3000 neto plače. :)))))))))))))

Res ste neverjetni. Tisti, ki kradejo kot srake, zdaj strokovnjaku oporekajo visoko plačo. Obenem pa tulijo, da je treba taistim strokovnjakom plače še povišat, da nam ne bodo zbežali v tujino. Kdo bi jih razumel.

in kaj sem jaz napisala?

Če je iznajdljiv, dobro posluje in je cena elektrike nižja kot pri konkurenci, vsi zaposleni pa tudi dobro plačani, ne vidim problema.

Takole je, 31.01.2022 ob 14:01

in kaj sem jaz napisala?

Ti si kar vse v javnem sektorju obtožila kraje. Ali kaj si hotela povedat s svojim postom? Energetika ne spada v javni sektor, BTW.

Jaz bi samo enkrat rad slišal od SDS navijačev kaj se njim zdi sprejemljiva plača.

Ko si je JJ s svojimi podaniki prvi dan vladanja dvignil plače mi je en SDS navijač celo uro razlagal zakaj je to pravilno. Ko se je začela gonja proti Golobu je ta isti človek bentil kot da mu je nekdo ubil familijo.

Ker recimo ne gre jim v nos, da okoljski minister vleče plačo in zraven še služi z delnicami Petrola (ki mu bodo ob teh cenah izplačale lepe dividende). Ne zanimajo jih druge državne službe, kjer so plače po 10.000+ bruto in to na več pozicijah, ki bi jih lahko opravljalo pol manj ljudi.

Torej, je kje dejanska meja ali vam mejo postavlja Nova24 in jo vi potem razglašate okoli brez svojih pomislekov?

kghosć, 31.01.2022 ob 14:17

Ti si kar vse v javnem sektorju obtožila kraje. Ali kaj si hotela povedat s svojim postom? Energetika ne spada v javni sektor, BTW.

Niti slučajno preberi še enkrat.

Ja energetika je pa gospodarstvo v državni lasti, kar je še hujša kategorija kot javni sektor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close