Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Prihaja novi virus

Prihaja novi virus

Vsakega tretjega.Te norije ne bo konec.

prihaja virus, ki se kliče – Jebi veter.

Odgovor na objavo uporabnika
Ki ubije, 30.01.2022 ob 15:55

prosim nehajte širiti paniko… še s to korono je preveč teh novic… nehajte resno, ker nas bo psiha ubila.

In seveda to cepivo   za covid 19 nas bo 99 % ščitilo pred njim.

To, ki je še v skladiščih in mu bo potekel rok trajanja.

limonca743, 30.01.2022 ob 15:59

prihaja virus, ki se kliče – Jebi veter.

Ta je že nekaj časa prisoten ?

—

tole je res.

Kje? Vir?

resnoto?904, 30.01.2022 ob 16:15

prosim nehajte širiti paniko… še s to korono je preveč teh novic… nehajte resno, ker nas bo psiha ubila.

Psiha ubije samo ta sibke.

res je598, 30.01.2022 ob 17:04

In seveda to cepivo   za covid 19 nas bo 99 % ščitilo pred njim.

To, ki je še v skladiščih in mu bo potekel rok trajanja.

Z Oplemeniteno plesnijo

Ce bo vsak tretji politik, elitnik, sodobne “medicinske stroke” in kar je se tistih, ki rovarijo proti ljudem, ne bo problema.

Drži, ampak en predpogoj se mora biti izpolnjen – da mutira v obliko, ki bo lahko škodila človeku. Zaenkrat še prenaša le med živalmi.

Vsi so šli že v …..

Monovina, 30.01.2022 ob 17:40
      Kje? Vir?

Slov novice

A to misliš BRATA?

Računalniški virus, ki ti pobere denar iz računa?

Ah, ljubim te covid! Zaradi tebe že skoraj dve leti delam od doma. Vstanem kadar se mi da, privoščim si siesto in potem kosilo. Včasih tudi popoldanski počitek. Peljem kužka ven, ko je sonček in dovolj toplo. Delam ko mi paše … saj naredim vse, ampak ko meni paše. Bodi še dolgo, corona. Me happy! 🙂 Pa še debile bo vse pobralo. Ne bo treba vojne, bo corona uredila vse. Win-win. 🙂 Saj veste, a ne, da je do zdaj bila potrebna vojna, da je pobralo debile. Hitler je rekel, da svet rabi vsakih 50 let eno dobro vojno. Mi smo že overdue glede tega. Ampak nas bo corona rešila te more. Ja, corona, ljubim te!

Po svoje imaš prav, mene tudi ne moti več, sem prebolel zaradi fujonkine šole brez mask, dvakrat cepljen in kot kaže se me virus ne prime več, enako otroka , v obeh razredih so imeli izbruhe pa se nista okužila, torej sem najbrž na varni strani zgodovine, edino tega , če je to kriza naj traja , tega pa ne upam izreči, ker  je karma kurba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close