Kje spremeniti?
Najprej sem mu povedala. Potem ga prosila, potem mu težila. Je jezikal in nas obtoževal da mu vdiramo v mejle. Karneki. Zdaj sem ga nagnala ven in mu vrata zaklenila. Rabimo nujno internet. Mož pride jutri popoldan in bo znorel. Zdaj dostopam preko mobitela. Če mi še to blokira. Vrgel me je na obrate, da ga videt ne morem.
Neprijavljena, 29.01.2022 ob 22:06
Če bi moj otrok to naredil v trenutku izklopim rutar, izklopim varovalko za njegovo sobo, mu ne kuham in perem več, zaklenem kuhinjo,…
Aja pa če je njegov telefon na tvojem naročniškem razmerju, ga odpovej takoj.
Če je wifi hkrati tudi tista škatla od operaterja, pokliči pomoč uporabnikom.
Hvala. Upala sem da bi mi kdo povedal kako najti na računalniku te nastavitve in kje. Ter ali potrebuješ staro geslo, ki ga ve on, ali lahko direkt zamenjaš geslo. Tako da ne bo mogel on dostopat. Rabim za printat precej stvari. Pa iz mobija ne znam na tiskalnik pod opcijo wifi.
Geslo wifi, 29.01.2022 ob 22:45
Hvala. Upala sem da bi mi kdo povedal kako najti na računalniku te nastavitve in kje. Ter ali potrebuješ staro geslo, ki ga ve on, ali lahko direkt zamenjaš geslo. Tako da ne bo mogel on dostopat. Rabim za printat precej stvari. Pa iz mobija ne znam na tiskalnik pod opcijo wifi.
Kot Rečeno…pokliči operaterja!
Spremeniš kodo kot narocnica in plačnica…
Lahko ti zamenjaš geslo s pomočjo operaterja. Drugače ne bo šlo…
Ali pa hud pogovor s sinom
O pa ja, 29.01.2022 ob 22:49
Kot Rečeno…pokliči operaterja!
Spremeniš kodo kot narocnica in plačnica…
Lahko ti zamenjaš geslo s pomočjo operaterja. Drugače ne bo šlo…
Ali pa hud pogovor s sinom
Hvala jutri dopoldan to uredim. Pokvaril mi je vse, delo ki sem ga obljubila da bom danes naredila, sprintala, izpolnila. Sploh zaspat ne morem. In ne želim da se vrne domov, saj je v meni bes in nemoč. Take hudobije pa ne dovolim in izsiljevanj. Hvala in mirno noč.
Kliči operaterja ali na telefonu v chromu namesto naslova spletne strani vtipkaj 192.168.1.1
Za prijavo je po navadi naštimano uporabniško ime in geslo oboje user
Sedaj pa najbolj pomemben korak: v meniju moraš poiskat nastavitve wirelessa, kako točno piše, ti ne moram povedat, ker se razlikuje po firmah. Upam, da ti malo angleščine ni tuje, vglavnem najdi samo in izključno nastavitve za wireless. Stikat ne smeš nič drugega. Ponavadi je potem kakšna razpredelnica z imeni wifijev in polje za gesla. Spremeniš geslo in si zmagala.
Mož naj pa še spremeni geslo za vstop v router.
Daj mu vetra in v zahvalo ne izdajta gesla. ?
Dolčegusto, 29.01.2022 ob 23:17
Kliči operaterja ali na telefonu v chromu namesto naslova spletne strani vtipkaj 192.168.1.1
Za prijavo je po navadi naštimano uporabniško ime in geslo oboje user
Sedaj pa najbolj pomemben korak: v meniju moraš poiskat nastavitve wirelessa, kako točno piše, ti ne moram povedat, ker se razlikuje po firmah. Upam, da ti malo angleščine ni tuje, vglavnem najdi samo in izključno nastavitve za wireless. Stikat ne smeš nič drugega. Ponavadi je potem kakšna razpredelnica z imeni wifijev in polje za gesla. Spremeniš geslo in si zmagala.
Mož naj pa še spremeni geslo za vstop v router.
Daj mu vetra in v zahvalo ne izdajta gesla. ?
Opa, sori, to moraš naredit na eni napravi, ki je še povezana na router – sinov računalnik. ?
Forum je zaprt za komentiranje.