Kako do PCR testa med vikendom?
Zaenkrat sem odločena, da se s poživitvenim ne grem več. Ker se mi zdi, da bomo po pol leta na vsaj desetem, ko bo spet kaj sprejeto. Poživitveni, poživitveni. Imajo brezplačna tudi vikende. Tega ne bom iskala po goglu. Najde zapise, kje lahko. Je pa res, da se moraš naročiti. Še prej pa kak email zdravniku. Glede na sprejete ukrepe Vlade, menim, da bi morala biti dostopnost večja, brezplačna tudi. Ne da zmanjka še testov. Imam čas do sredine marca. Ne vem no. Bolj kot vse, je problematika stres. Za nekatere. Dve leti nič. Ampak ljudje radi dihajo za vrat. Imunskost oslabljena zaradi stresa, ne covid. Sodelavka, tudi cepljena, gre na samotestiranje. Je pa glupo, da se v petek testiraš, v ponedeljek ne moreš na avtobus. Pa ravno za sončke pred časom ni bilo potrebno. Če je obvezen pct, zakaj bi moral biti plačljiv? Sem cepljena, a da greš ponekod na teste za več kot 50 €, oprostite, naj cepivo jem nato? Če je nekaj obvezno, mora biti samostojno vsem državljanom. Ne da kot izgubljeni nekaj guglajo. Da sploh imajo informacije. Po dveh letih. ?
Anonimno 6534, 29.01.2022 ob 17:25
Otrok v petek zvečer naredil test in je bil +. Cel dan iščem kontakt, kako ga naročiti na PCR test. ZD ne dela, na urgenci tega ne delajo (preverjeno). Smo iz Celja.
A je možno, da v Celju za vikend ni pcr testiranja?
Pri nas se slika pozitiven test, pošlje na covid točko in ti javijo kdaj prideš na PCR.
Forum je zaprt za komentiranje.