Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Malo sem v šoku

Malo sem v šoku

Naletela sem na Tiktok kanal svoje bivše sodelavke, ki je deset let mlajša. Ne uporabljam te aplikacije, me je pa zanimalo zaradi otrok, ki te stvari spremljajo. Kanal te sodelavke je na temo duhovnost. Sem v šoku zaradi nekaj stvari. Da jo sploh to zanima, v firmi je bila ena najbolj inteligentnih in perspektivnih žensk. V firmi, kjer se izkorišča, je ogromno mobinga in sem jaz šla takoj stran. Nimam nič proti duhovnosti in osebni rasti, ampak ta novodobni način mi ni všeč. Nekaj ni ok. Ljudje se v krogu vrtijo. In ona je govorila neumnosti. In čeprav je 15 let od tega, ko sem jo v živo videla, na posnetku je videt 30 let starejša, zelo postarana. In nekaj ni v redu. Dalo mi je pa vse skupaj mislit – kam gre ta svet? Ljudje niso srečni in jaz se je spomnim vesele, nasmejane. To ko začnejo ljudje o duhovnosti in z deljenjem nasvetov – ponavadi imajo sami pri sebi velik problem.

Evo izlezavam se citav dan po dzamiji. Et…

Et koje probleme imam.

Jaz mislim da se je treba brigati zase in te čisto nič ne briga kaj ona dela.Če bi vsak pometel  pred svojim pragom bi imel vsak dosti dela.

Vsak gre v življenju svojo pot. Njena je pač šla v smer duhovnosti. Ne vem, zakaj vas moti, da se s tem ukvarja, če je inteligentna…. Ljudje tudi s tem dobro služijo, tik tok pa je trenutno najboljša platforma, kjer dosežeš največje število uporabnikov. Ne razumem, zakaj podcenjujete tik tok, to ni samo za mlade, nekateri od tega dobro živijo, ali pa jim je to dober pripomoček pri marketingu. Izdelava vsebin za tik tok zahteva kar nekaj dela, kreativnosti, znanja… ni za podcenjevati, res ne…

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj se dogaja, 29.01.2022 ob 16:16

Naletela sem na Tiktok kanal svoje bivše sodelavke, ki je deset let mlajša. Ne uporabljam te aplikacije, me je pa zanimalo zaradi otrok, ki te stvari spremljajo. Kanal te sodelavke je na temo duhovnost. Sem v šoku zaradi nekaj stvari. Da jo sploh to zanima, v firmi je bila ena najbolj inteligentnih in perspektivnih žensk. V firmi, kjer se izkorišča, je ogromno mobinga in sem jaz šla takoj stran. Nimam nič proti duhovnosti in osebni rasti, ampak ta novodobni način mi ni všeč. Nekaj ni ok. Ljudje se v krogu vrtijo. In ona je govorila neumnosti. In čeprav je 15 let od tega, ko sem jo v živo videla, na posnetku je videt 30 let starejša, zelo postarana. In nekaj ni v redu. Dalo mi je pa vse skupaj mislit – kam gre ta svet? Ljudje niso srečni in jaz se je spomnim vesele, nasmejane. To ko začnejo ljudje o duhovnosti in z deljenjem nasvetov – ponavadi imajo sami pri sebi velik problem.

oglaševanje modrosti ponovadi pomeni, da je posameznik svetlobna leta od dejanske modrosti. But it is a start. Bolj kot ne klic. Da pa svoj samorazvoj javno objavljajo je znak velike nezrelosti. So kot malčki, pametni in glasni a na samem začetku razvoja. Ampak bo.. enkrat :). Važn, da ne hujskajo k sovraštvu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close