Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sosed na obisku

Sosed na obisku

Pozdravljeni. Na obisku je bil sosed na kavici. Skeniral je moje digitalno potrdilo z njegovim telefonom in pogledal vse moje podatke z aplikacije ZVEM. Ni nobena pooblaščena oseba,ali kaj podobnega. Vprašal sem ga kako mu je to uspelo,pa ni hotel povedati. Ali kdo mogoče ve kako lahko vsak pogleda v te podatke. Jaz nimam pojma. Hvala za odgovor.

V kolikor je Vaš sosed pregledal digitalno potrdilo z aplikacijo za preverjanje PCT pogoja, je videl naslednje: Ime, priimek, letnico rojstva ter ali je potrdilo veljavno ali ne. Sama aplikacija se danes uporablja povsod sepravi banke, pošte, restavracije itd.

Lahko pa je vaš sosed skeniral potrdilo s svojo aplikacijo Zvem. Ta mu omogoča, da si shrani vaše celotno digitalno potrdilo ter omogoča vpogled v naslednje podatke: Ime, priimek, datum rojstva, datum veljavnosti potrdila vključno s qr kodo ter izdajatelj potrdila.

Aplikacija za preverjanje veljavnosti QRkode samo javi veljavnost, ime, priimek in rojstne podatke. Nič več, preverjeno, ker jo uporabljamo v službi.

Ni pa mi jasno, zakaj si ti sosedu kazal kodo.

Hvala Vam za odgovore. Ja,dolgo se poznava s sosedom. Je v redu dečko. To mi je rekel iz heca,kakor,da on vse zna. Nič hujšega. Ja sem našel na trgovini play to aplikacijo. Hvala.

Taki, da ima pooblastilo. Sosed/a ne, če ravno ne kažeš. Al kaj novega že? ☺☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close