Highlander adventure 2022
Anonimno753, 29.01.2022 ob 11:13
Nelagodno ti je priti sama? Torej skoraj nikamor ne moreš, če ne najdeš spremljevalca? Nehaj si ustvarjati nesmiselne omejitve.
Ja na začetku mi je vedno nelagodno, se spraviti v dogodke, potem mi je fajn. Zanimalo me je bolj če se prijavljajo bolj grupe ali tudi bolj taki solo ljubitelji narave
Bravo! Sem jih lani prvič zasledila. Zanimiv in dober koncept, seveda za tiste s kondicijo. Ti bi tudi sama hodila? Kaj pa če se javiš organizatorjem in poveš da si brez družbe, če je še kak tak, pa greste skupaj? Tudi zaradi varnosti je bolje, da ne hodiš sama.
Sem že skoraj napisala, da se mogoče kako leto pridružim, pa sem prebrala pogoje:):):) Nisem pa pristaš pohajanja v vseh vremenskih razmerah, ker se mi zdi to izzivanje narave brez potrebe in nepotrebno dokazovanje (komu in kaj točno?).
Če se odločiš, ti pa želim Srečno! in javi se in poročaj kako je bilo. Bom z veseljem prebrala!
msolivija, 29.01.2022 ob 20:11
Bravo! Sem jih lani prvič zasledila. Zanimiv in dober koncept, seveda za tiste s kondicijo. Ti bi tudi sama hodila? Kaj pa če se javiš organizatorjem in poveš da si brez družbe, če je še kak tak, pa greste skupaj? Tudi zaradi varnosti je bolje, da ne hodiš sama.
Sem že skoraj napisala, da se mogoče kako leto pridružim, pa sem prebrala pogoje:):):) Nisem pa pristaš pohajanja v vseh vremenskih razmerah, ker se mi zdi to izzivanje narave brez potrebe in nepotrebno dokazovanje (komu in kaj točno?).
Če se odločiš, ti pa želim Srečno! in javi se in poročaj kako je bilo. Bom z veseljem prebrala!
Ja, simpl ko pasulj 🙂 kolegice so z majhnimi otroci in poročene, jaz ravno zadihala po zvezi in je tole kot pika na i. Izziv, doživetje, nekaj krasnega, kar si lahko podarim. Rada in veliko hodim sama, to mi ne bi bil problem, saj je če ne drugače pri šotorih družba. Vedno pri takih stvareh oklevam, mi malo zmanjka, da se prijavim 🙂
Bom vprašala na fbju v skupini, če kdo išče družbo… da ne bi bila potem tam ob večerih in družabnostih sama..
Forum je zaprt za komentiranje.