Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Nasvet fizioterapevtke

Nasvet fizioterapevtke

Tisti ki imate trn v peti in je ze kronicen, trdovraten problem. V takem primeru ni problem peta, ampak vrat. Pojdite slikat vratno hrbtenico oz cervikalno. Cervikalna stenoza zna delat trn v peti.

Je odgovorna za vse od glave do pete.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 29.01.2022 ob 09:53

Tisti ki imate trn v peti in je ze kronicen, trdovraten problem. V takem primeru ni problem peta, ampak vrat. Pojdite slikat vratno hrbtenico oz cervikalno. Cervikalna stenoza zna delat trn v peti.

Je odgovorna za vse od glave do pete.

OJ, berem tvoje zapise, verjetno si jezna ko ris! Njihovi bizarnosti in aroganci res ni videt meja. 95 procentom res ne pomaga nobena diploma!

Dober sex pozdravi marsikatero bolezen.

momčilo, 29.01.2022 ob 10:48

Dober sex pozdravi marsikatero bolezen.

A tud trn v peti? ?

Do risa mi se dosti manjka. Razocarana sem in me je strah, bojim se ker sem hitra, hitre gibe. Voznja z avtom, iz ulice ko gres ven moras dobro pogledat preden speljes. Premik, spet udarec v okno ali kuh.omarco pa cau roke in noge.

Razocarana sem nad njihovo ignoranco in neznanjem.

Posledice pa nosis ti.

Zaenkrat piham kot macji mladic. Bo treba kot macka in potem kot ris.

Medicino zelo cenim in spostujem. Poslusala bom tuje dr oz tiste polne znanja in pameti. Ne streberje.

Za moza pa se splaca imet fizioterapevta oni so gibcni in lahkotni nasmejani in sprosceni, ne zdravnika zagrenjeno in zategnjeno do tilta. ??

Seveda so izjeme. V teh casu jih delimo med cepljene in necepljene.

Grenivka, notranji instinkt me je obvaroval ali sam Bog. Sem se prav cudila. Zadnje 3 leta sem poleti zjutraj hodila ob morju, prej zagrizena plavalka.

Ta fth mi je rekla da ce bi sla plavat, pac zabico da mi me morje vzelo. Pac ker ne bi vedela da imam poskodovano v vratu, zabica pa je strup za to.

Ce ze le malo in to hrbtno. Ce se ti ne zavrti prej in glu glu te ribice popajajo.?

Tezko je. Prej od sportnika prides invalid. To zame ni, raje umrem takoj.

Raje bi videla da bi me ta nasilen norc iznakazil z nozem po obrazu pa bi ne bila zivlj.ogrozena in normalno hodila.

Kot da ti nekaj naredi ki se na ven ne vidi a si zivlj.ogrozen.

Te dni ko lezim tezko poziram in ostanem brez glasu. Ko bo popoln zdrs in zapora hrbtenjace bo konec.

Ko te halloween satanist brutalno poci po vratu in glavi

20220129-114236

Šnelca_783, 29.01.2022 ob 11:03

Grenivka, notranji instinkt me je obvaroval ali sam Bog. Sem se prav cudila. Zadnje 3 leta sem poleti zjutraj hodila ob morju, prej zagrizena plavalka.

Ta fth mi je rekla da ce bi sla plavat, pac zabico da mi me morje vzelo. Pac ker ne bi vedela da imam poskodovano v vratu, zabica pa je strup za to.

Ce ze le malo in to hrbtno. Ce se ti ne zavrti prej in glu glu te ribice popajajo.?

Tezko je. Prej od sportnika prides invalid. To zame ni, raje umrem takoj.

Hvala bogu da imaš vsaj obalo zraven in morje, ki je lahko zelo terapevtsko in zdravilno. Ta strah pa je čisto človeški, vsakega je strah, ko gre za njegovo zdravje in obstoj. Je pa pravo razočaranje, ko računaš na te iste ljudi zdravnike, ki bi ti lahko pomagali, pa te pustijo samega na cedilu. Tudi sama sem izkusila žalostne in podle stvari iz strani zdravstva, da te zelo dobro razumem.

Anonimno, 29.01.2022 ob 12:41

Hvala bogu da imaš vsaj obalo zraven in morje, ki je lahko zelo terapevtsko in zdravilno. Ta strah pa je čisto človeški, vsakega je strah, ko gre za njegovo zdravje in obstoj. Je pa pravo razočaranje, ko računaš na te iste ljudi zdravnike, ki bi ti lahko pomagali, pa te pustijo samega na cedilu. Tudi sama sem izkusila žalostne in podle stvari iz strani zdravstva, da te zelo dobro razumem.

Hvala za iskrenost in spodbudo.

Zelim ti veliko dobrega.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close