Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Verjamete v paranormalno?

Verjamete v paranormalno?

Po tv je dosti oddaj na to temo. Vem, da obstajajo slavni kraji kjer bi naj strasilo. Verjamete, da je kaj na tem? Obstaja kaksen podoben kraj v Sloveniji? Pa ne pisat o parlamentu in politikih, ker me resno zanima.

Ha ha, vsi anticepilcem verjamejo v paranormalnih.  Ker niso čist gladki, to je dejstvo.

Ne.

Na monu je kar nekaj poltergajstov.

Paranormalni svet obstaja. Veliko je tega, kar človek ne more in ne zmore razumet. Sama nisem nič takega doživela, poznam pa nekaj ljudi, ki so. TV oddaje pa tudi ne pokažejo vse tako kot je v resnici, veliko je zrežiranega za večjo gledanost. Tu gor sta bili že dve temi o krajih, kjer straši. Jaz poznam eno lokacijo, to je nekdanji prestižni hotel Bellevue na Šišenskem hribu v Ljubljani. Tam naj bi se v zapuščenem objektu prikazoval duh ženske, ki je bila umorjena ali naj bi ona umorila moža. Ne vem točno.

Tu gre za višjo senzibilnost.

Podobno kot pri psu, ki sliši in voha, kar človek ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno, 29.01.2022 ob 11:21

Paranormalni svet obstaja. Veliko je tega, kar človek ne more in ne zmore razumet. Sama nisem nič takega doživela, poznam pa nekaj ljudi, ki so. TV oddaje pa tudi ne pokažejo vse tako kot je v resnici, veliko je zrežiranega za večjo gledanost. Tu gor sta bili že dve temi o krajih, kjer straši. Jaz poznam eno lokacijo, to je nekdanji prestižni hotel Bellevue na Šišenskem hribu v Ljubljani. Tam naj bi se v zapuščenem objektu prikazoval duh ženske, ki je bila umorjena ali naj bi ona umorila moža. Ne vem točno.

Hvala za odgovor.

Coda, 29.01.2022 ob 11:26

Tu gre za višjo senzibilnost.

Podobno kot pri psu, ki sliši in voha, kar človek ne.

Ja verjetno res.

paaa.. rada sem gledala Dosjeje X.. ?

Verjamem pa v neskončno ustvarjalno energijo iz kjer prihaja vse..

Zartrose izven profila, 29.01.2022 ob 13:39

paaa.. rada sem gledala Dosjeje X.. ?

Verjamem pa v neskončno ustvarjalno energijo iz kjer prihaja vse..

Tudi jaz sem gledala Dosjeje x. Pa film 6.čut mi je top, ceprav ne spada vec med najnovejse.

ja sem gledala, zanimiv film..

Radovedna448, 29.01.2022 ob 11:58

Ja verjetno res.

Se strinjam. Slišala, ne le brala, sem pa že tudi sama o kakšnih nerazložljivih situacijah. Vsaj z našim načinom dojemanja nerazložljivih.

Paranormalno. Najbolj me zanima trening na tem področju. Vsak je nekje za svojim računalnikom in spremlja ta tekst. Med sabo smo povezani na neviden način. Internet je v osnovi  medij (nekaj kar nas povezuje). Vsak ima v sebi neko točko preko katere je nevidno povezan z ostalimi.

tako blizu a tako prekleto daleč!

zato niti nisem človek za virtualna dopisovanja, telefonsko klepetanje itd itn..

Paranormalno je tudi to, da se je večina sveta premaknila v internetna druženja oz luštna stara druženja postajajo paranormalno.. ?

Dosjeji X so še vedno, le pod drugim imenom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close