Ema freš
ah meni se zdi edina dobra pesem “deadly flower” ali pa “i am so in love”. pogojno “all in”. sicer pa, se še komu zdi da je “maniac” nekam sumljivo podobna vsem pesmim od piletičev, zgleda maraaya produkcija nima več idej in se melodije že začenjajo ponavljat.
pa tud, če pošljemo na evrovizijo neko pesem s slovenskim besedilom, to ne bo imelo nobenega potenciala da se uvrstimo na kakšno višje mesto.
drugače pa že tako vemo da na evrovizijo ne bojo šle tiste pesmi ki si to dejansko zaslužijo ampak kr eni zmazki
deadly flower, 28.01.2022 ob 21:20
ah meni se zdi edina dobra pesem “deadly flower” ali pa “i am so in love”. pogojno “all in”. sicer pa, se še komu zdi da je “maniac” nekam sumljivo podobna vsem pesmim od piletičev, zgleda maraaya produkcija nima več idej in se melodije že začenjajo ponavljat.
pa tud, če pošljemo na evrovizijo neko pesem s slovenskim besedilom, to ne bo imelo nobenega potenciala da se uvrstimo na kakšno višje mesto.
drugače pa že tako vemo da na evrovizijo ne bojo šle tiste pesmi ki si to dejansko zaslužijo ampak kr eni zmazki
Hm, nagradno vprašanje. V katerem jeziku so peli lanski evrovizijski zmagovalci? Domačem ali angleškem?
Zadnjih dvajset pa še nekaj let so postali skoraj vsi glasbeni žanri nekaj kar se gleda, ne pa kar se posluša. Še zlasti to velja za pop. Ne vem, če so mi ostali v ušesih trije komadi v vsem tem času.
Zame ostaja edino poslušljiva glasba iz 60.70. in tja do nekje konca 80. let prejšnjega stoletja. Si vsak dan nekaj malega te muske zarolam in imam takoj boljši dan.
Forum je zaprt za komentiranje.