Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ORGIJA

ORGIJA

Okej stvar je taka. Star sem 25 let. Do sedaj sem vedno seksal samo z enim tipom, vedno pazil in uporabljal kondom. Nedeolgo nazaj sem spoznau dost hudega fanta, ki je po nekaj časa izrazil željo da bi z mano imel trojčka, zato sva na Grindru našla še enega hudega tipa. In smo probali. Potem pa smo sezačeli pogovarjati, da bi jih našli še par ter priredili orgijo pri njemu doma. In smo res. 2 tipa sta prišla iz avstrije, in še 2 z Ljubljane. Kakorkoki dobili smo se in sexali celo noč. Ja imeli smo kondome, pazli smo in vse. Ampak pri tolikšni količini kurcov zgleda ni tako enostavno. Včeraj sem šel na testiranje in so mi ugotovili 2 spolno preosljivi bolezni. Seveda sta šla še oba moja frenda ki na srečo nimata nič. Ko sem poskusil kontaktirati ostale so rekli da nimajo nič, eden pa nas je vse celo blokiral. Malo sumim da je vedel da je bil okužen. Ampak kaj naj zdaj naredim? Sicer ni HIV ampak je pa vseeno noro zahtevno pozdravit. Moja 2 fuck frenda sedaj niti nočeta več fukat z mano, tako da res več nevem kaj, Človek brez sexa je kot roža brez vode. Pa še skrbi me kako bom to pozdravu

Odgovor na objavo uporabnika
rainbow555, 28.01.2022 ob 09:59

Okej stvar je taka. Star sem 25 let. Do sedaj sem vedno seksal samo z enim tipom, vedno pazil in uporabljal kondom. Nedeolgo nazaj sem spoznau dost hudega fanta, ki je po nekaj časa izrazil željo da bi z mano imel trojčka, zato sva na Grindru našla še enega hudega tipa. In smo probali. Potem pa smo sezačeli pogovarjati, da bi jih našli še par ter priredili orgijo pri njemu doma. In smo res. 2 tipa sta prišla iz avstrije, in še 2 z Ljubljane. Kakorkoki dobili smo se in sexali celo noč. Ja imeli smo kondome, pazli smo in vse. Ampak pri tolikšni količini kurcov zgleda ni tako enostavno. Včeraj sem šel na testiranje in so mi ugotovili 2 spolno preosljivi bolezni. Seveda sta šla še oba moja frenda ki na srečo nimata nič. Ko sem poskusil kontaktirati ostale so rekli da nimajo nič, eden pa nas je vse celo blokiral. Malo sumim da je vedel da je bil okužen. Ampak kaj naj zdaj naredim? Sicer ni HIV ampak je pa vseeno noro zahtevno pozdravit. Moja 2 fuck frenda sedaj niti nočeta več fukat z mano, tako da res več nevem kaj, Človek brez sexa je kot roža brez vode. Pa še skrbi me kako bom to pozdravu

A to se ga našnofate, da lh celo noč tak zalogaj?!

Kaj nardit? Mamici povej kaka krivica se ti dogaja! Mogoče bo tega fantka, ki te je blokiral za ušesa.

??

Se strinjam.

Ma-mc jih zatož. Ma-mc…

Bodo oni tebe…

. https://youtu.be/RuzLRYKIJcE

Ljudje zadeva ni smešna nažalost. Fasu sm gonorejo in hepatitis

Butasti se na trdo učite.

rainbow555, 28.01.2022 ob 13:57

Ljudje zadeva ni smešna nažalost. Fasu sm gonorejo in hepatitis

Najprej pojdi do osebnega zdravnika, da te usmeri naprej.

Najprej Kokoši, potem pa še njegova cela banda vturila na MON. 😀

Degeneriranci pritegnjeni, tile buzeranti

slovenci imate raje penise kakor vagine, zato mojce nočejo slovencev

Islam tretira homoseksualizam kao zločin i krivično djelo koje se kažnjava najstrožijom kaznom ubistva, naravno ako osoba čini to ogavno djelo i neće da se pokaje i prekine sa njim. Nema razilaženja među ashabima Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, da se homoseksualista ubija, znači na tome je bio idžamu (konsenzus) ashaba. Oni su se razišli oko načina njegovog ubijanja, pa se po nekima ubija tako što se baca sa stijene, po drugima se spaljuje vatrom a po trećima se ubija sabljom.

Pedri, rajši se pozdravite:

Šta je lijek za homoseksualizam

Sama negativa in sovraštvo. Eni fukate pičke pa dejte. JS NEBOM. Raj pomagajte

rainbow555, 28.01.2022 ob 20:32

Sama negativa in sovraštvo. Eni fukate pičke pa dejte. JS NEBOM. Raj pomagajte

Saj nisi tok trapast, da sprašuješ po monu. Bejž na infekcijsko takoj. Eno ti bojo pozdravil z antibiotikom, samo se ne bo, drugo si ga pa najebu, ker ne gre tok hiter stran. Pa še zdaj, ko razsaja omikron se greste tkole afne guncat. Saj niste resni. V bodoče pa bodi fer in vsem spolnim partnerjem povej, da imaš hepatitis in da mora bit cepljen. Dokler si kužen, je s tabo karkoli met, ko ruska ruleta.

Treba ti je sekundno lepilo u rit špricnuti. Ko se boš istrebljal u vrećku pa boš spoznal – čemu je rit namenjena.

Madonca pedrčki, ste pa res gnus in družbeno neodgovorni. In zdaj naj slovenski davkoplačevalci plačujemo za zdravljenje teh resnih boleznih, ki si jih pridelate z živalskim gonjenjem eden čez drugega?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close