Najdi forum

Splash Forum Politični čvek GOLOB GOLOB GOLOB GOLOB, sam še o tem se govori

GOLOB GOLOB GOLOB GOLOB, sam še o tem se govori

Zanimivo koliko se govori o Robertu Golobu, vidi se pa lepo slovenska mentaliteta, če ima nekdo dobro plačo, se ljudje požrejo od foušije.

Nekako se mi zdi še najbolj primeren kandidat za premierja. Pa ne zato, da je nek samorog pravice ampak predvsem ne vidim nobenega drugega primernejšega kandidata.

Fajonka? bahaha

Mesec? gospodarstva se ne zna iti

Janša? mislim da ni potrebnega komentarja

Počivalšek in Konkretno? bahahah

Kdo sploh še preostane? Če bo Golob povprečen, bi bili vsi ti ostali porazno slabi.

Sdsovci so plačani za odpiranje tem o njem, krasno reklamo mu delajo ?

Odgovor na objavo uporabnika
golobček229, 28.01.2022 ob 08:53

Zanimivo koliko se govori o Robertu Golobu, vidi se pa lepo slovenska mentaliteta, če ima nekdo dobro plačo, se ljudje požrejo od foušije.

Nekako se mi zdi še najbolj primeren kandidat za premierja. Pa ne zato, da je nek samorog pravice ampak predvsem ne vidim nobenega drugega primernejšega kandidata.

Fajonka? bahaha

Mesec? gospodarstva se ne zna iti

Janša? mislim da ni potrebnega komentarja

Počivalšek in Konkretno? bahahah

Kdo sploh še preostane? Če bo Golob povprečen, bi bili vsi ti ostali porazno slabi.

svečkarji norijo, da ne bodo več morali onanirati na puklastega

enako mislim, ampak volila bom pa vseeno Levico.

za mandatarja je on najbolj primeren, se strinjam.

kletarji s Trstenjakove bodo delali nadure vse do volitev. blatenje 100/uro…

Raje poslušam o Golobu, kot o Covidu vsak dan in teorijah zarote.

Ljudje so začeli noreti za njegovo plačo, takoj, ko je vstopil v politiko spet. Prej nobenega ni to zanimalo. Pa poglej koliko imajo plače drugi generalni direktorji podjetij podobnega kova. Boš videlo, da je Golob še revež.

Tud jaz ne vidim enega človeka, ki bi me prepričal kot mandatar. Levica mi je škodljiva, SD praktično vedno v vladi, nardili nič, razen zase, Šarec še vedno preveč zelen, vsi desni ne-hvala … Golob pa, po moje ga politika zanima samo do točke, ko si bo spet utrl pot nazaj v svojo energetsko branžo. Prevelik ego ima in ne verjamem mu najbloj 🙂

Mu pa SDS res dela uslugo, ko se ves čas spravla na njega.

Jaz sem opazila 2 stvari. Na planet TV so Goloba tako oblatili da sem sla gledat zakaj. Samo slabe stvari o njemu so predstaviki. In vidim da je Planet TV v lasti Madzarov.

Drugo na N1 je bil gost v studiu in je odkrito govoril o svoji placi. Po mojem mnenju je tudi dajal super odgovore. Naglas se je govorilo tudi o njegovi placi in o placi ki bi jo imel v DZ. Nisem vedela da je v DZ placa “le” 3000 eurov

Potem pa sem vprasala moza: kako to da oni tako malo zasluzijo, sej nek malo mocnejsi privatnik zasluzi vec kot 3000 eur mesecno.

Ja ampak politiki se pokradejo pa pridejo na vec kot 10.000

ptič golob, 28.01.2022 ob 09:00

Raje poslušam o Golobu, kot o Covidu vsak dan in teorijah zarote.

V tem trenutku je Golob daleč najboljša izbira. Tako je. SD bi mogoče bil, če…? Koga drugega pa že ni.

Se eden, ki nas bo gladko nategnil. Koliko takih odresenikov smo ze imeli? Tudi se mi ne zdi ravno ok ce je razlog za kandidturo uzaljenost in ranjen ego. Pa ne pozabite, clovek je ze bil v stranki, kar visoko, ce se ne motim, zakaj ni takrat kaj naredil?

Skratka bla, bla, bla bla ……

Much ado about nothing, 28.01.2022 ob 10:03

Se eden, ki nas bo gladko nategnil. Koliko takih odresenikov smo ze imeli? Tudi se mi ne zdi ravno ok ce je razlog za kandidturo uzaljenost in ranjen ego. Pa ne pozabite, clovek je ze bil v stranki, kar visoko, ce se ne motim, zakaj ni takrat kaj naredil?

Skratka bla, bla, bla bla ……

v vsakem primeru je Golob vseeno mnogo mnogo boljši kot Janša, ki škodljivec 1. klase

gre za to, kaj je manjša škoda

ne moremo biti izbirčni, če se hočemo rešiti teh, ki nam zdaj vladajo

na vseh področjih delajo samo škodo

kjhjkhgk, 28.01.2022 ob 10:12

v vsakem primeru je Golob vseeno mnogo mnogo boljši kot Janša, ki škodljivec 1. klase

gre za to, kaj je manjša škoda

ne moremo biti izbirčni, če se hočemo rešiti teh, ki nam zdaj vladajo

na vseh področjih delajo samo škodo

raje se dam “nategnit” Golobu kot pa Princu Teme JJ.  a ti ne?

????

Seveda ni primerjave. Golob je boljša varianta-ziher.

ni primerjave, 28.01.2022 ob 10:13

Seveda ni primerjave. Golob je boljša varianta-ziher.

Ja, manjšega ima od J pa bo manj bolelo, ko te bo v dupe.

Če se janševiki in kletna vojska trolov s Trstenjakove toliko ukvarjajo z Golobom potem zagotovo vemo nekaj. Da Golob resno ogroža razvoj in kontinuiteto janšizma, ker mu zelo dobro kaže z zmago.

Ou je, 28.01.2022 ob 10:28

Če se janševiki in kletna vojska trolov s Trstenjakove toliko ukvarjajo z Golobom potem zagotovo vemo nekaj. Da Golob resno ogroža razvoj in kontinuiteto janšizma, ker mu zelo dobro kaže z zmago.

??

Fajonka z gospodarstvenikom, ki je nategoval Slovence s Top Šopom in tako obogatel? Ne, hvala.

kjhjkhgk, 28.01.2022 ob 10:13

raje se dam “nategnit” Golobu kot pa Princu Teme JJ.  a ti ne?

????

No, če smo pošteni, nas JJ nateguje in nas zmerja že dve leti….

Vsak odrešenik je preprečil, da tale golazen pride na oblast. Z izjemo zadnjega, ki je, kot je omenil nekdo  – mogoče pošten, ampak zelen in naiven. Golob se je pa do zdaj izmaknil že kar nekaj Janševim minam – zadnja je bila ta, da ni šel ustanavljat svoje stranke, ker je zaradi zavlačevanja oblasti ne bi mogel. Njega pač ne bo tako zlahka peljal scat. In s svojo umirjenostjo, gosposko držo in inteligentnimi odgovori nastavlja primitivcem na oblasti ogledalo. Take politike bi morali imeti. Potem šele lahko začnemo govoriti o drugih kvalitetah. Ki na provokacijo ne odgovori še z večjo provokacijo, ampak jasnim sporočilom, kaj je v politiki sprejemljivo in kaj ne.

Glede na to, da je Golob doktor znanosti, elektroinženir, predavatelj na faksu in da je Gen-i dobra firma, mislim, da tu ni neke velike izbire koga izbrat.

no ja, 28.01.2022 ob 10:52

No, če smo pošteni, nas JJ nateguje in nas zmerja že dve leti….

Večino državljanov ne!

Ne maram lažnivcev, 28.01.2022 ob 11:18

Večino državljanov ne!

JJ nateguje večino državljanov, še posebej intenzivno zadnji 2 leti!

O pač, večino državljanov. Samo svoje potencialne volilne baze in elit ne. Ti so se pa omastili.

ohgtpšs, 28.01.2022 ob 11:33

O pač, večino državljanov. Samo svoje potencialne volilne baze in elit ne. Ti so se pa omastili.

No ja, saj prav teh nas je večina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close