Ubogi moški, se mi smilijo
OK, moram podeliti.
Grem včeraj v LJ Leclerc po hrano; brez make upa, popolnoma naravna; nimam lasnih podaljškov, imetnih nohtov- naravna fransocka manikura, dolžina malo čez konico prsta nobenega dekolteja na izvoli, lepo puli do vrata, nisem pa res ploh, ozek pas sicer, taka peščena ura postave; nobenih umetnih trepalnic in umetno narisanih obrvi, Sem c kar visoka, taka natur skandinavska lepota, nekardašijanska rit, dolge noge, gazela stil hoje, znam se lepo držati pokončno in grciozon in lepo gledam, nisem mrkega pogleda, tak zdrav športni tip ženske 🙂
Skratka:
Mi je 5 moških različnih starosti, strukture in velikosti ( v starostni skupini med nekje 33 in 55 let) dobesedno sledilo cca 2o9 minu skozi trgovino; za menoj, nonostop – sem bila notri cca 45 minnut, obožujem sicer nakupovanje hrane- predvsem morska hrana ( ribe, mehkužci), nekaj zelenjave, oreščki nekaj francoskih specialitet je bilo v vozičku; nobenemu nisem dajala nobenih signalov, nobenega očesnega kontakta, ampak vzačutiš, poznaš….in vidiš, kako te sledi- prav nelagodno, preveč opaženo na trenutke se počutiš; očitno jim je bil v šeč moj vonj, so hodili za njim, ko “dogs in heat”….. No offfence, ampak – dva imela celo poročni prstan. In trije celo precej direktni: joj kako vi lepo dišite, kako ste naravna ,a bi šli z meoj na “kavo” ?????
HolyMollyGuacamole – ne, ne želim na kavo takole, očitno je veliko slovenskih moških precej obupanih v tej korona vojni in na suhem; . Pa nisem nobena zafrustriranka sicer,mpak da me pa takole nadlegujejo že med nakupovanjem hrane… Res sem ostala speachless. Ni mi godilo, čeprav se zavedam, da sem opazna kjer se pojavim ker sem naravne lepote pa modrooka, svetli dolgi lasje – in ne, ni provokacija.
Ženske, poseksajte svoje moške, da ne bodo tako horny hodili po trgovinah.
Mačkon, 28.01.2022 ob 01:13
V kolikor bi vedel, da ti pisanje besedil ne gre od rok, ti ne bi sledil. Žal mi je, preveč pravopisnih napak ima tvoje besedilo, odpadeš.
Lepo te prosim: prvopisnih napak prviš- če si ti sposoben nakuckati tako dolg prispevek v dveh minutah kot jaz ti častim kufe; ker imam pač sposobnost hitreih prstov tipkanja in ne izgunlajm ( res, priznam !) minut svojega življenja s popravljanjem “pravopisnih napak” ; in če res ne podajaš “picajzlanja po nepotrebnem” – OK, ti oprostim…
kaj dela korona vojna, 28.01.2022 ob 00:56
OK, moram podeliti.
Grem včeraj v LJ Leclerc po hrano; brez make upa, popolnoma naravna; nimam lasnih podaljškov, imetnih nohtov- naravna fransocka manikura, dolžina malo čez konico prsta nobenega dekolteja na izvoli, lepo puli do vrata, nisem pa res ploh, ozek pas sicer, taka peščena ura postave; nobenih umetnih trepalnic in umetno narisanih obrvi, Sem c kar visoka, taka natur skandinavska lepota, nekardašijanska rit, dolge noge, gazela stil hoje, znam se lepo držati pokončno in grciozon in lepo gledam, nisem mrkega pogleda, tak zdrav športni tip ženske 🙂
Skratka:
Mi je 5 moških različnih starosti, strukture in velikosti ( v starostni skupini med nekje 33 in 55 let) dobesedno sledilo cca 2o9 minu skozi trgovino; za menoj, nonostop – sem bila notri cca 45 minnut, obožujem sicer nakupovanje hrane- predvsem morska hrana ( ribe, mehkužci), nekaj zelenjave, oreščki nekaj francoskih specialitet je bilo v vozičku; nobenemu nisem dajala nobenih signalov, nobenega očesnega kontakta, ampak vzačutiš, poznaš….in vidiš, kako te sledi- prav nelagodno, preveč opaženo na trenutke se počutiš; očitno jim je bil v šeč moj vonj, so hodili za njim, ko “dogs in heat”….. No offfence, ampak – dva imela celo poročni prstan. In trije celo precej direktni: joj kako vi lepo dišite, kako ste naravna ,a bi šli z meoj na “kavo” ?????
HolyMollyGuacamole – ne, ne želim na kavo takole, očitno je veliko slovenskih moških precej obupanih v tej korona vojni in na suhem; . Pa nisem nobena zafrustriranka sicer,mpak da me pa takole nadlegujejo že med nakupovanjem hrane… Res sem ostala speachless. Ni mi godilo, čeprav se zavedam, da sem opazna kjer se pojavim ker sem naravne lepote pa modrooka, svetli dolgi lasje – in ne, ni provokacija.
Ženske, poseksajte svoje moške, da ne bodo tako horny hodili po trgovinah.
blablablabla………
kaj dela korona vojna, 28.01.2022 ob 04:33
Ne, nisem “redna”: con tua delusione
Vem, da nisi… Ti si ena izgubljena revica, ki se mi smili iz dna duše, da mora sredi noči odpreti temo o tem, kako jo pohotni moški zasledujejo po trgovini. V resnici se te pa ne bi nobeden dotaknil, tudi če bi gola skakljala pred njim.
Pač, ponoči so dovoljene sanje a sedaj je pred tabo nov, kruto realen dan… Uživaj v sanjah, dokler še lahko ?
to se mi zdi čisto realen zapis, edin tisto na koncu je brezveze, da kao avtorica prosi ženske od tipov, da se malo več krešejo z njimi v korona cajtih… ampak glih zato se jim ne da več kresat, ker so ljudje že 2 leti praktično zaprti in prisiljeni gledat stalno isto sliko, poslušat vsak dan iste težave…, ni grešnega flirta, ni rajca za kresanje doma saj se ljudje izogibajo še trgovin in raj naročajo hrano preko interneta… V normalnih razmerah ne bi bila tako opazna, ker bi bila večja gužva po trgovinah..
Tud sam sem uletel v zadnjem času v hipermarkete leclerc, interspar, mercator in glede na velikost trgovin ni bilo nobene gužve.., več trgovcev kot strank, tako da, če bi takrat takrat uletela kolikor toliko jebozovna ženska v trgovino ne moreš, da jo ne opaziš, jebi ga… To, da te pa v prazni trgovini tipi ogovarjajo in sledijo je pa že alarm in se čim prej spokaš iz trgovine.. ampak kot se vidi od vznemirjenja nisi mogla spat glede na čas pisanja te teme, kar pomeni, da si pa vseeno bila vsaj malo narajcana, ali pa šokirana, pitaj boga….
ahmm, 28.01.2022 ob 08:43
ne nabijaj, ženska, no, ne gledaš naokoli, a opazila si, da imajo poročni prstan – no, lažeš, torej .. 😉 …
Zverzirano oko hitro opazi…
Pred leti, ko sem še vrtel šraufencigarje po strežnikih, sem poročni prstan snel zaradi varnosti – lahko bi naredil kak kratek stik kadar so strežniki delovali – pa me zaposlena pri stranki hitro premeri in vpraša po zakonskem stanu. Malo se mi je zdelo čudno, da me to sprašuje in sem jo zato vprašal zakaj jo zanima, Pa punca pove, da vidi, da sem snel prstan s prstanca in vpraša zakaj sem ga snel…
Pa sem ji rekel, da sem načrtoval zapeljevalni napad na strežnik, ki ga ravnokar šraufam in da bi mi strežnik verjetno ne pustil, da mu šarim po drobovju, če bi videl prstan na roki…
Sledil je smeh in kavica…
Ah daj no – če je silhueta kolikor toliko ok in v faco nisi ravno zmazek potem te itak gledajo vsi, ki niso istospolno usmerjeni. To res ni nič takega. Moški so taki, da pač opazijo vse, kar je za opaziti. In nekaterim ženskam očitno od tega kar prihaja. Saj nafila ego in prav je, da ga malo. A zdravo mejo pa vseeno imej no. Zavedaj se, da bi nekateri moški podrli vse kar ima pi*** in največkrat so ravno ti moški takole najbolj očitni. Tako, da to ni neka huda pohvala.
In še.. kar nekaj nas hodi normalno naličenih in imamo lepe postave. In se ne držimo kot kisle kumare. In če vidim, da me kdo gleda, se mu posmejem in grem dalje.
Ja faak no in pol ljubosumnice meni pravijo, da se tule važim? Teb pa nič pa anonimno dosti takih komentarjev napišeš.
?
mam pa podobne izkušnje, enkrat se je en celo v paleto izdelkov zabil, ko je nazaj gledal za mano in hodil naprej jaz pa sem bila glih v tisto smer obrnjena pa sem gledada kaj dela.. hahahaha.. zmaga pa un, ki me je zakvačkal na vložkih, pa sem mu udarila strokovno razlago kateri so najboljši hahaha.. pa na gelih, pa na deostikih, pa na sadju, pa na posteljnini.. pa jebote sej nisem tu zaposlena, poišči prodajalko! ?
Forum je zaprt za komentiranje.