Sedežna Žakelj- katera tkanina
Mi imamo njihovo sedežno s tkano tkanino v sivo-rjavem odtenku, pa – mislim, da se tako reče, ne me držat za besedo- aquastop varianto, torej če se kaj polije nanjo, se ne vpije takoj oz. So vlakna na nek nacin impregnirana, saj že ne vem več natančno. 4 leta je, kar sva opremljala hišo, pa sem pozabila detajle.
Toplo priporočam, zadeva je kot ob vselitvi, res pa je da nimamo več ravno dojenčkov, je pa naša najstnica po 2 mes. Uporabe zlila šalco bele kave nekam tja v kot med gledanjem tv-ja. Mene je skor kap.
Ampak res, popivnala in polila vodo preko, malo cistila zraven, popivnala spet…nobenega vonja, pa sicer res voham vse živo.
Tako da to je bil kar fajn test, ja in lahko preizkuseno pohvalim.
Verjetno je mišljeno AquaClean in ne AquaStop (to najdeš pri pomivalnih/pralnih strojih):
Če se ne motim, je Carabu tkanina, ki na videz vleče na usnje, je pa problem, da zna sčasoma razpokati.
Pri M-Tomu Carabu sicer uvrščajo kategorijo višje od Nordic, imaš pa še v isti kategoriji kot Carabu tudi Amara, ki je tudi AquaClean. Če ti seveda na videz ta tkanina ustreza.
Forum je zaprt za komentiranje.