Študij pedagogike inandragogike na FF
Jst sem to študirala 20 let nazaj. Jaz in moje kolegice smo vse zaposlene, ampak nobena v stroki. Študij ti ne da nič ekskluzivnega, česar ne bi mogla dobiti drugje. Ista dela, kot jih delamo bi brez težav opravljale s psihologinjo, kadrovskim managementom, ekonomijo, socialno pedagogiko etc. Bolj priporočam kak bolj oprijemljiv poklic, pa potem lahko delaš vse, kar dela andragog.
Kakšen študij bi lahko mi delali na forumu, ali pa na internetu? Si znate predstavljati, da v resnici sodelujete na naduniverzitetnem forumu. Namensko sem postavil piko na koncu sklopa besed. Večni problem so tehnike pravilne komunikacije, nasplošno kjerkoli. Namesto pravilne komunikacije bi lahko natipkal, tehnike pozitivne komunikacije. Se opravičujem ker nisem podal odgovora, ampak to je samo medklic. Nadaljujte prosim…
Meni je kar zanimiv, ena v družini je študirala to. Po treh letih ni diplome oziroma je, ampak ne pišeš diplomske naloge. Če hočeš kaj postat, moraš obvezno na magisterij, torej drugo stopnjo. Mislim, da na koncu boljše pridejo skozi tisti, ki izberejo dvopredmetno. Je pa potem catch, da moraš gledat, da se ti urniki ne prekrivajo …
Forum je zaprt za komentiranje.