Je Bratušek izdala KUL in je v spregi z Janšo?
v zid se bomo zaletavali državljani, ker to pa res pomeni konec državnega zdravstva. skrajšanje bolniških na račun delodajalca je namreč predvsem voda na mlin tistim, ki že sedaj plačujejo v blagajno eno mizerijo, dobijo pa največ iz tega ven (tako kot pri penzijah). To so superpošteni privatniki…. Sedaj pa bo šlo še veliko več denarja za bolniške, zato bo denarja za zdravljenje manj, kar pomeni enormno povečanje čakalnih vrst oz. po domače, da zavarovanje ni vredno nič več. Kaj se tej šivilji dogaja res noben ven ne more razumeti.
mijav mijav, 27.01.2022 ob 13:32
v zid se bomo zaletavali državljani, ker to pa res pomeni konec državnega zdravstva. skrajšanje bolniških na račun delodajalca je namreč predvsem voda na mlin tistim, ki že sedaj plačujejo v blagajno eno mizerijo, dobijo pa največ iz tega ven (tako kot pri penzijah). To so superpošteni privatniki…. Sedaj pa bo šlo še veliko več denarja za bolniške, zato bo denarja za zdravljenje manj, kar pomeni enormno povečanje čakalnih vrst oz. po domače, da zavarovanje ni vredno nič več. Kaj se tej šivilji dogaja res noben ven ne more razumeti.
ne samo to – vse kar bo nad 20 dni bo (ne)odobrila zdravniška komisija.
Vsi vemo, kako komisija odobrava bolniške. V prvi fazi vse takoj zavrne in te napodi na delo, ko pa dokazuješ, da si še sredi zdravljenja, ti z zamudo pošilja sklepe, da skor znoriš, k ne veš, a bo al ne bo podaljšano in boš mogoče že tolkel plave.
tko sem se pri zlomu gležnja borila z njimi – ker sem že na operacijo čakala kot norc, so mi prvi sklep komisije poslali, ko sem bila še v bolnici. In seveda so me že podili delat.
KUL ne rabi nobenega zunanjega akterja, da bi jih sprl, ker so med seboj itak sprti. To se vidi na slehernem soočenju. KUL je najbolj nevaren sam sebi, zdaj ko jih bo nadvladal še Golob (ki se sicer trudi s poudarjanjem spoštovanja in poenotenja, katerima niti sam ne verjame, se pa lepo sliši pri ljudeh), pa bo romantike na levi kmalu konec.
puščava761, 27.01.2022 ob 14:09
Jaz pa mislim, da bo ravno obratno. Na plečih delodajalcev so se namreč svaljkali vedno eni in isti bolniki v nedogled. Delodajalci naj pa vse to plačujemo, zraven pa še nevladnike, pa kulturnike, pa priseljence, pa ves javni sektor,……??? DO KDAJ????
Pozabila si največjo postavko – skorumpirane politike. Tej daješ daleč največ.
Ni blema, 27.01.2022 ob 15:03
Ni blema, samo novega odrešenika poslušajte, denimo včeraj v Odmevih. On bo nastavil novo šefico in ta bo uredila stvari v zdravstvu, saj je vendar zdravnica.
Da počiš od smeha.
Vsak zdravnik bi lahko uredil naše sranje od zdravstva, samo podporo z vrha mora imeti.
Aja? Čigavi so pa potem Golobovi. Mi lahko verjameš, da ni Slovenca, ki je imel namen volit Kul, potem se je pa za Janšo odločil. :))))))))))))) Vi si lahko kradete glasove samo med sabo. Janša je na maksimumu, kradejo pa njemu glasovi Povežimo Slovenijo, Nova dežela in podobne nove stranke iz starih recikliranih politikov, ki nimajo nobene šanse priti v parlament.
Največja stranka v Sloveniji pa so še vedno neodločeni. In to sigurno niso volivci SDS, ampak čakajo, kaj se bo izkristaliziralo na drugi strani.
Forum je zaprt za komentiranje.