Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako ga potolažiti

Kako ga potolažiti

Vi boste zagotovo vedeli kaj je najbolje narediti v takšni situaciji. Moj nekdanji ‘flirt’ trenutno zelo trpi, žena ga je pred leti prevarala, sta to rešila in sedaj je ponovno ugotovil, da ga vara. Podrobnosti ne poznam, a toliko sem po nesreči izvedela v eni debati s skupnimi prijatelji. Včasih sva bila v kontaktu in bilo je že na meji, da se bo kaj zgodilo, pa sem se umaknila ter odločila rešiti svoj zakon. Pred tem mi je zelo pomagal in sem se vedno čutila dolžno vrniti uslugo na nek način in s tem pokazati svojo hvaležnost. Mislim, da je trenutno priložnost, da mu vrnem, tako da mu stojim ob strani, kot prijateljica. A ne želim, da bi izpadlo kako drugače. Naj mu kaj napišem ali ne? Kaj bi vam moškim pomagalo v takem trenutku, kaj bi želeli slišati in kaj bi vas potolažilo? Vem, da je to njuna osebna zadeva in v to se ne spuščam, bi mu pa rada stala ob strani, a ne vem kako pristopiti?

Pokliči ga in mu povej kar si tukaj zapisala, da bi mu rada stala ob strani, vendar ne veš kako. Če bo želel tvojo pomoč, se bo že odprl.

česa se kurbe še ne bodo spomnile, da bi prišle do novega tiča hehe.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 27.01.2022 ob 09:24

česa se kurbe še ne bodo spomnile, da bi prišle do novega tiča hehe.

Na kurbarijo najprej pomislijo tiste, ki jim to ves čas hodi po glavi. Lepo je napisala, da bi mu rada bila v oporo. Kje ti vidiš tiča? A ja, samo na to misliš, pa ti najprej tič pade na pamet kajne he he

moški, ki da kaj nase, če ni v igri konkretno kresanje in intima je zadnja stvar, ki jo rabi…., tolažba od ženske v stilu, bogi, bogi v besedah, kaj če mu to…

Popay npr, 27.01.2022 ob 09:44

moški, ki da kaj nase, če ni v igri konkretno kresanje in intima je zadnja stvar, ki jo rabi…., tolažba od ženske v stilu, bogi, bogi v besedah, kaj če mu to…

a misliš, da bi ostalo pri besedah? eh popajče popajče še ti si se nekam pomehkurčil…..

Ja, saj ravno zato sprašujem, sem vedela da bo vsak najprej pomislil na to. Pa ni tako, res bi mu rada pomagala saj je tudi on meni takrat. Z možem sva uspešno rešila pretekla nesoglasja, nobene želje nimam to uničiti po vsem kar sva dala skozi. Da pa popolnoma nič ne naredim, kljub temu da on ve da jaz že vem, je pa tudi nesramno od mene. Ne vem no.

ja kakšno uslugo ti je pa naredil takrat, da imaš sedaj tak občutek dolžnosti vrniti? Te je mož varal in je poslušal tvoje jamranje? Moški ti ne bo jamral čez svojo ženo, sploh pa, če se natika okoli, saj to občuti kot sramoto, da drugi obdeluje njegovo lastnino. Z babo bo že rešil, če bo hotel. Ti si pa itak v srečni zvezi menda, tako da ne prideš v noben poštev pri njem. Sploh pa, če se je hotel v preteklosti že goniti s teboj, potem ni kaj boljši kot njegova žena. Kaj pa ti veš, kaj se med njima dogaja.

Eni imate pa res potrebo, da se vtaknete v življenja drugih. Če bi se mu zdelo, da te rabi, bo že stopil v stik s teboj. Čeprav morda samo zato, da se maščuje ženi. Saj vemo, kako je s temi tolažbami.

mijav mijav, 27.01.2022 ob 09:45

a misliš, da bi ostalo pri besedah? eh popajče popajče še ti si se nekam pomehkurčil…..

paa,  ona išče v svojem komentarju pomoč, kako naj mu pomaga brez konkreten akcije.. Sam mislim, da mu bi bolj pomagal kakšen pogovor s kolegom, pa da se orng napije na vse to, v smislu usmeri brigo na veselje…, ko je pa ženska sogovornik v takoh situacijah in, če je vsaj malo sočna…, pol pa butne tist moški nagon ven iz tipa, če ni v drugo stran orientiran..

Ni se želel “goniti z menoj” ampak sva se enostavno ob tisti priložnosti ujela, slučajno spoznala in začutila. Pomagal mi je finančno in čustveno ko sem bila v velikih težavah, sedaj bi mu rada vrnila uslugo. Rada bi mu bila v oporo kot je bil on meni takrat. Saj ni to skrivnost, vsi vedo kaj se dogaja z njim, ker ga je prevarala s sodelavcem in on ju je dobil skupaj. Takrat ga je pred vsemi napadel in vsi so vedeli, dolgo se je govorilo, da se bosta ločila pa ji je oprostil zaradi otrok. Zdaj pa je spet prišlo do težav in bosta zagotovo šla narazen. On je bil bolj zaljubljen v njo kot ona v njega od vedno. Žal mi ga je, da gre skozi to sam. Vem, da iz ponosa ne bo poklical, zato bom naredila prvi korak jaz, ampak ne vem kako? Kaj naj napišem, naj ga kar pokličem?

Ftb, 27.01.2022 ob 10:42

Ni se želel “goniti z menoj” ampak sva se enostavno ob tisti priložnosti ujela, slučajno spoznala in začutila. Pomagal mi je finančno in čustveno ko sem bila v velikih težavah, sedaj bi mu rada vrnila uslugo. Rada bi mu bila v oporo kot je bil on meni takrat. Saj ni to skrivnost, vsi vedo kaj se dogaja z njim, ker ga je prevarala s sodelavcem in on ju je dobil skupaj. Takrat ga je pred vsemi napadel in vsi so vedeli, dolgo se je govorilo, da se bosta ločila pa ji je oprostil zaradi otrok. Zdaj pa je spet prišlo do težav in bosta zagotovo šla narazen. On je bil bolj zaljubljen v njo kot ona v njega od vedno. Žal mi ga je, da gre skozi to sam. Vem, da iz ponosa ne bo poklical, zato bom naredila prvi korak jaz, ampak ne vem kako? Kaj naj napišem, naj ga kar pokličem?

kaj pa tvoj mož pravi na tvojo brezpogojno željo po finančni in čustveni pomoči bivšemu potencialnemu jebachu (ki mu očitno sicer nisi dovolj zanimiva, to o ujemanju je tvoja fantazija) ? Bo prispeval iz skupnega budžeta ali pa tudi ponudil ramo temu rogonoscu?

Mož ne ve ničesar glede tega in ne bi želela pokvariti najinega odnosa zaradi nedolžne podpore prijatelju. Narobe razumeš moje zapise. Nikoli ne bi imela ničesar z njim, samo pomagala bi mu, ker vem da mu je trenutno res hudo. Govori se, da je na robu zloma. Ne želim obžalovati nekoč, da ničesar nisem storila, ko je bil čas.

Kar je bilo je za nama, to da se ne oglasi je le zato, ker sem ga takrat prosila, da me ne kontaktira več, ker želim rešiti svoj zakon.

Ftb, 27.01.2022 ob 10:58

Mož ne ve ničesar glede tega in ne bi želela pokvariti najinega odnosa zaradi nedolžne podpore prijatelju. Narobe razumeš moje zapise. Nikoli ne bi imela ničesar z njim, samo pomagala bi mu, ker vem da mu je trenutno res hudo. Govori se, da je na robu zloma. Ne želim obžalovati nekoč, da ničesar nisem storila, ko je bil čas.

Kar je bilo je za nama, to da se ne oglasi je le zato, ker sem ga takrat prosila, da me ne kontaktira več, ker želim rešiti svoj zakon.

zakaj pa misliš, da bi se odnos z možem pokvaril zaradi ene take nesebične pomoči človeku, ki je na robu zloma in je vama z možem finančno in čustveno pomagal v preteklosti, pa še nategnit te ni hotel v zameno?

Mislim, da bi mu mož veliko lažje pomagal kot ti, sploh ker je bil zaradi tebe v taki situaciji, kot je ta nesebični prijatelj sedaj.

Ko bo mož videl, kako empatična in pripravljena pomagati si človeku v stiski in da prijatelja v nesreči nisi pozabila, bo to gotovo vajin odnos še okrepilo, saj bo ponosen na tako radodarno ženo, ki jo ima.

mijav mijav, 27.01.2022 ob 11:02

zakaj pa misliš, da bi se odnos z možem pokvaril zaradi ene take nesebične pomoči človeku, ki je na robu zloma in je vama z možem finančno in čustveno pomagal v preteklosti, pa še nategnit te ni hotel v zameno?

Mislim, da bi mu mož veliko lažje pomagal kot ti, sploh ker je bil zaradi tebe v taki situaciji, kot je ta nesebični prijatelj sedaj.

Ko bo mož videl, kako empatična in pripravljena pomagati si človeku v stiski in da prijatelja v nesreči nisi pozabila, bo to gotovo vajin odnos še okrepilo, saj bo ponosen na tako radodarno ženo, ki jo ima.

Lepo se delaš norca, a situacija je zelo resna in obtoževanje, da imam namen moža prevarati ne bo prineslo rešitve. Če nimaš pametnega nasveta, vsaj ne otežuj.

Tvoj mož naj mu bo v oporo, tako lahko pokaže hvaležnost ko je ta frend pomagal vajini zvezi. Naj gresta na pijačo oz. karkoli že moški počnejo skupaj.

Where focus goes, energy flows. Kar tolaži ga, saj boš kmalu rabila uslugo nazaj. Si na dobri poti.

kaj mu boš ti, 27.01.2022 ob 12:27

Tvoj mož naj mu bo v oporo, tako lahko pokaže hvaležnost ko je ta frend pomagal vajini zvezi. Naj gresta na pijačo oz. karkoli že moški počnejo skupaj.

Mož ga ne pozna. Pomagal je meni

Reza915, 27.01.2022 ob 12:32

Where focus goes, energy flows. Kar tolaži ga, saj boš kmalu rabila uslugo nazaj. Si na dobri poti.

Res ste grozni,par dni nazaj tema o prijateljstvu med m in ž, pa polna usta so vas bila kako samo pokvarjenci ne zmorejo prijateljstva med spoloma, zdaj pa malodane me obtozujete, kot da ga bom naskočila ob prvi priložnosti. Hinavci ste

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close