Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zdravi smo doma ze sedmi dan zaznoret

Zdravi smo doma ze sedmi dan zaznoret

Pa to svet ni videl, ze sedmi dan sem doma, za mano potem se vecji sin, mlajsi v karanteni tudi zaradi naju.. Vsi brez simptomov, mogoce je vecji malo smrkal, pa ne da bi opazila.. Pozitivni, samo se moza cakamo.. A to je sploh se cemu podobno, da je zdrav folk kar tako  doma.. Zamujamo solo, v sluzbi caka delo, tisti, ki so prisotni, se lomijo, mi pa noge v luft pa cakamo, da mine 10 dni..??

Odgovor na objavo uporabnika
Lepalepa, 26.01.2022 ob 22:58

Pa to svet ni videl, ze sedmi dan sem doma, za mano potem se vecji sin, mlajsi v karanteni tudi zaradi naju.. Vsi brez simptomov, mogoce je vecji malo smrkal, pa ne da bi opazila.. Pozitivni, samo se moza cakamo.. A to je sploh se cemu podobno, da je zdrav folk kar tako  doma.. Zamujamo solo, v sluzbi caka delo, tisti, ki so prisotni, se lomijo, mi pa noge v luft pa cakamo, da mine 10 dni..??

Molite noge u luft pri delu na daljavo?

Če nimate kakšnih večjih problemov, boste  tudi držanje nog v luft preživeli.

ata Janez pravi, da ne bi smel biti noben problem poležavati doma na kavču in gledati tv. Končno lahko sami poskrbite za svojo otročad.

Po mojem je šus v glavo edina rešitev za izrojene razvajence. Malo še potrpite, bo kmalu odrešitev.

sam fprašam, 26.01.2022 ob 23:11

Molite noge u luft pri delu na daljavo?

kdo ti govori o delu na daljavo… v karanteni je… ne dela na daljavo

Daj napiši no,  kako en policist, pa medicinska sestra,  pa dispečer na 112, pa varnostni inženir npr v jedrski ali na DARS kamerah dela od doma na daljavo? da te beremo, pametnjakoviča.

ker si tako pametno, 27.01.2022 ob 00:53

Daj napiši no,  kako en policist, pa medicinska sestra,  pa dispečer na 112, pa varnostni inženir npr v jedrski ali na DARS kamerah dela od doma na daljavo? da te beremo, pametnjakoviča.

za sam fprašam

Kaj da ne. Moj nečak, policijski  nšpektor, dela precej časa od doma.

Ja internet se naučiš na pamet, pa vse filme pogledaš, pa z otroc se tok igraš, da razpadejo že ob 5 pa 15 popoldne, da jih daš že loh spat in pol v miru ženo stistkaš.

Tako je bilo pr nas 2019 za božič 10 dni.

Hvala bogu za balkon, da sem se hodu na čik hladit.

Ja tko je to zdej.Izvaja se svinjarija,da zapirajo ZDRAVE ljudi.

Ja res je to tako. Zdrav človek poln energije, da bi gore premikal mora biti v karanteni 10 dni. To pomeni biti doma, notri. Ne kot nekateri, ki to izkoriščajo za shopinge.

Kmalu bo pomlad, večina za delo na vrtovih in polju. Karantene bodo dobrodosle.

Kaj razmišlja, sploh stroka. Okužen folk se hodi testirat na hatg teste. Všeč to je potrebno ukinit.

Temu stanju je potrebno narediti konec in živeti z virusom kot naš vsakdanji.

Dodatek

Karantene ne vem kolk je po novem čez noč spet.

Še to, sedaj se pričenja predvolilni POMP. Pranje umazanega perila med strankami in politiki.

Veste kaj, ne zanima nas. Vse vas že poznamo. Le med seboj nabirat točke in obračate pozornost k sebi namesto k ljudstvu.

Moj glas dobi tisti

Vemo, da prejšnjega stanja ne bo nikoli več. Toda moj glas dobi tisti, ki si upa delati za ljudi brez mask in omejitev. Uradnih mislim. Ker neuradno imate itak VELIKI KAOS.

Zamujamo solo, v sluzbi caka delo, tisti, ki so prisotni, se lomijo, mi pa noge v luft pa cakamo, da mine 10 dni..??

Karantena že dolgo ni več 10 dni, ampak 7.

Je pa bedarija, ja. Še prehlad je bolj nadležen kot ta omikron. Ljudje niti prehlajeni niso, nič od nič, pa doma visijo.

Kako se eni počutite pomembni samo zaradi dela!?!

Ne znate oz. ne zmorete doma uživat z družino en teden. Namesto da jamraš tu gor, poizkusi iz tega povlečt kaj pozitivnega.

To je psihološki stres. Ko morajo biti vsi doma, pa vejo, da je pri vsaj 2 odpadla plača za 10 ali 7 dni, kolikorkoli že …

Jaz bi se v tem primeru sekirala samo zaradi tega. Da sem doma, me ne bi motilo.

In potem se sprašujem, ali je ravno v tem catch?

Nekje sem ravno prebrala, da psihološki stres izzove prehlade.

Pa ostani doma zaradi mene. Da meni ne preneseš okužbe. Moj sin (4) ima hudi gripo. Takšni kot si ti, mu lahko dajo še korono.

Hvala.

Namen tega, da se v karanteni je, da ne okužiš drugih. Krava.

Je teden lenarjenja res tako huda stvar?

Ni mi pa čisto jasno, kako je tole pri vaših otrocih… naš ravno končal karanteno, pa je bil redno vsak dan virtualno prisoten pri pouku. Vse enako, kot če bi bil fizično pri pouku.

Prekinit jo je potrebno z negativnim hitrim testom, za to ti odobri osebni zdravnik, v soli pa tudi niso navduseni, ce prides predcasno.. Poleg tega oonavadi hitri test se kar nekaj casa kaze plus..

Pokol, 27.01.2022 ob 09:41

Prekinit jo je potrebno z negativnim hitrim testom, za to ti odobri osebni zdravnik, v soli pa tudi niso navduseni, ce prides predcasno.. Poleg tega oonavadi hitri test se kar nekaj casa kaze plus..

Za ni to to.

Sole na daljavo ni, ce je otrok v izolaciji ali karanteni, je uciteljeva dobra volja, kaj objavi na teamsih..

Kar se tice starsev, vsi tudi ne morejo opravljat svojega dela od doma.. Kako enim se zdaj to ni jasno.. Pa zacnimo najbolj simpl, pri prodajalki iz Lidla??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close