Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A se komu mon steka

A se komu mon steka

Pa pizda no.

Men steka.

Pa cakam preden se odpre.

Pa tud odg mi ni objavil ,napisal mi je eror.

Se komu

Trukira.

Isto. Pa včeraj me je vsakič vrglo na tretjo stran, namesto na prvo.

Isto. Na tretjo stran me daje. Počasen,šteka….

Vse počasi jemlje hudič.

Tudi meni. Včeraj je bilo še slabše. Na momente je bilo treba dolgo čakat, da je kaj odprlo.

Za nas ta bolj počasne je ravno prav hiter. Pa si pojdi skuvat kavo med tem, ko ti nalaga..

Mogoce bojo kej posodobil.

Mogoce da se bo vidl kdo pise in da lahko gremo takoj na 3stran ,ne pa da rolas ko fuknen do dol.

Ce pa misljo tkole pustit je pa to zsto da nam zivc poci in nehamo sem hodit.

Če bi mislili kaj zrihtati, bi že zrihtali. Malo predolgo traja ta “prenova”.

Všeč mi je, ko monklja reče (pa pizda no). Se vidi, da je nase gore list. ?

Se moramo zmeniti kam gremo drugam. Tale sranje od foruma ne bo več dolgo.

To ni kriv server. Šteka samo Starševski čvek. Vsi ostali forumi delajo brez problema.

Odgovor na objavo uporabnika
sabotaža, 26.01.2022 ob 23:19

To ni kriv server. Šteka samo Starševski čvek. Vsi ostali forumi delajo brez problema.

Ja, ampak Starševski ima od nekdaj največ dnevnega obiskovalcev/ogledov. In  mi je danes med pošiljanjem izpisalo: …. Checking your server…. Uporabljam pa DuckDuckGo privat brskalnik in AdBlock imam….. IN tudi velikokrat, ko poizkušaš oddat, ne priode skozi, ne susti, tisti tajming imajo preveč na knap naštiman;  napiše 505Error Server….. in tudi ves tvoj natipk izgine. Pa tudi odisno od mobilnega operaterja, hitroti internet povezave – zadnje čase ne pišem sploh več podnevi, samo še po 23. uri ali še kasneje, ko se  obremenjenost interneta malo “sprosti”

dobro no. Razumem, da vas je še kar nekaj iz prejšnjega stoletja. Kaj pa mi, ki živimo v 21.st Če se mene vpraša. Sramota za zavod, da se mu kaj takšnega dogaja v dobi tehnologije.

vidim kako je obremenjen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close