Zakaj moški to naredi?
Zelo sva se skregala, on je šel z besedami predaleč in sem ga nagnala iz stanovanja (je moje). Sva se dobila ampak problema nisva rešila, ker se noben ni hotel opravičit. Dober mesec sva bila brez kontakta, potem se on prikaže pred mojim blokom z neko žensko. Da bi bila jaz ljubosumna, da bi ga prosila, da pride nazaj, ker on se pač opravičil ne bo… Ga predobro poznam, njega in njegov ego… Nisem odreagirala, on mi je še naprej porival to žensko pod nos kjerkoli lahko, na FBju, na IGju, v kavičih.. Po dveh mesecih on pride spet k meni na vrata in se čudežno opraviči, da mu je žal, prosi, če se lahko pogovoriva. Greva na kavo, njemu je res hudo, prvič se je tudi zares opravičil. Itak ga imam rada in bi ga vzela nazaj. Prosila sem ga da mi da malo časa, da premislim, je spoštoval, rekel, da me bo čakal.
Nimam težav, da mu ne bi mogla oprostit tega, da je bil z drugo. To je bila situacija, ko sva šla oba predaleč, oba totalno nezrela.. In je bilo kar je bilo.
Mene grize samo ena stvar. Pa mi lahko rečete da sem zmešana. Ampak ta ženska s katero je bil.. Je ena izmed meni najbolj antipatičnih, možačastih žensk, kar jih poznam. Glasna, agresivna, non stop “pametna”, neumiti lase, pogriženi nohti, 20kg viška, čudno se oblači.. On je magnet za ženske in od vseh možnih gre s tako. Lažje bi predelala, če bi norel z neko lepotico.. Ne pa z njo? Kaj se mu je obrnilo v glavi, da gre z njo? Z njo je tudi večkrat spal, mi je priznal sam in se mi opravičil, meni je dobesedno slabo, ko pomislim, da se je dotikal take ženske. Ne morem razumet kaj to moškemu dela v glavi da to naredi.
Jaz moje bivse nisem videl celih enajst let (matere mojega otroka). Ko sem nekega nedeljskega jutra pozvonil na njenih vratih, mi pa še odpreti ni hotela. Čez balkon mi je rekla, da naj ne hodim vec sem. Jaz sem ji pa rekel, da naj jo nebo strah, da bi me še kdaj videla. Jaz za razliko od tvojega bivšega v teh enajstih letih nisem imel nobene ženske. Vem, cepec.
Jaz ga ne bi mogla vzeti nazaj.Če je spal z drugo, naj pri njej tudi ostane.Tu se pri meni vse neha.Zakaj lazi okrog tvojega bloka z drugo?
Zame se lahko stokrat opraviči, pri meni je oplel.
Naj bi se prišel opravičit, lahko bi se pogovorila, toda kaj dela vmes druga?
S čim se hoče dokazovat? Da bi bila jaz ljubosumna?
Ne skačem za moškim, sploh pa ne za takim, ki se takoj začne kazati z drugo.
Naj jo obdrži, jaz grem pa drugam.
Saj je še kje kakšen, ki me ne bo že po enem mesecu ali še prej zamenjal z drugo, potem pa se opravičeval.
To je naredil zdaj, to bo naredil drugič.
Ne rabim nestabilnega moškega, ki ne ve, kaj bi v življenju rad.
Ti pa dobro premisli.
Veš več kot jaz in prtehtaj.
ZA ali PROTI.
Kavica za lahko nočko, 25.01.2022 ob 19:52
Zelo sva se skregala, on je šel z besedami predaleč in sem ga nagnala iz stanovanja (je moje). Sva se dobila ampak problema nisva rešila, ker se noben ni hotel opravičit. Dober mesec sva bila brez kontakta, potem se on prikaže pred mojim blokom z neko žensko. Da bi bila jaz ljubosumna, da bi ga prosila, da pride nazaj, ker on se pač opravičil ne bo… Ga predobro poznam, njega in njegov ego… Nisem odreagirala, on mi je še naprej porival to žensko pod nos kjerkoli lahko, na FBju, na IGju, v kavičih.. Po dveh mesecih on pride spet k meni na vrata in se čudežno opraviči, da mu je žal, prosi, če se lahko pogovoriva. Greva na kavo, njemu je res hudo, prvič se je tudi zares opravičil. Itak ga imam rada in bi ga vzela nazaj. Prosila sem ga da mi da malo časa, da premislim, je spoštoval, rekel, da me bo čakal.
Nimam težav, da mu ne bi mogla oprostit tega, da je bil z drugo. To je bila situacija, ko sva šla oba predaleč, oba totalno nezrela.. In je bilo kar je bilo.
Mene grize samo ena stvar. Pa mi lahko rečete da sem zmešana. Ampak ta ženska s katero je bil.. Je ena izmed meni najbolj antipatičnih, možačastih žensk, kar jih poznam. Glasna, agresivna, non stop “pametna”, neumiti lase, pogriženi nohti, 20kg viška, čudno se oblači.. On je magnet za ženske in od vseh možnih gre s tako. Lažje bi predelala, če bi norel z neko lepotico.. Ne pa z njo? Kaj se mu je obrnilo v glavi, da gre z njo? Z njo je tudi večkrat spal, mi je priznal sam in se mi opravičil, meni je dobesedno slabo, ko pomislim, da se je dotikal take ženske. Ne morem razumet kaj to moškemu dela v glavi da to naredi.
Tip je psiho – vrti te na štrikcu ko lutkico-s to žensko ni imel nič, sta se samo dogovorila, zakuliso in fasado, da bi tebe še bolj zmanipuliral. Sploh ker ne vemo, kaj je bil srž vajinega prepira.
Ker on ve, da si še vedno zanj zacotana in da se lahko igra s teboj. A boš celo življenje s počenim loncem hdila z njim po vodo?
mogoče mu je več do stanovanja v katerem kolikor toliko živi v miru, pa še sex ima s solidno žensko, po opisu sodeč si bolj jebozovna od tiste, ki ima 20 kil preveč kot do tebe..
Fora je v tem.., ko se tip 1x odseli od doma, se je pol bedno vrniti nazaj…, ker tipa domači gledajo kot poraženca oz. luzerja, ki se je vrnil pod domačo streho to je pač zelo neprijeten filing pri vseh ljudeh……
Vse, kar si povedala o tej ženski, je vezano na videz, o karakterju niti besede, čeprav je mogoče ravno to tisti dejavnik, ki je vplival na njegovo izbiro.
Najbrž bi tudi zase rada videla, da bi te partner cenil v kompletu (videz+karakter), tako da je v bistvu zelo nepošteno, da njo ocenjuješ zgolj skozi prizmo zunanjega izgleda. Ti pa verjamem, da je tako (naj)lažje.
Jaz ga pa v tem primeru ne bi vzela nazaj. Dobro, če bi bil samo tisti prepir in muljenje, to ni nič takšnega. Ampak da si je takoj poiskal drugo, to pa kaže, da je nezrel in kako rešuje težave. S takimi je težko v življenju, saj se nanj ni mogoče zanesti. Pa da je z drugo seksal? Pfej, ti bo še kakšno bolezen nakopal. Aja, pa še tole… Če bi pa pri kaki lepotici v vmesnem času uspel, pa brez skrbi, da se k tebi sploh vrnil ne bi ;-), plehek kot je.
Forum je zaprt za komentiranje.