Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ali podpirate takšno žaljenje? ??

ali podpirate takšno žaljenje? ??

JJ ne more iz svoje kože.

Ali se vam zdi to primerna komunikacija za predsednika vlade?

https://www.zurnal24.si/slovenija/golobi-verjamejo-da-je-tudi-nebo-njihovo-dokler-ne-pride-sokol-380397

“Golobi brskajo po mestnem smetišču, otroci in bogati sprehajalci jih krmijo v parkih… – in zato golobi verjamejo, da je tudi nebo njihovo. Dokler ne pride sokol.” ?
Švicarska basen https://t.co/ztDJ7L2TIb

— Janez Janša (@JJansaSDS) January 25, 2022

pod nivojem.. vendar na nivoju pisca.. jebatga..

Nikjer na internetu te basni..

Gledala danes intervju z Golobom na N1. Ga je novinar vprašal, kaj si misli o tem. Veste, kaj je odgovoril:

“Jaz sploh nimam Twitter profila in ga ne mislim imeti. Baje pa je JJ včeraj napisal 20 tvitov o meni. Jaz se s tem ne mislim ukvarjat in se ne bom spustil na njegov nivo.”

Človek s hrbtenico. Priporočam ogled.

Preberite to trikrat! Tudi jaz sem v teh 70 %.

“V Sloveniji obstaja več svetov, ne samo levi in samo desni politični svet. Ta delitev Slovencev je umetna in vsiljena s strani obstoječih strank. Jaz je ne priznavam, že na svojem primeru, in ko sem šel med ljudi in se z njimi pogovarjal, sem ugotovil, da obstaja tiha večina ljudi, skoraj 70 odstotkov, ki ravno tako ne želijo, da se jih predalčka levo ali desno. In ko govorim o tem, da je treba zgraditi novo pot, ne nove stranke, naj bi združevala najboljše iz pola ljudi, ki živijo leve vrednote in iz pola ljudi, ki živijo desne vrednote. Vsak pol ima sovje pozitivne vrednote. “

Jajo je pač sokol. No…

https://2.bp.blogspot.com/_Z5GzdQ1_VX8/TE8Lz1B145I/AAAAAAAACSs/IBki5CbV9QY/s1600/kevincartersvulturechild.jpg

On se ima za sokola?

Jest ga vidim kot mrhovinarja, tistega z golo bučo in golšastim vratom, isti je.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 25.01.2022 ob 17:34

On se ima za sokola?

Jest ga vidim kot mrhovinarja, tistega z golo bučo in golšastim vratom, isti je.

:-DDD

Ja, sam res tako izgleda. Kot mrhovinar. := Pa ni zadnjič v enem intervjuju izgledal kot izrezani Kim Džong Un? :))

fdošsa, 25.01.2022 ob 17:20

Gledala danes intervju z Golobom na N1. Ga je novinar vprašal, kaj si misli o tem. Veste, kaj je odgovoril:

“Jaz sploh nimam Twitter profila in ga ne mislim imeti. Baje pa je JJ včeraj napisal 20 tvitov o meni. Jaz se s tem ne mislim ukvarjat in se ne bom spustil na njegov nivo.”

Človek s hrbtenico. Priporočam ogled.

Bravo, Golob.  Sicer je že v Citiju povedal, kaj si misli.

Ne najdem, 25.01.2022 ob 17:17

Nikjer na internetu te basni..

Si pomislil, da obstaja?)

In zelo pomembno: Ne bi podprl obveznega cepljenja. In ne vladne davčne reforme, ki bi njemu dvignila plačo. Ta izsek je bil še posebej pomenljiv.

Samo kako so pa Jelinčiča nategnili. :)) Ves mandat je pridno prispeval glasove, zdaj je dobil pa prst v rit. :))

Čisto na nivoju glede na avtorja… Primitivci pač ne znajo drugače kot primitivno.

Šarec je pri meni izgubil še tiste pol pike, kar jo je imel, ko je naredil točno to: začel twiter vojno z imbecilom.

To je isto, kot se kregati s trolom tukaj na forumu, jaz priznam, da mi je včasih dolgčas in se mal pošpilam, enmu politiku pa to ne paše.

ohgtfpsšć, 25.01.2022 ob 17:49

Samo kako so pa Jelinčiča nategnili. :)) Ves mandat je pridno prispeval glasove, zdaj je dobil pa prst v rit. :))

No pa saj ni edini. Praktično cela koalicija je na istem, razen seveda sds.

Kot vedno, pa še vedno rinejo za njim, patetiki.

N1 STUDIO: Sluga in Lep sta že vstopila v bodočo Golobovo stranko

tule je intervju z Golobom,  o twitter gonji govori v zadnjem delu intervjuja

Miljon mailov na tviter, pa mu bodo zaprli račun kot trumpu.

Replika54g1, 25.01.2022 ob 17:52

Šarec je pri meni izgubil še tiste pol pike, kar jo je imel, ko je naredil točno to: začel twiter vojno z imbecilom.

To je isto, kot se kregati s trolom tukaj na forumu, jaz priznam, da mi je včasih dolgčas in se mal pošpilam, enmu politiku pa to ne paše.

Replika,

pol mene, ki imam celo vojno s trolom tu na internetu ziher ne bi ti volila. ?

si pomislil da obstaja, 25.01.2022 ob 17:40

Si pomislil, da obstaja?)

V bistvu sem precej prepričana, da ne obstaja.

Robert Golob prevzema Z.Dej, kdo bo še v stranki?

Gledam še intervju z Zorčičem. Kako je pa ta tip anemičen.

ohgtfpsšć, 25.01.2022 ob 18:53

Gledam še intervju z Zorčičem. Kako je pa ta tip anemičen.

Zorčič je izdajalec.

Tudi on omogoča to vlado in tudi zaradi njega je bilo sprejetih veliko škodljivih zakonov.

Kdaj bo Janša zbral pogum in odgovoril jasno, na določena vprašanja… Pa če že tako rad zivi v preteklosti, začnimo z njegovimi nasprotujocimi izjavami glede sestrelitve helihopterja med osamosvojitveno vojno…

A sta bili ti 2 izjavi kdaj razčiščeni?@RTV_Slovenija @24ur_com @NeMaramButlov @miro5ek @vladaRS @plakic6 @MitjaKravanja @LahovnikMatej @BojanPozar pic.twitter.com/T5K0UAWBE9

— armagaddon (@jurepuklsax) December 7, 2021

Kreten je kreten, kaj češ od njega pričakovat. Samo je zanimivo koliko kretenskih sledilcev ima v državi.., ki so isto agresivni kot on ampak za vse je v bistvu kriv pocivalsek, ne on..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close