Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako sem lahko dobil tako sjoro

Kako sem lahko dobil tako sjoro

Pustil sem punco ze neki casa nazaj, ker je ona študirala, jaz sem delal in se nisva videla kaj dosti, pa se oddaljena sva bila. Drugace je bila super, lepa, pametna, zabavna, pridna. Samo ni mi bil vsec najin nacin zveze.

Sedaj pa imam novo in vidim, da ji ta do kolen ne seže. Cele dneve je doma, sploh nikjer ne dela, pravi, da ne bo delala dokler ne najde nekaj v svoji stroki. Stara je 26 let. V vsemi je skregana, vsi ji grejo na zivce, nic ne pospravi, nikoli ne skuha, samo hodila bi na pedikuro, manikuro. Doma je cel dan v sobi in aploh ne pride iz nje, ce ni mene zraven, cela moja familija ji gre na zivce pa sploh niso napacni itd.

Na začetku, ko sva se spoznala je delovala punca na mestu, druzabna, zabavna. Sedaj po 3 mesecih je cisto kontra. Samo pohajala bi in nic delala.

Odgovor na objavo uporabnika
Wertzu, 25.01.2022 ob 10:11

Pustil sem punco ze neki casa nazaj, ker je ona študirala, jaz sem delal in se nisva videla kaj dosti, pa se oddaljena sva bila. Drugace je bila super, lepa, pametna, zabavna, pridna. Samo ni mi bil vsec najin nacin zveze.

Sedaj pa imam novo in vidim, da ji ta do kolen ne seže. Cele dneve je doma, sploh nikjer ne dela, pravi, da ne bo delala dokler ne najde nekaj v svoji stroki. Stara je 26 let. V vsemi je skregana, vsi ji grejo na zivce, nic ne pospravi, nikoli ne skuha, samo hodila bi na pedikuro, manikuro. Doma je cel dan v sobi in aploh ne pride iz nje, ce ni mene zraven, cela moja familija ji gre na zivce pa sploh niso napacni itd.

Na začetku, ko sva se spoznala je delovala punca na mestu, druzabna, zabavna. Sedaj po 3 mesecih je cisto kontra. Samo pohajala bi in nic delala.

Ah, danes ti pa nikakor ne gre z zgodbicami, a? ?

Tale zgodbica je copy paste. Smo jo že pred mesecem brali. Zeeeeh. Napiši kaj iz svoje glave.

Ji ni všeč vajin način zveze 😀 kreten

Prosim ne teži bivši, ker si zasluži kaj boljšega in manj egoističnega.

Zal takih je kar dosti. Premisli kako bo s tako cez 10 let in kdo bo skrbel za otroke in jo bos hitro pustil

Zmisljena zgodbica ali ne. To je videz današnje ženske v zvezi. Bols da si sam…

ja pa pizdaaaa, pa ravno take so vse poročene ali oddane! Pol pa samo jamranje od tipa, kako nič doma ne naredi v postli pa hlod! kaj je z vami narobe, da take poročite to je sedaj najbolj pomebno vprašanje, da predelate

najdi drugo saj ta ocitno ni za med ljudi.

uret jo brcn

Čimprej poberi šila in kopita in vstran. Jaz sem s tako živel 7 let, sam služil, doma pospravljal in vse vzdrżeval in kljub pogovorom nisva prišla nikamor. Izoblikovan človek se nikoli ne spremeni, lahko se z veliko truda in volje malo popravi a biti ostane isti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close