Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Avstralija v kaosu

Avstralija v kaosu

Potem, ko samo cepljeni lahko hodijo po njihovi sveti zemlji:

Avstralija je bila vzor pri izvajanju covidnih ukrepov. Zdaj tam vlada kaos

Nam to kaj pove?

ziher bodo rekli,da je Nole kriv, ker ni bil cepljen… oni pa vsi cepljeni skrbijo za zdravje – vidimo kako kako vrhunsko stanje imajo… medtem pa Nole zdrav.

karma…

Naši pa lih tko. Prou u cajtnge je blo treba dat, da folk vidi, da cepljeni  dajejo neverjeten zagon epidemiji. To priznava tudi NIJZ. Ker kao niso mislili, da bo toliko cepljenih okuženih.  Hahaha….da crkneš od smeha! Nekateri to vemo od prve okužbe cepljene osebe, maja 2021, če se ne motim. Vse od takrat. Oni so se pa šele včeraj začeli praskat po glavi?

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/razkrivamo-najvecjo-luknjo-v-sistemu-pct-zaradi-katere-se-sirijo-okuzbe-938060

A BOSTE KONČNO ŽE NEHALI S TEMI POTRDILI?!

Tist, ki kiha in smrka naj bo doma, kot tri leta nazaj. Ostalim pa pustite delati in živeti!

Kaj naj rečem. Saj je samo teorija zarote.

Uradni podatki nemške vlade kažejo, da bodo popolnoma cepljeni ljudje razvili sindrom pridobljene imunske pomanjkljivosti

Na žalost ne bodo nehali s potrdili. Je ni države v razvitem svetu da bi nehala. Še za tiste države za katere so pisali da odpravljajo, to ne velja popolnoma.

Kar poglejte primer Avstrije, ki zelo močno pritiska na EU, da se na ravni EU sprejme da se prosto gibljejo samo 3 krat cepljeni. Treba je začet čistit pred lastnim pragom, če ne bomo čez pol leta na istem kot Avstralija.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 25.01.2022 ob 06:27

Na žalost ne bodo nehali s potrdili. Je ni države v razvitem svetu da bi nehala. Še za tiste države za katere so pisali da odpravljajo, to ne velja popolnoma.

Kar poglejte primer Avstrije, ki zelo močno pritiska na EU, da se na ravni EU sprejme da se prosto gibljejo samo 3 krat cepljeni. Treba je začet čistit pred lastnim pragom, če ne bomo čez pol leta na istem kot Avstralija.

Seveda. Pred lastnim pragom in na vsakem koraku. A kot lahko sklepam na podlagi odziva na borbo za svobodo, ki jo izvajajo posamezniki, tega čiščenja ne bo.

Večina je obsodila borbo proti fašističnemu PCT in poniževanju z nagobčniki. Saj vse, ki izvajajo fašistični teror in kršijo človekove pravice, opravičujejo, da samo opravljajo svoje delo in sledijo navodilom.  S tem pa ljudje dejansko opravičujejo zločin in priznavajo, da so popolni hlapci, saj je pravilom treba slediti, ne glede na to, da so pravila nečloveška, nemoralna, nezakonita.

Večina se popolnoma ujema s tisto prispodobo, ki jo uporabljamo za ta narod. Kjer ta hlapčevska čreda čepi v jami in vsakega, ki hoče splezati ven in si priboriti svobodo, povleče nazaj in še tolče po njem. Kako si sploh upa. Ta hlapčevski glup narod noče, da komurkoli uspe, ker bi potem sebi morali priznati, da so ubogi revčki polni strahu, ki se raje odpovedo sebi, kot uprejo zločinu.

Cirkus!

Sem šla zdaj pogledat covid situacijo v Avstraliji in res, res, res upam, da se motim,  ko prevajam tole:

its population had met a target of more than 90% vaccinated. Omicron has since seen the country’s COVID-19 death and infection rates double in weeks.

In zdaj prosim pomoč:

Naj me nekdo demantira: a ima Avstralija v zadnjih dneh največ smrti od začetka epidemije? Ker imajo res preko 90% precepljenost in vemo, kakšne hude vstopne pogoje imajo.

Prosim, pomoč, prosim. Demantirajte me, prosim, ker se mi že meša od tega. Pa s povezavo do kredibilnih podatkov prosim, ne z navajanjem neumnosti.

Cel svet je na nogah, masovni protesti vse povsod in to mediji skrivajo. Zakaj? Kdor do zdaj še ni dojel, kaj je v ozadju s temi cepivi, je res butast ko macola!

Ampak, res. Prav nobenemu niso nenavadne te smrti v Avstraliji?? Ste mi pa res v pomoč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close